Hans Kraay jr ken je hoogstwaarschijnlijk als televisiepresentator en voetbalanalist, maar hij was ook een voetbaltrainer en een voormalig profvoetballer die ontzettend populair was tussen 1977 en 1997. Hij heeft in 20 jaar tijd gespeeld in maar liefst 15 verschillende clubs. Hij was niet alleen maar populair door zijn prestaties, maar hij stond ook bekend als een voetballer die vaak overtredingen maakte. Kraay jr is inmiddels 64 jaar oud naast een rijke carrière heeft hij ook een interessant liefdesleven. Hij is getrouwd met Sofie Nuijten en ze hebben samen een dochter gekregen, Melissa Kraay die inmiddels zelf ook samen met haar vriend een kindje heeft. Maar vandaag gaan we dieper duiken in de relatie van Hans Kraay en Sofie Kraay.

De relatie van Hans Kraay en Sofie Kraay

sofie-kraay.jpg

Hans en Sofie zijn al een lange tijd met elkaar getrouwd, ze stapten in het huwelijksbootje in 2006. Wat er erg opvalt bij het koppel is de leeftijd van Sofie, want ze is maar liefst 24 jaar jonger dan haar man. Ze is nu 40 jaar oud, terwijl Hans Kraay al 64 jaar oud is. Voordat Hans Kraay in het huwelijksbootje stapte met Sofie was hij niet een keer, maar zelfs twee keer getrouwd geweest. Hans Kraay vertelde dat hij altijd het volgende te zeggen had tegen zijn ex-vrouwen: ‘Het is honderd procent mijn schuld dat we uit elkaar zijn gegaan’. En nu loopt het ook niet zo lekker binnen zijn huidige huwelijk.

Wat is er aan de hand tussen Hans Kraay en Sofie?

 

Wat er precies tussen het koppel aan de hand is weten we niet. Het stel heeft in het verleden al een hoop moeilijkheden doorstaan, zo had Sofie jaren geleden een herseninfarct gekregen, waar ze nu gelukkig van is hersteld. Maar wat de laatste tijd opvalt, is dat Hans Kraay zijn trouwring niet meer draagt, wat ook werd gedeeld op het Instagram-kanaal van Juicechannel. Ook staat de Instagram-account van Sofie ook ineens op privé. Ze hebben verder niets zelf bevestigd, dus voor nu zijn het slechts geruchten.

sofie-kraay-en-hans-kraay.jpg
sofie-kraay-foto.jpg

Laat een reactie achter