Shirley Cramer leerden de kijkers van Videoland kennen toen ze meedeed aan Temptation Island – VIPS. Samen met haar toenmalige partner Damian deed ze de ultieme relatietest te midden van knappe verleiders en verleidsters. De relatie tussen Shirley en Damian overleefde dit niet. Maar later doet Shirley onthullingen over die relatie die de zaak in een heel ander licht zetten.

Realityster

Shirley Cramer tieten

Shirley Cramer is inmiddels een ware reality ster geworden. Ze was niet alleen te zien in Temptation Island maar ook in Ex on The Beach Double Dutch en Eating with my Ex. Maar wie haar echt wil zien moet daarvoor in de meeste gevallen wel de betaalpas of creditcard trekken. Want deze dame is niet of nauwelijks te vinden op TikTok of Instagram. Zij bewaart het merendeel van haar content voor OnlyFans. Hiermee geeft ze ook aan dat de foto’s en video’s die ze plaatst over het algemeen alleen bedoeld zijn voor kijkers van 18 jaar en ouder.

Echte meisjes in de jungle

shirley jungle

Slapen te midden van slangen, het spelen van spellen in de jungle, haren trekken en scheldpartijen: de bestemming van Echte Meisjes in de Jungle is altijd onvoorspelbaar, maar één ding is zeker – het levert altijd spectaculaire televisie op. Ook in dit seizoen wagen bekende Nederlandse dames zich in de jungle, en hier zijn de deelnemers.

In het nieuwe televisieseizoen neemt ook Shirley Cramer uit Rotterdam deel aan het programma. Zal zij alle uitdagingen overwinnen en als de uiteindelijke winnares uit de bus komen?

Eén dag per week

Shirley Cramer 2

Shirley Cramer vertelt, in gesprek met Realitea, dat ze 1 dag in de week plant om foto’s en video’s te maken voor haar OnlyFans kanaal. Voorheen poseerde ze op het platform in lingerie. Totdat een fotograaf haar overhaalde een shoot te doen in een niets verhullend doorschijnend soort netje. Shirley deed de shoot, maar verbood de fotograaf om de foto’s te delen. Dit deed hij toch, door één van de foto’s als zijn profielfoto op zijn Instagram account te plaatsen. Shirley had hem kunnen aanklagen, maar ze besloot om zelf ook topless foto’s op haar OnlyFans kanaal te gaan delen. Niet helemaal naakt. Want, zo zegt ze, ik heb nog wel een beetje gezond verstand.

Riant maandinkomen

Met vier dagen poseren per maand verdient Shirley Cramer ongeveer 15.000 euro per maand. Maar het is wel meer dan die vier dagen werken, licht ze toe. De rest van de maand zit ze dagelijks op het platform om binnengekomen berichten te beantwoorden en dat zijn er soms wel een paar duizend per dag. Eerder verdiende ze veel meer, maar ‘ik ben een beetje lui geworden’ geeft ze eerlijk toe.

Naar de plastisch chirurg

Shirley Cramer borsten

Om er zo strak mogelijk uit te zien heeft Shirley Cramer, ondanks dat ze nog geen 30 is, wel het nodige aan haar lichaam laten verbouwen. Ze heeft haar borsten laten vergroten, er zit botox in haar voorhoofd en lippen en de tandarts heeft haar van en stralende rij witte tanden voorzien. De Brazilian Butt Lift staat ook nog op het programma. De kijkers van Temptation Island herkenden haar maar amper toen ze meedeed aan Ex on The Beach Double Dutch.

Fake relatie met Damian

Shirley Cramer sex

Shirley kwam er al voordat ze samen met Damian vertrok voor hun deelname aan Temptation Island VIPS dat er iets niet klopte. Ze checkte de telefoon van haar vriend en vond een berichtje waarin hij wel erg duidelijk was. Hij schreef aan een vriend dat hij ‘die hoer’ ging overhalen om mee te doen aan het programma, zodat hij ‘tenminste nog iets aan dat wijf zou hebben gehad’. Daar was dus geen woord Frans bij. Shirley deed alsof ze het hele bericht nooit had gezien en ging er toch voor. Maar wel had zij in haar achterhoofd hoe Damian er echt over dacht.

Haar ex wilde DJ worden in Japan

Nu hun relatie daadwerkelijk is gestrand doet Shirley een boekje open over de beweegredenen van haar ex-vriend. Hij wilde DJ worden in Japan, vertelt ze aan Grazia.nl. En daar had hij blijkbaar wat extra media bekendheid voor nodig. Daarom moest onze deelname aan Temptation Island VIPS per se doorgaan. Maar karma heeft hem te grazen genomen, want een carrière als DJ is nooit van de grond gekomen. Tijdens de opnamen voor het programma probeerde Damian de schone schijn nog op te houden door meerdere keren te verklaren dat hij Shirley zo miste. Maar dat was dus zeker niet zoals hij zich echt voelde, naar nu blijkt. Shirley hield voet bij stuk voor wat betreft de breuk met Damian. Ze had het nog even leuk met deelnemer Daan, maar het kwam niet tot een relatie tussen de twee.

Ex on The Beach

Shirley Cramer n

In Ex on The Beach heft Shirley Cramer een ontmoeting op het strand met haar ex Robin. Die ontmoette ze na haar breuk met Damian. Maar het kwam niet verder dan een enkele date. Ze vond dat niet eerlijk en wil hem nu een tweede kans geven. Al gelijk na de eerste ontmoeting brengt het stel de nacht met elkaar door. Maar of het daadwerkelijk iets gaat worden tussen Shirley Cramer en Robin blijft nog even afwachten.

De meest sexy foto’s van Shirley Cramer

Om alle mannen te laten zien wat ze mislopen als Shirley Cramer inderdaad weer ‘van de markt’ gaat omdat ze een vaste relatie heeft, laten we je hier genieten van de meest sexy foto’s van het OnlyFans model.

Shirley Cramer naakt 3 Shirley Cramer naakt 2 Shirley Cramer sexy bikini Shirley Cramer borst

Shirley Cramer bikini

Shirley Cramer s

Shirley Cramer sexy

Laat een reactie achter