Er zijn ontzettend veel mensen op Schiphol en het grootste gedeelte hiervan zijn reizigers. Veel mensen komen jaarlijks op de luchthaven. Om zoveel mensen te bedienen is veel personeel nodig. Schiphol heeft zelf honderden mensen in dienst om de luchthaven draaiende te houden. De bedrijven gevestigd op de luchthaven hebben ieder ook nog eens tientallen tot honderden mensen in dienst. Wanneer er zoveel werknemers nodig zijn, is er altijd ruimte voor meer personeel. Daarom zijn er altijd vacatures op Schiphol te vinden. Met het grote aantal vacatures is het voor sollicitanten lastig kiezen. De vacatures van McDonald’s Schiphol bieden sollicitanten een combinatie van een goed salaris, een leuke werksfeer, afwisselend werk en een flexibel rooster. Benieuwd welke McDonald’s vacatures beschikbaar zijn? Bekijk de vacatures hier:

Aangenomen?

Wanneer je bent aangenomen voor een McDonald’s vacature op Schiphol, kan je aan de slag. Werken op Schiphol is een hele ervaring. Het internationale karakter van de luchthaven merk je overal. Reizigers uit alle uithoeken van de wereld komen langs het McDonald’s restaurant. Dit is ontzettend leuk, want je hebt iedere dag andere gasten voor je neus.

Omdat de gasten op Schiphol op reis gaan, zijn ze vaak erg vrolijk. Want wie gaat er nu niet met plezier op vakantie? De vrolijkheid van de gasten, dat merk je als werknemer: je wordt er zelf ook vrolijk van tijdens het werken. Dat maakt dat de vacatures op Schipholde leukste vacatures zijn.

Verschillende werkplekken op Schiphol

McDonald’s Schiphol kent meerdere restaurant. Elk restaurant heeft meerdere vacatures op Schiphol. De vestigingen op Schiphol zijn de McDonald’s Schiphol Lounge 2, 3 en McDonald’s Schiphol Noord.

McDonald’s Schiphol Lounge 2 en Schiphol Lounge 3 bevinden zich achter de douane. Op deze plekken is het lekker druk met passagiers. Het is aan jou om te zorgen dat deze reizigers het naar hun zin hebben in het restaurant. Zo stappen ze tevreden en goed gevuld op het vliegtuig. Dus wil je tussen de reizigers werken? Kies dan voor een vacature bij Schiphol Lounge 2 or Lounge 3.

McDonald’s Schiphol Noord vind je bij de spottersplaats naast de Buitenveldertbaan. Hier zie je de vliegtuigen opstijgen terwijl je werkt. Omdat dit restaurant zich aan de spottersplaats bevindt, zit het vol met vrolijke gasten; helemaal wanneer er net een bijzonder vliegtuig gespot is. Ontzettend leuk dus om daar te werken. Dus wil je tussen de spotters werken? Kies dan voor een vacature bij Schiphol Noord.

Vacatures bij mcdonald’s schiphol

McDonald’s heeft verschillende soorten vacatures op Schiphol. Ze zijn vooral op zoek naar nieuwe crewleden (ook in de avond en nacht), schoonmakers. Bij Schiphol Noord is er ook ruimte voor een host(ess). Ben je benieuwd wat deze vacatures bij McDonald’s Schiphol inhouden? Bekijk dan de vacatures!

 

Laat een reactie achter