Zoals altijd presenteert Samsung in de eerste maanden van het nieuwe jaar haar nieuwste serie topklasse smartphones. Ook dit jaar verwachten we weer nieuwe toestellen.

De Samsung Galaxy S21 FE

Een van deze toestellen is al meerdere malen aangekondigd maar ook uitgesteld, de Samsung galaxy S21 FE.

Dit is een top smartphone die net iets goedkoper is dan de normale S21 en S22 toestellen maar die zeker niks voor hen onderdoet. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook één van de redenen waarom deze telefoon zo goed gaat verkopen. Ook al is de Fan Edition iets goedkoper dan de rest, het is alsnog van belang dat je hem goed beschermd. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze uit hoesjes en accessoires voor de Samsung galaxy s21 fe.

De Samsung Galaxy S22-serie

Naast de Fan Edition komt Samsung ook met hun nieuwste modellen op de proppen. De Samsung Galaxy S22, een Galaxy S22 Plus en een Galaxy S22 Ultra. Daarnaast komen er ook twee nieuwe A modellen uit.

De nieuwe S22 lijn zou pas in februari gepresenteerd worden. Samsungs voornemens zijn om 14,1 miljoen Galaxy S22 smartphones te produceren. Het Plus model is over het algemeen wat minder populair. Hier zullen er dan ook zo’n 7,9 miljoen exemplaren van op de markt komen. De Galaxy S22 Ultra wordt het nieuwe topmodel, van dit Samsung model zullen zo’n 10,9 miljoen stuks gefabriceerd worden.

Naast de toestellen komt Samsung uiteraard ook met een eigen accessoirelijn die aansluit bij alle modellen. Maar naast de standaard accessoires zijn er nog genoeg andere samsung hoesjes op de markt om uit te kiezen.

Laat een reactie achter