De kunst van massage, vooral sensuele massage, wordt vaak vergeten als het gaat om intimiteit. De waarheid is dat iedereen een sensuele massage kan geven! Je hebt alleen een paar tips nodig en het vermogen om er net zo van te genieten als je partner!

En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat een sensuele / erotische massage van je partner zoiets liefs (en sexy) heeft. Hun intieme aanrakingen, liefdevolle handen en verlangen om jou gelukkig te maken komen allemaal om de hoek kijken als jullie samen genieten van een sensuele massage.

Om je te helpen het plezier van een sensuele massage te ervaren, delen we wat ideeën met je over hoe je een massage van professioneel kaliber voor volwassenen thuis kunt geven.

HOE CREËER JE DE JUISTE SFEER VOOR EEN SEXY MASSAGE

brandende-kaars

Om te beginnen is de juiste stemming cruciaal voor succes! Niet alleen helpt dit je echtgenoot om tot rust te komen en zich op zijn gemak te voelen, maar door de tijd te nemen om een speciale ervaring voor je echtgenoot op te zetten, raak jij ook opgewonden van wat er komen gaat!

1. De sfeer is belangrijk.

Als je een sensuele massage geeft, moet de omgeving sereen en comfortabel zijn voor jullie allebei. Zelfs als je een beetje onzeker bent over je vaardigheden, is de sfeer van het grootste belang. Het zal een omgeving van ontspanning en comfort creëren, die je echtgenoot zal helpen zich rustig te voelen zodat hij of zij zich kan concentreren op zijn of haar intiemere zintuigen.

2. Maak van je slaapkamer een oase.

Je kunt het in elke kamer doen, maar als je kinderen hebt en privacy wilt waarborgen. Zorg ervoor dat de kamer opgeruimd en schoon is. Het is moeilijk om te genieten van de romantiek als de ruimte waarin je je bevindt rommelig aanvoelt.

3. Strooi waxinelichtjes door de kamer.

Zachte verlichting creëert een gevoel van verleiding en intrige. Versier met rozenblaadjes, leg een schoon laken of schone handdoeken neer (het gebruik van massageolie kan een rommeltje maken) en laat zachte, rustgevende muziek op de achtergrond spelen. Je kunt ook een blinddoek gebruiken om andere afleidingen te blokkeren.

4. Laat je partner een lekker warm bad nemen.

Baden is altijd een goede manier om de avond te beginnen. Laat je partner ontspannen terwijl jij je klaarmaakt voor de massage. Dit helpt ook om de spieren op te warmen en te ontspannen voordat je begint.

HOE GEEF JE EEN SENSUELE MASSAGE?

person in white shirt lying on bed

Of je nu de gever of de ontvanger bent, een sensuele of naakte massage kan een geweldige manier zijn om te ontspannen, romantisch te zijn en contact te maken met je partner.

5. Wrijf je handen tegen elkaar om ze op te warmen.

Verwarm de olie in je handen voordat je het op je partner aanbrengt, of dompel het flesje in een kom met warm water.

6. Begin met een lichte aanraking.

Onthoud dat je doel is om op te winden, dus reguleer je druk dienovereenkomstig. Begin met een paar lange strijkbewegingen zonder olie van het hoofd naar de tenen. Raak heel lichtjes aan, zodat je alleen de haartjes van het lichaam raakt. Je kunt zelfs proberen om bont of een plumeau te gebruiken om de massage te beginnen.

7. Masseer de rug met olie.

Doe wat olie op je handen en masseer de rug met lange, gemakkelijke strijkbewegingen. Je kunt achter het hoofd gaan staan en langs de ruggengraat naar beneden en langs de zijkanten naar boven strijken. Zorgen dat zowel jij als je partner zijn opgewarmd is essentieel voor een sensuele massage.

8 Begin langzaam en verhoog dan de druk.

Als de spieren zijn opgewarmd en ontspannen, verhoog dan de druk. Kneed de spieren rond de schouders en nek van je partner met je duim en wijsvingers. De meesten van ons houden veel spanning vast in hun nek en schouders. Houd in gedachten dat je de spieren wilt volgen, niet tegenwerken. Let op op welke drukpunten je partner reageert.

