Is SAMSAM betrouwbaar om je voor in te schrijven en zo geld te verdienen met enquêtes? Hier gaan wij achter komen door middel van deze uitgebreide review. Dit artikel is tot stand gekomen uit onze ervaringen door het uitgebreid testen van deze enquête site. We hebben naar de belangrijkste zaken gekeken om tot een eerlijke review te komen. We kijken of de site überhaupt veilig is en of je er ook echt geld mee kunt verdienen.

Misschien heb je het al gelezen op Grandlife, maar SAMSAM staat al in onze 5 beste enquête sites om geld mee te verdienen, dus dat zegt al heel veel!


Over SAMSAM

samsam

SAMSAM is het online consumentenpanel van SAMR – marktvinders en ontvang je per mail een uitnodiging om aan diverse enquêtes mee te kunnen doen. SAMSAM is niet alleen een goed georganiseerde organisatie, ze hebben ook een aantal certificaties waaruit blijkt dat ze veilig omgaan met jouw persoonlijke gegevens en de antwoorden die je invult. Hiervoor is voornamelijk de ISO 26362 belangrijk. Daarnaast blijken ze officieel een Fair Data Company, volgens de Nederlands Marktonderzoek Associatie.

Deelnemen kan bij SAMSAM gratis en je zit uiteindelijk nergens aan vast. De vragenlijsten worden van verschillende merken/bedrijven uitgevoerd om zo achter bepaalde informatie te komen die uit de consumenten komt. Uit onze testen blijkt dat SAMSAM de enquêtes zo leuk mogelijk probeert te maken, zodat je jezelf niet verveelt tijdens het invullen van de vragenlijsten. Dit blijkt ook wel uit de populariteit van de site, aangezien er meer dan 45.000 actieve leden geregistreerd staan!

Het is mogelijk om bij SAMSAM kans te maken op grote prijzen. Hoe meer enquêtes je invult, des te groter de kans is dat je een prijs zult winnen. Daarnaast kan je ook gewoon zelf bepalen welke enquêtes je precies in wilt vullen en welke je liever overslaat. SAMSAM is naar onze mening een betrouwbare enquête site en daarom ook één van de beste enquête sites van Nederland. Meld je dus meteen aan!

AANMELDEN BIJ SAMSAM


Plus- en minpunten van SAMSAM

voordeel Inschrijving is in een paar minuten geregeld

voordeel De prijzen die je kunt winnen zijn behoorlijk wat waard, zoals bijvoorbeeld een ballonvaart

voordeel Interessante vragenlijsten die je vrij snel kunt invullen

voordeel Overzichtelijke site

nadeel Beloningen kunnen (nog) niet in geld uitbetaald worden, maar alleen in prijzen


Dit is hoe SAMSAM werkt

samsam-website

Je kan je via de website gratis en geheel vrijblijvend inschrijven. Vervolgens krijg je per e-mail uitnodigingen om mee te doen aan onderzoeken. Deze worden door SAMSAM uitgevoerd in opdracht van bedrijven.

Het grappige aan SAMSAM is dat ze heel erg proberen om de vragenlijsten ook echt leuk te maken. Dit omdat ze zien dat dit bij andere online panels vaak saaie lange vragenlijsten zijn. Hiermee krijgen ze het voor elkaar om hun leden langer aan zich te binden. Ze hebben al 35.000 leden in korte tijd!

Er is zoals eerder benoemd nog geen betaalde beloning per gemaakt enquête, maar er worden grote prijzen verdeeld onder leden. Hoe actiever je bent op SAMSAM, des te groter jouw winkans is uiteraard. Maar als je een enquête uitnodiging krijgt hoef je hem niet per se te maken.


Hoeveel kan je verdienen met SAMSAM

geld-verdiensten-lifepoints

Bij SAMSAM maak je kans op prijzen maar daar kan je natuurlijk niet van uit gaan. We denken dat hier later verandering in komt, wanneer SAMSAM groter is.


Is SAMSAM betrouwbaar?

Vooralsnog zijn er enkel positieve reacties en reviews, en nog helemaal geen klachten! Dat komt waarschijnlijk ook omdat hun communicatie vantevoren, dus voordat je lid wordt, heel open en eerlijk is. En nogmaals: ze doen echt hun best om de onderzoeken leuk te maken en daarmee zijn ze wel een voorloper in deze markt. We kunnen dus nog niet testen of het uitbetalen van beloningen goed gaat, want die hebben ze niet. normaal is dit juist een van de belangrijkste punten waar we naar kijken bij betaalde enquête sites.


Conclusie

Ons eindoordeel is dat SAMSAM vooral een veelbelovend panel is voor de toekomst. Wij geloven dat ze een van de beste van de industrie willen én kunnen worden. Schrijf je dus vooral in om mee te maken wat ze anders doen.

AANMELDEN BIJ SAMSAM

Laat een reactie achter