Ronald Koeman heeft een succesvolle carrière binnen de voetbalwereld. Vroeger was hij uiteraard voormalig profvoetballer, en hij was niet zomaar een gewone profvoetballer. Destijds heeft hij twee keer een bijdrage geleverd aan het kampioenschap van Nederland. Zo heeft hij samen met zijn team in 1988 het EK veroverd met het Nederlands voetbalelftal en Europacup I. Deze succesjaren vonden plaats in 1987/1988 en 1991/1992. Verder heeft hij gespeeld bij bekende clubs, zoals Feyenoord en FC Barcelona. Naast bekend staan als voetbaltrainer en voormalig profvoetballer heeft Koeman natuurlijk ook nog een ‘normaal’ leven. Hij is een echte familieman en daarom gaan we het over zijn mooie gezin hebben!

Het gezin van Ronald Koeman in een notendop

Kinderen van Ronald Koeman

Ronald Koeman is al jarenlang dolgelukkig met de liefde van zijn leven, Bartina Koeman. Ze zijn al officieel een getrouwd stel sinds 1995. En ze hebben door de jaren heen drie kinderen op de wereld gezet, Tim, Ronald Jr en dochter Debbie. Ze zijn een hecht gezin en het liefst brengen ze hun tijd met elkaar door. Dit komt vooral, omdat het stel het druk heeft met reizen of met meerdere keren verhuizen voor werk. Inmiddels is familie Koeman veel groter dan alleen de kinderen van Ronald en Bartina, want ze hebben ook al kleinkinderen.

Ronald en Bartina Koeman

Wat doen de kinderen van Ronald Koeman in het leven?

De kinderen van Ronald staan niet zoveel in de schijnwerpers, zoals hun vader, maar ze zeker wel af en toe in de media te spotten.

Tim Koeman was te zien bij Waar is de Mol

Zo kun je de oudste zoon, Tim gespot kunnen hebben in programma ‘Waar is de mol?’. Je zag hem samen met zijn vader in een uitzending toen ze samen met Johnny de Mol een avontuur aangingen in Argentinië.

 

Tim Koeman

Ronald Koeman Jr. is ook gaan voetballen

De tweede zoon van Koeman is gaan treden in de voetsporen van zijn vader, want hij is ook bezig met het opbouwen van zijn voetbalcarrière. Hij speelt momenteel bij Telstar en hij heeft hiervoor gespeeld bij Almere City en TOP Oss.

ronald-koeman-jr-voetbal.jpg

Ronald Koeman Jr.

ronald-koeman-jr.jpg

Ronald Koeman Jr.

Debbie Koeman is runt eigen bedrijf met Skins Cosmetics

De dochter van Koeman, Debbie, staat het minst in de schijnwerpers. Ze was wel in de media te zien toen ze in Mallorca ging trouwen. Op haar Instagram is wel te zien dat ze een medeonderneemster is van een huidkliniek genaamd ‘Skins Cosmetics’.

Debbie Koeman

Ronald verhuist naar Laren om dichter bij familie te zijn

Sinds dit jaar hebben Ronald en Bartina Koeman ervoor gekozen om dichter bij de familie te gaan wonen. Dit is weer mogelijk, omdat hij ontslag heeft genomen bij FC Barcelona. Na zijn ontslag gingen ze eerst wonen in een luxe appartement in Noordwijk, maar ze hebben nu voor 3,4 miljoen euro een penthouse gekocht in Laren, met de reden dat ze dan dichter bij hun kinderen en kleinkinderen wonen.

Laat een reactie achter