9. Masseer overal.

Je kunt de polsen, vingers, oren, achterkant van de nek en de binnenkant van de ellebogen en knieën masseren – deze gebieden krijgen waarschijnlijk zelden aandacht. Wrijf met je vingers over de hoofdhuid van je echtgenoot, masseer en wrijf over elke vinger en teen tot je echtgenoot volledig ontspannen is. Voel je vrij om te wrijven, kussen, likken en zelfs knabbelen op deze verwaarloosde gebieden. Je partner zal zich gewaardeerd voelen door je aandacht voor detail. Als je er een probleem mee hebt dat je handen te snel vermoeid raken, geef dan een sensuele massage met andere delen van je lichaam. Je handen zijn niet je enige gereedschap; je kunt ook goed gebruik maken van je geoliede armen, borst en buik. Dit is natuurlijk het concept achter erotische massage.

10 . Verwacht geen massage terug.

Je partner kan zo ontspannen zijn nadat hij of zij een sensuele massage van je heeft gekregen, dat hij of zij niet in staat is om direct na afloop iets terug te doen. Dat betekent niet dat ze je liefdevolle affectie later niet zullen beantwoorden.

BONUS: SENSUELE MASSAGE TIPS VOOR MAN EN VROUW

hand-bij-ondergoed-vrouw

Voor vrouwen: Vraag je je af wat geschikte kleding is om te dragen tijdens het geven van een sensuele massage? Probeer eens een zijden chemise. Je man zal het heerlijk vinden om die zijde over zijn huid te laten glijden terwijl jij zijn rugspieren masseert. Of maak het nog spannender door je uit te kleden en een naakte massage te geven. Het belangrijkste is dat je je goed voelt terwijl je masseert – dat is het geheim van een onvergetelijke sensuele massage.

Voor mannen: Vrouwen worden graag aangeraakt, vooral door hun partner. Het is troostend en stimulerend tegelijk. Je wilt haar ontspannen en kalmeren – dus druk niet te hard. Wees alert op de reacties van haar lichaam op jou en het kan niet misgaan.

SEXY MASSAGE TIPS

Nu ken je de basis, maar als je wilt dat je sensuele massage verder gaat dan ontspanning, hebben we nog een paar heel sexy tips voor als je een erotische massage geeft.

1. Geef een naakte massage.

Sla de kleren helemaal over en laat je partner precies zien waar je naartoe wilt. Door naakt een massage te geven, kun je meer dan alleen je handen tegen hun lichaam wrijven en drukken.

2. Zet een sexy afspeellijst aan.

Zoek in plaats van omgevingsgeluiden naar een sexy muziek afspeellijst op Spotify of YouTube. Als je doel is om een echt sensuele ervaring te creëren, kan muziek je daar brengen.

3. Wrijf lichtjes over de meer gevoelige plekjes.

Wrijf tijdens je sexy massage over elk lichaamsdeel. Maar als je bij de gebieden komt die een professionele masseuse met rust zou laten, glijd er dan zachtjes met je vingers overheen. Deze uitdagende beweging tilt je naaktmassage naar een hoger niveau.

4. Gebruik iets anders dan je handen.

Terwijl je over elke spier wrijft en ze overal plaagt met zachte aanrakingen, kun je de dingen afwisselen door een ander lichaamsdeel dan je handen te gebruiken. Je lippen, je tong, je tanden… helemaal tot aan je tenen! Betrek je hele lichaam bij dit sensuele massagemoment.

5. Laat ze kiezen waar ze aangeraakt willen worden.

Nadat je je geliefde hebt ingesmeerd, laat je hem of haar een laatste plek kiezen waar jij je aandacht op kunt richten. Op dit punt heb je de anticipatie opgebouwd en alle macht in handen. Nu kun je je partner laten kiezen waar hij of zij aangeraakt wil worden.

Laat een reactie achter