Heel Nederland, in ieder geval het deel van Nederland dat geïnteresseerd is in het wel en wee van Bekende Nederlanders, maakte in 2022 kennis met Sarah van Soelen, Sarah bleek de nieuwe vriendin te zijn van zanger André Hazes Jr. André had kort daarvoor zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk had gevraagd. André verliet voor Sarah zijn 16 jaar oudere vriendin en hun zoontje André. De breuk en de nieuwe relatie deden veel stof opwaaien. Sarah werd in één klap een BN’er, een rol die ze wellicht niet voor zichzelf in gedachten had. Maar wie is deze knappe schoonheid? We laten je graag nader met haar kennismaken.

Kortstondige relatie met André Hazes

De relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen duurde niet lang. Al na enkele maanden gingen ze weer uit elkaar. André en Sarah gingen uit elkaar nadat ze beiden enkele weken in een afkick kliniek verbleven waarna ze gescheiden van elkaar weer thuiskwamen. André ging terug naar Monique Westenberg die hem zijn escapades vergaf en sinds halverwege 2023 weer een setje vormt met de zanger. Ondertussen rommelt het nog flink in de familie Hazes. Moeder Rachel Hazes heeft momenteel met geen van haar twee kinderen contact. Zij vertrok in 2024 naar Spanje om daar een horecagelegenheid te gaan runnen. Dochter Roxeanne Hazes, de oudere zus van André, is in een rechtszaak met haar moeder verwikkeld over de nalatenschap van haar in 2004 overleden echtgenoot André Hazes Sr.

Het roerige leven van André Hazes Jr.

André Hazes Jr., die zich sinds 2016 officieel alleen als André Hazes presenteert, nadat hij eerder al het verkorte Dré Hazes Jr. had afgezworen, verloopt met de nodige ups en downs. Hij wil dolgraag in de voetsporen treden van zijn beroemde vader, maar daarnaast ook een eigen stijl ontwikkelen. André deed mee aan de steevast uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Aanvankelijk was ook zijn zus Roxeanne van de partij, maar zij heeft inmiddels definitief gebroken met het smartlappen genre. André kampt regelmatig met verslavingen aan drank en drugs.

Nadat hij in 2023 weer werd opgenomen probeert hij sindsdien verre van deze verslavingen te blijven. Ondertussen werkt hij hard aan zijn carrière als zanger. Dat gaat niet altijd zoals gewenst. Zo lukte het hem maar met heel veel moeite om zijn concert in Ahoy Rotterdam uit te verkopen. Er moest flink bezuinigd worden op de show nadat kaarten voor dumpprijzen werden aangeboden. Desondanks waren de bezoekers enthousiast over het optreden van de zanger die naast een paar bekende nummers ook nieuw werk liet horen. Hij werd tijdens het concert gesteund door zijn vriendin Monique. Sarah van Soelen is sinds de breuk niet meer in zijn buurt gespot.

Na de breuk met André Hazes

Sarah van Soelen heeft het zeker niet makkelijk gehad toen haar prille relatie met André Hazes op de klippen liep. Ze was te zien in een real life soap die over de zanger werd gemaakt maar bedong dat beelden van haar eruit werden geknipt. Maar al snel verdween Sarah weer grotendeels in de anonimiteit, hoewel ze zeer waarschijnlijk nog heel wat jaren als ‘de ex van’ bekend zal blijven staan.

De jeugd van Sarah van Soelen

Sarah is de dochter van Rudolf van Soelen, die succesvol werd als lampenfabrikant. Sarah kwam in haar jeugd dan ook niets tekort. Totdat ze een relatie kreeg met André Hazes woonde Sarah nog thuis. Enkele maanden nadat André en zij een setje werden kochten ze samen een huis in Rotterdam. Niet dat Sarah daar veel in investeerde, dat deed haar vader. De andere helft kwam van André Hazes. Maar omdat de relatie al snel op de klippen liet is het van samenwonen nooit gekomen.

De leeftijd van Sarah van Soelen

Op dit moment is Sarah van Soelen 28 jaar oud.

Wat voor werk doet Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen werkt als model, onder andere voor haar eigen bedrijf Chicas Winnyalice. Doordat ze een relatie met een BN’er kreeg grossiert ze inmiddels in volgers op Instagram. Dit zorgt uiteraard voor meer interesse in haar bedrijf, want de volgers willen maar wat graag weten wat Sarah doet. Dus ze is inmiddels niet meer afhankelijk van het vermogen van haar vader om in haar onderhoud te voorzien.

Exen van Sarah van Soelen

Naast haar veelbesproken relatie met André Hazes heeft Sarah nog een paar spraakmakende exen. Zo zou ze een relatie hebben gehad met de voetballer Lars Veldwijk. En toen Sarah nog op school zat had ze wel drie dagen verkering met Sam Hofman, de broer van de bekende BOOS vlogger Tim Hofman. Van die zeer kortstondige verkering zijn geen bewijzen meer te vinden, maar volgens Sam maakte ze het uit met een mailtje. André verbrak de relatie met Sarah omdat hij ‘achter zaken was gekomen betreffende Sarah die voor hem onverteerbaar waren’. Dit werd bekendgemaakt in RTL Boulevard. Maar ook als dit niet was gebeurd was de kans van slagen van de relatie tussen Sarah en André niet heel groot omdat Monique Westenberg zijn onvoorwaardelijke grote liefde is.

Nieuwe vriend

Na de breuk met André Hazes is Sarah van Soelen even onder de radar gebleven. Maar in de loop van 2023 werd bekend dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden. De gelukkige is de rijke zakenman Mike de Winter. Maar deze meneer is niet van onbesproken gedrag. Er wordt door justitie onderzoek gedaan naar het witwassen van drugsgeld, onder andere naar Dubai. Of het stel nog samen is, is niet bekend. Maar als er nieuws is te melden over het liefdesleven van Sarah van Soelen dan zal dat ongetwijfeld niet lang geheim blijven.

Meest naakte foto’s van Sarah van Soelen

Sarah van Soelen weet heel goed dat ze een knappe verschijning is. Dat laat ze dan ook graag zien op sexy foto’s die regelmatig van haar opduiken, onder andere op haar eigen Instagram kanaal.

 

Laat een reactie achter