Laten we het eens over sparen hebben.

Het is al ingewikkeld genoeg om de maand door te komen en het liefst een beetje geld over te houden: investeringen doen en je vermogen laten groeien, is natuurlijk ook best lastig. En te midden van al deze politieke en economische onrust lijkt het erop dat we de banken moeten gaan betalen om ons geld op een rekening te mogen zetten.

Bovendien hebben expats in Nederland veel papieren nodig om een rekening te kunnen openen. En aan het einde van dit lange proces lijkt er maar weinig voordeel te zijn. Maar – in deze digitale wereld is er altijd nog een alternatief. Financiële technologieën hebben het een en ander mogelijk gemaakt en dit keer profiteren niet alleen de grote bedrijven, maar ook degenen die maar een paar euro te investeren hebben van deze vooruitgang.

Maak kennis met Iban Wallet

iban-wallet

Met Iban Wallet kan je al met één euro beginnen met investeren. Iban Wallet is een gebruiksvriendelijk online platform waarmee je je spaargeld op verschillende rekeningen kunt beleggen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om tussen een geschatte 2,5% tot 6% rente kunt verdienen.

Bovendien kan het openen van een online rekening niet eenvoudiger: het enige dat je nodig hebt, is een ID en wat andere informatie.

Lage kosten, hoog rendement en geen vergoedingen

iban-wallet

Omdat Iban Wallet een online bedrijf is, heeft het bedrijf een goedkope structuur waardoor het platform een hogere rente kan bieden dan traditionele banken. En in tegenstelling tot veel banken heeft Iban Wallet een nul kostenbeleid wat betekent dat je je geld, afhankelijk van je beleggingsrekening, gratis kunt storten of opnemen.

Bekijk hoe je geld steeds meer wordt

zakeman-business

Geld storten op je rekening kan worden gedaan met een bankpas/creditcard of met een SEPA-overschrijving. De rente wordt ook dagelijks betaald, zodat je meteen kunt zien hoe je geld van dag tot dag steeds meer wordt.

Voordelen van Iban Wallet

Iban Wallet biedt alle volgende voordelen aan zijn spaarders. Op zoek naar meer redenen om voor deze manier van sparen te kiezen? Je kunt op de website van Iban meer informatie vinden.

1. Eenvoudig in gebruik

Iban Wallet biedt eenvoudige rekeningen, die streven naar jaarlijkse rentetarieven tot 6%. Iban biedt je een gerichte vaste rente, die dagelijks zal worden betaald zodat je je rekening nauw kunt volgen.

2. Gerichte vaste rendementen en snelle liquiditeit

Met een Iban rekening heb je de mogelijkheid om op elk moment een verzoek in te dienen om al je geld op te nemen. One, Market en Dynamic vereisen wel een minimale investering van € 1.000 en hebben een gedefinieerde looptijd. Je kunt je rekening vroegtijdig opheffen, maar er kunnen dan mogelijk wel kosten in rekening worden gebracht.

3. Extra veiligheid

Iban zet veiligheid en vertrouwen op de eerste plaats. Om deze reden heeft Iban verschillende beveiligingslagen ingebouwd om je geld zo veilig mogelijk te stellen. Alle leningen, waarin Iban investeert, zijn door activa gedekt.

Klaar om te beginnen?

Met Iban Wallet kun je al vanaf één euro gaan sparen. Maak dus per direct hier een account aan!

Laat een reactie achter