Mama’s zijn onze dagelijkse helden zonder capes, van het doen van de was, naar het werk gaan, het verzorgen van de kinderen, tot het doen van boodschappen en andere benodigdheden. We vragen ons echt af hoe ze erin slagen om alle taken binnen de dag in balans te brengen. Een van de taken, die vooral voor drukke moeders vermoeiend is, is het doen van boodschappen na een lange drukke dag. Je hebt misschien het gevoel dat je geen tijd hebt om het te doen, maar toch is het essentieel omdat je boodschappen en andere benodigdheden voor thuis nodig hebt. Nou, je hebt iets om over te glimlachen, want de technologie maakt het makkelijker.

Taken zoals boodschappen doen worden beter beheersbaar dankzij de verschuiving van de boodschappen. Met slechts één klik krijgt u toegang tot alle dingen op uw boodschappenlijstje, zonder dat u zelfs maar naar de winkels of de supermarkt hoeft te gaan. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone of een computer met een actief internet, en u kunt uw boodschappen doen terwijl u andere taken uitvoert. Het beste aan shiftshopping is dat de artikelen die u wilt laten bezorgen direct voor de deur worden afgeleverd door de man met de diensten van een bestelwagen.

Hoe te winkelen met Shift Shopping:

Maak een online boodschappenlijstje

lijstje

Nadat u inlogt op de website, krijgt u een overzicht van de grote verscheidenheid aan producten en diensten die worden aangeboden door de verschillende winkels in uw buurt. Op de site kunt u de winkel van uw keuze selecteren en de verschillende producten bekijken en de prijzen vergelijken met die van de andere winkels.

U kiest alles wat u wilt uit de verschillende winkels, en u voegt uiteindelijk de geselecteerde artikelen in uw boodschappenlijstje toe aan het winkelwagentje en verzendt de bestelling. Het geeft u ook de mogelijkheid om een geschikt moment te kiezen om uw boodschappen te doen.

Zij doen de boodschappen voor u

Na het maken van de bestelling op uw telefoon, is de automatische toewijzing van een shift shopper die de boodschappen voor u doet, klaar. De shopper krijgt uw boodschappenlijstje en de winkels waar u wilt shoppen, dit zorgt ervoor dat u krijgt wat u heeft besteld. De toewijzing aan een shopper wordt eenvoudig gemaakt omdat shiftshopping een uitgebreid netwerk is met een groot aantal shift-shoppers die op elk moment beschikbaar zijn.

U doet de betalingen

betalen-creditcard

Het doen van betalingen voor de boodschappen kan het lastige deel lijken, maar dat is het niet. Shift netwerk heeft het gemakkelijk gemaakt, omdat het partners met bedrijven die de mogelijkheden van het maken van betalingen via credit-en debitcards. Het enige wat ze hoeven te doen is de gegevens van de kaart van de klant via de partner te bewaren. Met de gegevens van de klant kunnen ze de totale betaling die voor het winkelen moet worden gedaan, goedkeuren. Voordat de artikelen worden verzonden, wordt de volledige prijs voor het winkelen afgetrokken door de vooraf geautoriseerde betalingspartner van het netwerk. De kaart van de klant wordt automatisch belast met de kosten van de artikelen op het boodschappenlijstje wanneer de shopper voor een klant gaat winkelen.

Levering aan huis

supermarkt

Uw boodschappen worden op uw setlocatie afgeleverd. Dit kan thuis, op het werk of waar dan ook op een tijdstip naar keuze. Het gemak is het belangrijkste voordeel van winkelen in ploegendienst. Als u een drukke moeder bent, kunt u al uw inkopen doen zonder naar de winkel te gaan en uw taken te blijven uitvoeren.

Winkelen in ploegendienst heeft veel voordelen, vooral voor drukke moeders; sommige zijn dat ook:

Het bespaart tijd als je het te druk hebt om te gaan winkelen. Je kunt je taken blijven uitvoeren zonder je zorgen te maken over boodschappen doen, omdat het winkelen in ploegendienst dat wel zal doen.

Aangezien dit online winkelen is, kun je alles wat je nodig hebt snel krijgen door gewoon in te loggen op de shiftwinkelsite en de artikelen te selecteren en een bestelling te plaatsen en de leveringen worden direct bij je thuis gedaan, zonder dat je naar de winkels hoeft te gaan.

Samenvatting

Jongleren tussen familie en werk kan al stressvol genoeg zijn voor moeders. Laat het winkelen niet toe aan deze stress, want daar is een oplossing voor. Shift winkelen heeft je rug, vooral drukke moeders die om de een of andere reden geen tijd kunnen vinden om te gaan winkelen. Aangezien je nog steeds moet winkelen voor boodschappen en andere benodigdheden, komt shiftwinkelen goed van pas door die taak uit je drukke agenda te halen.

Laat een reactie achter