Silent Disco’s zijn in Nederland al populair bij mensen van alle leeftijden. De laatste 3 jaar hebben veel bedrijven de verbazingwekkende feestideeën voor silent disco’s overgenomen. Omdat ze toegeven dat silent disco feestjes in trek zijn, vooral in metropolen waar stilte op prijs gesteld wordt, en de mensen vertrouwd zijn met het lawaai.

1. Geen geluidsoverlast

Als je een zaal hebt gehuurd of thuis een feest geeft, is er niets erger dan de buren tot last te zijn. Het mooie van een silent disco is, dat die er niet is!

2. Kies je eigen muziek

Op de meeste silent disco koptelefoons zijn er 3 verschillende muziekkanalen, zodat je gelijktijdig tussen verschillende liedjes kunt wisselen.

3. Draadloos dansen

Heb je zin om flink te dansen? Het mooie van een silent disco is dat er geen draden van pas komen en je op grote afstanden de muziek kan luisteren.

4. Hilarisch

Kijk hoe mensen in dezelfde ruimte als jij dansen op allerlei verschillende liedjes. Verwacht mimiek, gesticuleren en hilarische gevolgen.

5. Gezellig

Verlies je remmingen en dans met vrienden, kennissen en maak nieuwe vrienden met deze fantastische technologie!

6. Kies hoe luid je wilt feesten

Muziek te hard? Geen probleem, jij regelt het volume!

7. Jij bent de DJ

Gebruik je eigen iPod of een soortgelijk toestel voor je evenement of laat de keuze van de liedjes aan een bedrijf over!

8. Geen tijdsbeperkingen

Omdat er geen geluidsoverlast is, kun je tot in de kleine uurtjes doorfeesten zonder iemand tot last te zijn.

9. Voor iedereen wat wils

Je muziekkeuze kan bestaan uit classic rock, electro en jaren 70 disco. Daarnaast kan je met de koptelefoons ook gewoon een leuke film kijken met je vrienden!

10. Maak onbeperkt plezier

Het is inderdaad een heel positieve benadering om om te gaan met je dagelijkse hectische levensschema dat je moe en irritant maakt. Mensen willen even ontspannen. Silent disco is perfect voor mensen van alle leeftijden, zelfs voor hen die niet kunnen bewegen of lopen, ook zij kunnen van het stille feest genieten door op hun stoel gefixeerd te zitten en door handen en lichaam te dansen door al hun lichamelijke en geestelijke kwelling te vergeten.

Het is de gemakkelijkste manier om je in de muziek te verliezen en onvergetelijke herinneringen te verzamelen. Deze keer geen luide muziek om over te praten en geen suizen in je oren als je weggaat!

Laat een reactie achter