In Nederland wordt het seksleven met een magere zes gedefinieerd. Dit bleek uit een onderzoek van het psychologie magazine. Hoe langer een koppel samen is hoe minder spanning er is en hoe meer de lust verdwijnt. Gelukkig is daar wat aan te doen. In dit artikel kijken we naar een aantal tips die je kunnen helpen bij het verbeteren van je seksleven!

Zorg voor minder ergernissen

Normaal gesproken zijn er een aantal factoren die bijdragen aan een hoog libido, maar er zijn ook genoeg factoren die bijdragen aan een laag libido. Hierbij moet je denken aan irritaties die voorkomen in andere gebieden, zoals het voor lief nemen van huishoudelijke taken of het tonen van affectie is minder geworden. Dit komt het vaakst voor bij vrouwen. Vrouwen zijn gevoelig voor irritaties en ergernissen en krijgen hierdoor een lager libido. Zorg er daarom voor dat je je partner minder irriteert!

koppel-romantisch-kaarsjes

Gebruik hulpmiddelen

Een goede manier om dingen weer spannend te maken is door een hulpmiddel in te schakelen. Dit kan van alles zijn, zo kan je bijvoorbeeld seksspeeltjes aanschaffen voor hem, haar of hun of kun je erectiepillen kopen. Als je van plan bent om erectiepillen te kopen dan is er veel op de markt te vinden. Er zijn veel merken en elke pil heeft weer een ander effect of andere duur. King active kopen bijvoorbeeld is een erectiepil die geheel van natuurlijke producten is gemaakt.

Flirt met elkaar

koppel-blij-relatie

Als het libido van je partner laag is of jouw libido is verlaagd dan komt het vaak voor dat je de oorzaak bij je partner gaat zoeken. Zij hebben geen zin om willen dit of dat niet uitproberen. Dit is echter geen goede aanpak. In plaats daarvan wordt er geadviseerd om je eigen gedrag aan te passen. Zorg ervoor dat je er aantrekkelijk uitziet voor je partner, flirt met je partner zonder andere bedoeling.

Gebruik je fantasie

Je seksuele opwinding wordt niet veroorzaakt door iemand anders. Het tegengestelde is vaak de onderstelling bij partners, maar je seksuele opwinding heb je helemaal zelf in de hand. Je fantasie gebruiken om seksuele opwinding op te wekken is een goede manier om het libido te verhogen. Door te denken aan vorige vrijpartijen of een erotische fantasie die je hebt kan het libido verhoogt worden en wie weet wordt de huidige vrijpartij net zo goed als je fantasie! Door je erothische fantasie ook te delen met je partner kan de spanning in de relatie ook weer oplopen.

Laat een reactie achter