De koersontwikkelingen hebben het bewijs geleverd. Een Bitcoin investering kan enorm lucratief zijn. Zeer veel mensen hebben een enorm vermogen opgebouwd door te kiezen om te investeren in Bitcoins. Word je slapend rijk door te investeren in Bitcoins? We helpen je graag uit deze droom.

Zo zien de koersontwikkelingen van de Bitcoin eruit

bitcoin-munt-keyboard

Laten we allereerst een blik werpen op de koersontwikkelingen van de Bitcoin. Als je kijkt naar de huidige koers kun je het nauwelijks voorstellen dat er in het verleden 10.000 Bitcoin werd geboden voor 2 pizza’s en dat je in februari 2011 1 dollar betaalde voor 1 Bitcoin. Had je dat maar geweten……

De koers van de Bitcoin steeg snel. Binnen een paar maanden was de Bitcoin koers met meer dan 3.000% gestegen naar 31 dollar. Dit is nog een schijntje als je weet dat in 2021 een all-time high werd gerealiseerd van meer dan 60.000 dollar. Je zou hieruit kunnen opmaken dat de Bitcoin koers in een vrij kaarsrechte lijn is gestegen naar voor onmogelijk gehouden hoogtes. Niets is echter minder waar. Enorme koersstijgingen en flinke dalingen hebben elkaar in een hoog tempo opgevolgd. Om je een beeld te schetsen: slechts enkele weken na het realiseren van de all-time high zijn de koersen enorm gekelderd.

Is Bitcoin trading interessant als passive inkomstenbron?

Het bovenstaande benadrukt de volatiliteit van de crypto-markt en hiermee geven we meteen het antwoord of je slapend rijk kunt worden door te investeren in Bitcoins. Dit is immers zeker niet het geval. De koersontwikkelingen zullen actief in de gaten gehouden moeten worden om succesvol te kunnen zijn in Bitcoin trading. Bitcoin trading is zeker interessant maar kan niet gezien worden als passieve inkomstenbron.

bitcoin crypto

Mogelijkheden in Bitcoin trading zonder hier actief mee bezig te zijn   

Er zijn wel mogelijkheden in Bitcoin trading zonder hier actief mee bezig te zijn. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om gebruik te maken van een trading bot zoals de Bitcoin Buyer app. Dit is zeer geavanceerde trading software die de koersontwikkelingen voor de trader in de gaten houdt en op basis hiervan de gewenste acties inzet. Hiermee kan de Bitcoin handel deels geautomatiseerd worden maar het is goed om te realiseren dat de handelssoftware werkt op basis van instellingen met betrekking tot de te volgen handelsstrategieën en risicoprofielen. De crypto kennis en het inzicht van de trader vormt dus nog altijd de basis van het gerealiseerde rendement. daarnaast is het goed te weten dat zelfs de meest geavanceerde handelsrobots niet in staat zijn om de grote risico’s van Bitcoin trading weg te nemen. Of je met deze wetenschap rustig slaapt……

Laat een reactie achter