Stefan de Vries kennen we als een succesvolle YouTuber. Zijn kanaal heeft maar liefst een kleine miljoen abonnees en zijn fans wachten wekelijks met spanning op een nieuwe video. Stefan is al voor zijn dertigste zo succesvol op YouTube dat hij zich op financieel gebied zeker geen zorgen hoeft te maken. Hij mag zich rekenen tot de grootste mannelijke influencers op het videokanaal. Stefan woont inmiddels in Amsterdam, dus hij heeft het gezellige Beverwijk verlaten. Veel van zijn video’s worden tegenwoordig dan ook in de hoofdstad gemaakt.

Bekende vrienden van Stefan de Vries

Veel Nederlandse influencers hebben een vriendengroep die ook vrij bekend is. Dit heeft deels te maken met het feit dat de vrienden ook vaak te zien zijn in de video’s die worden gedeeld. Voor de inmiddels 28-jarige influencer is dit niet anders. Regelmatig deelt hij zijn creativiteit en passie voor entertainment met bekende vrienden, zoals Koen van Heest, Bram Krikke en Joel Beukers. Zij komen regelmatig voor in zijn video’s.

De leeftijd van Stefan de Vries

Stefan werd op 1 september 1995 geboren in Beverwijk en op dit moment dus 28 jaar oud.

De vriendin van Stefan de Vries

Stefan is succesvol, sociaal en heeft een stabiel inkomen waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Niet heel gek dat veel van zijn vrouwelijke volgers willen weten hoe het zit op relatiegebied. Stefan heeft een relatie gehad met Britt Scholte, die Kimberly speelde in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het was een fijne relatie, maar helaas geen blijvende relatie.

De twee zijn uit elkaar gegaan en sindsdien geniet Stefan vooral van zijn leven als vrijgezel. Voor zo ver bekend heeft hij nog geen nieuwe relatie, maar het is ook niet duidelijk of hij daar op dit moment wel naar op zoek is.

Niet alleen populair op youtube

Velen kennen Stefan de Vries vooral van YouTube, waar hij regelmatig video’s deelt en op die manier zorgt voor een stabiele groep volgers. Met de mijlpaal van 1 miljoen volgers in zicht kan hij wel spreken van een succesvol kanaal. Dit betekent echter niet dat je Stefan niet ook op andere social media kanalen kunt volgen. Tegenwoordig is hij ook actief op TikTok, zoals de meeste influencers, en daarnaast kun je hem ook op Instagram volgen. Dagelijks deelt hij zijn leven en samenwerkingen met bedrijven. Het is vooral de samenwerking met diverse grotere ondernemingen waar hij ook veel (financieel) succes uit weet te halen.

Stefan heeft financieel niets te klagen

Financieel gaat het Stefan voor de wind. Met een jaarinkomen van rond de 200.000 euro, waarvan slechts een klein deel uit YouTube-views komt, heeft hij op het financiële vlak zeker niets te klagen. Het leeuwendeel van zijn inkomsten genereert hij door samenwerkingen met diverse bedrijven. Dit succes heeft hem niet alleen een droomauto, een BMW 320i in een oogverblindend blauwe kleur, opgeleverd, maar ook een eigen bedrijfspand en een huis in hartje Amsterdam. Dit geeft nog maar eens aan wat je allemaal voor moois binnen kunt halen als je succesvol bent als influencer.

Bijzondere band tussen Stefan de Vries en zijn ouders

Stefan heeft al vaker benoemd dat hij een bijzondere band met zijn ouders heeft. Hij geeft aan dat deze goede band de sleutel is tot zijn geluk en succes. Het besef van deze unieke relatie is met de jaren alleen maar gegroeid. Om zijn dankbaarheid te tonen, schreef Stefan hen een emotionele brief, een gebaar dat hem diep raakte, zelfs tot tranen toe. Zijn beste vriendin, Julia Heetman, bevestigde de diepe emotie die het schrijven van de brief bij Stefan losmaakte, een zeldzaam moment voor iemand die zichzelf niet als bijzonder emotioneel beschouwt. Op deze manier heeft Stefan laten zien dat hij zeker ook een emotionele kant heeft, en daar wordt hij door velen om bewonderd.

Stefan de Vries groeit nog steeds als influencer

We kunnen wel zeggen dat Stefan al een hele geschiedenis achter zich heeft liggen als het gaat om het opbouwen van zijn social media kanalen en het laten groeien van zijn groep fans. Hier is hij nog lang niet mee klaar. Dagelijks weet hij velen te bereiken met zijn video’s en andere content, waardoor de verwachting is dat hij als influencer enkel sterker zal gaan worden in ons land.

Laat een reactie achter