Sieraden fleuren je outfit net wat meer op. Zo kun je het compleet maken met mooie oorbellen, toffe armbanden of leuke kettingen. Het is voor iedereen leuk om met deze accessoires te stylen. Maar welke sieraden zijn voor deze zomer perfect? Hoe zorg je dat je er echt bij hoort met je collectie accessoires? In dit artikel nemen we je mee in de sieradentrends van deze zomer.

Van standaard goud tot neonkleuren

gouden-sieraden-ketting-armband

Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar de neonkleuren vliegen je om de oren. Niet alleen in kleding, maar ook in sieraden. Zo kun je oorbellen of armbanden scoren met een oase aan neonkleuren. Als je je outfit liever simpel houdt, dan kun je het net wat extra pit geven met deze toffe kleuren. Wil je toch wat ingetogener zijn? Dan zijn er voldoende sieraden waarbij je nog voor de gouden variant kunt kiezen.

Sieraden voor iedere gelegenheid

Heb je een verjaardag, festival, kantoordag of vrije dag: leuke sieraden kun je bij iedere gelegenheid wel dragen. Kies bijvoorbeeld voor gekleurde oorbellen met een feestje, of ga juist voor een wat ingetogenere look en draag alleen wat armbandjes. Kies je voor een basic outfit tijdens je werkdag op kantoor? Dan kun je dit best wat oppimpen met wat toffe kettingen. Niets is te gek. Of juist wel. En dat maakt het dragen van sieraden zo leuk!

Statement oorbellen

Oorknoppen met multigekleurde zirkonia

De statement oorbellen mogen ook zeker niet achterblijven in dit lijstje. Met dit soort oorbellen kun je echt een wauweffect creëren. Deze unieke blikvangers zorgen voor een bijzonder geheel. Natuurlijk ziet iedereen iets anders voor zich als ze denken aan statement oorbellen. Bekijk de verschillende collecties oorbellen goed om het perfecte paar oorbellen te vinden!

Blijf combineren

Vrolijke en zomerse kleuren komen vaak terug in sieraden. Deze zomer kun je hier ook lekker mee combineren! We hebben het eerder gehad over de statement oorbellen, maar je kunt ook meerdere oorbellen tegelijk dragen. Om helemaal het zomerse gevoel terug te laten komen kun je een combinatie maken van verschillende kleuren, of juist alles goed op elkaar afstemmen. Online kun je veel inspiratie opdoen voor toffe combinaties.

Je kunt je handen ook stylen door verschillende ringen te dragen. Deze zomer is het ook populair om grote ringen te dragen en die te combineren met kleinere ringen. De keuze is groot en divers. Nu is het aan jou om de perfecte combinatie te vinden voor deze zomer!

Laat een reactie achter