Rapper Snelle, artiestennaam van Lars Bos, heeft in korte tijd de status van A-artiest bereikt in Nederland. Zijn mega hit ‘Blijven Slapen’ met zangeres Maan stond wekenlang op nummer 1 in de hitlijsten. Snelle gebruikt persoonlijke thema’s voor zijn nummers. Zo gaat het liedje ‘Reünie’ over pesten op school. De hit ‘Smoorverliefd’ waarschuwt jongeren voor de gevaren van het gebruik van smartphones in het verkeer. Ook is er al een documentaire gemaakt over de zanger. Deze is te zien bij Netflix en heeft de titel: Snelle – Zonder Jas Naar Buiten.

The Voice Kids

Snelle is vooral populair bij een jong publiek. Daarom was het niet zo vreemd dat hij werd gevraagd als coach bij The Voice Kids van RTL. Helaas kwam aan dit programma een abrupt einde nadat schandalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag naar buiten kwamen bij zowel The Voice als The Voice Kids. Snelle maakte zijn debuut als presentator bij het SBS 6 programma I Want Your Song, waar jonge tekstschrijvers hun nummers kunnen laten horen aan gerenommeerde artiesten.

Dit is Sterre Kunzler, de vriendin van rapper Snelle

Snelle heeft al sinds 2019 een relatie met de knappe blonde Sterre Kunzler. Over Sterre zei de rapper in een interview met RTL Boulevard dat zij de stabiele factor in zijn leven is. Sterre zorgt ervoor dat Snelle niet te veel hooi op zijn vork neemt en remt hem soms een beetje af. Aan de andere kant is ze er wel altijd voor haar zingende en rappende vriend. Tijdens de 3 uitverkochte concerten van Snelle in de AFAS Live in Amsterdam was ze er alle dagen bij om haar vriend achter de schermen te steunen. In 2020 nam Snelle bewust gas terug omdat hij oververmoeid was. Hij benadrukte in latere interviews dat er geen sprake was van een burn-out.

Wat doet Sterre Kunzler?

Uiteraard heeft Sterre naast ‘de vriendin van’ ook een eigen leven. Ze is mede eigenaar van webshop Sal Y Más, waar je hippe zwemkleding kunt bestellen. Voor haar kledingmerk maakt Sterre dankbaar gebruik van haar eigen goede figuur. Ze poseert regelmatig zelf in de badkleding voor fotoshoots. Daarnaast werkt Sterre als Talent Agent bij Crocodile Agency. Dit bedrijf koppelt bekende gezichten aan grote merken voor hun reclamecampagnes, of gaat voor een klant juist op zoek naar jong en nog onbekend talent. Daarvoor werkte Sterre voor het blad Allerhande van Albert Heijn en ook als hostess. Ze studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam en Barcelona in de richting Food & Business.

Voor het eerst samen op de rode loper

Snelle heeft zijn knappe vriendin de eerste tijd voor zichzelf gehouden. Natuurlijk gingen er geruchten, maar officieel waren ze nog niet als stel naar buiten getreden. Daar kwam verandering in tijdens de uitreiking van de Edisons in 2020. Toen liepen Snelle en Sterre voor het eerst samen over de rode loper. Natuurlijk klikten de camera’s en werden ze staande gehouden voor een kort interview door meerdere nieuwssites en tv programma’s. Een maand eerder had Snelle zijn relatie ‘Insta-official’ gemaakt door een foto van hem en Sterre te plaatsen tijdens hun verblijf in Parijs. Tijdens de Edison uitreiking viel Snelle ook nog eens in de prijzen met de Edison voor Beste Nieuwkomer.

Nog niet samenwonen

Hoewel Sterre Kunzler en Snelle nu al een aantal jaren een relatie hebben, wonen ze niet samen. Snelle zei daarover tijdens het rode loper interview bij de Edisons: We hebben allebei een druk en eigen leven. Dan is het des te fijner als je elkaar weer ziet en echt van elkaar kunt genieten. Natuurlijk is het de bedoeling dat ze op het voor hen goede moment samen gaan wonen, maar ze doen het voor nu in ieder geval nog rustig aan.

Bekend tegen wil en dank

Sinds enkele jaren geleden bekend werd dat Sterre Kunzler de vriendin is van Snelle, is ze tegen wil en dank toch ook een beetje een BN’er geworden. Dat is onder andere te zien aan haar Instagram account, dat inmiddels ruim 20.000 volgers heeft. Natuurlijk is het wel goed voor haar eigen business, die nu ook een stuk meer aandacht krijgt.

Stadionconcert

Ondertussen blijft Snelle keihard werken aan zijn carrière. Zo gaf hij op 17 juni 2023 voor het eerst een stadionconcert. En natuurlijk deed hij dat niet in de Johan Cruijff ArenA of in De Kuip. Nee, hij koos ervoor om dit concert ‘Gewoon Thuis’ te geven, namelijk in de Adelaarshorst, de thuishaven van voetbalclub Go Ahead Eagles.

 

Laat een reactie achter