Er zijn maar weinig mensen die nog nooit hebben geprobeerd om gewicht kwijt te raken. Daarom weten de meesten dat diëten over het algemeen niet heel leuk is. Het is een reden om op zoek te gaan naar een programma voor voeding waarmee je snel en gemakkelijk gewicht verliest. Wat je voorkeuren ook zijn, uiteindelijk is de conclusie dat een sapkuur de snelste en vooral gezondste methode is.

Snel gewicht verliezen met een sapkuur

Alle HappyJuicy sapjes

Vasten doe je voor het resultaat. Want over het algemeen zit niemand te wachten op een periode waarin je extra let op wat je eet. Het leuke aan een sapkuur is dat je een paar dagen echt helemaal op een andere manier eet. Daarom slaat de verveling veel minder snel toe. Daarnaast is een sapkuur van korte duur. Het doel is namelijk om binnen een paar dagen kilo’s te verliezen. Tegelijkertijd voorzie jij je lichaam een paar dagen van uitzonderlijk gezonde voeding en een grote hoeveelheid vitamines. Op zoek naar een dieet om weer helemaal in vorm te raken? Afvallen met een sapkuur is de manier om het voor elkaar te krijgen!

Hoe werkt een sapkuur precies?

Je hebt waarschijnlijk weleens gehoord van diëten op basis van vruchtensappen. Het concept is duidelijk, maar het zijn vooral de details die het verschil maken. In de eerste plaats duurt een dieet op basis van sappen nooit lang. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 5 dagen. Maar het is ook mogelijk om het tot slechts één dag te beperken. Sapvasten is namelijk zo efficiënt dat je al in één dag de resultaten ziet. Gedurende de kuur drink je niks anders dan vruchtensap. Je consumeert minstens 6 eenheden per dag. Het maximale aantal porties vruchtensap is 9. Bedenk wel dat je razendsnel gewicht verliest. Daarom is sapvasten alleen geschikt voor een korte periode en wanneer je overgewicht kwijt wenst te raken.

De voorwaarden van een effectieve sapkuur

groene-sap

Wanneer je alleen maar vruchtensappen drinkt is het belangrijk om de variatie erin te houden. Anders wordt het al snel saai. Kies daarom voor een sapkuur met uiteenlopende smaken en ingrediënten. Dat is niet alleen veel leuker, maar ook een stuk gezonder. Want door voor sappen met verschillende vruchten, superfoods, groentes en kruiden te kiezen is iedere maaltijd anders. Daardoor is het veel eenvoudige om het dieet gedurende de hele kuur vol te houden.

Laat een reactie achter