Sneakers zijn meer dan ooit een modeartikel geworden. Je draagt sneakers tegenwoordig al lang niet meer alleen omdat ze comfortabel zitten. Je wilt er ook vooral in gezien worden. Met de nieuwste generatie sneakers laat je zien dat je modebewust bent. En door de veelheid aan kleuren en modellen is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. We zetten de belangrijkste zomertrends van 2020 voor je op een rij.

witte-sneakers-man

  • Terug in de tijd! De looks van toen, met het draagcomfort van nu. De zogenoemde retro-look biedt je het beste van twee werelden. De modellen zoals we die kennen uit de jaren 90, maar dan uitgevoerd op basis van de hedendaagse technologie. Alle bekende merken springen in op deze trend en dus heb je volop keus.
  • Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Behoor je tot de LHBTI-gemeenschap of wil jij jouw sympathie hiervoor laten blijken? Dan heeft Adidas sneakers die je zeker zullen bevallen. Ze zijn uitgevoerd in de vele kleuren van de liefde. Met deze Nite Jogger Pride draag je de boodschap van liefde niet alleen in je hart, maar ook aan je voeten.
  • Klassiek wit blijft gewild. Eigenlijk kun je hier niet meer echt van een trend spreken, maar meer van een must have. Een paar witte sneakers mag niet ontbreken in je schoenenkast. Het is natuurlijk wel zaak om ze goed te onderhouden, wit blijft nu eenmaal een besmettelijke kleur. Maar wel heel stijlvol en eindeloos te combineren!
  • Kleurrijk is sowieso het toverwoord dit seizoen. We zagen deze trend vorig jaar al opkomen en dit jaar wordt die volop doorgezet. Altijd al een Mondriaan aan je voeten willen hebben? Je kunt van Puma sneakers bestellen in het type RS-X³ Puzzle, uitgevoerd in rood, geel en blauw op wit, de kleuren die je kent uit de schilderijen van de beroemde kunstenaar.
  • Speciaal voor de dames is de dierenprint helemaal hot. Niet een schoen die volledig is omgetoverd tot dier, maar een subtiele toevoeging van een herkenbare dierenprint op delen van de schoen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Niet alleen voor dames overigens, ook sneakers voor kinderen zijn in dergelijke uitvoeringen beschikbaar.

Kortom, of je voorkeur nu uitgaat naar basic of zeer extravagant, er is voor iedere liefhebber wel iets mooi te vinden. Combineer je sneakers met een hippe jeans of een casual pantalon.

Laat een reactie achter