Er was een tijd dat een muur een tweedimensionale ruimte was. Je zou het kunnen schilderen, er schilderijen aan kunnen ophangen of objecten kunnen weergeven op planken die eraan zijn bevestigd. Maar in wezen bleef het een vlakke ruimte, zonder diepte. Maar dankzij het 3d behang van Bimago ontdek je een geheel nieuw concept in wanddecoratie. Plots gaat er een hele nieuwe wereld van driedimensionale kunst met geestverruimende perspectieven open.

Wallpaper Mysterious Tunnel 126880 additionalImage 1

Bezoek Bimago waar je een enorme selectie reproducties kunt vinden en een voorheen ongeïnspireerde lege muur in je huis of kantoor in iets heel anders kunt veranderen met deze prachtige fotobehang:

1. Theatre of Illusion – Wanneer een muur niet langer een muur is, maar een onmogelijke reeks gigantische kubussen wordt die zich uitstrekt en zich terugtrekt. Verberg de lijn waar de ene muur de andere ontmoet, en creëer in gelijke mate verwarring en fascinatie. Zwart en wit met grijze schakeringen maakt dit de perfecte wanddecoratie voor een minimalistische leefruimte.

2. Escape to the Sky – Geef de mensen in de wachtkamer van uw kantoor een mentale boost met deze zelfverzekerde verklaring van mogelijkheden. Als u een ladder voorstelt die naar een helderblauwe lucht leidt, laat u zien dat uw bedrijf vooruitstrevend en progressief is. De sobere betonnen muren verlicht door een onzichtbare, maar veelbelovende zon, die ons allemaal constant naar boven dwingen.

3. Galactic Gates – Laat de sciencefiction-nerd in je los door het einde van je kantoorgang te veranderen in een poort naar de sterren. Laat de geest van je collega’s dwalen door de poorten en ga naar andere denkbeeldige werelden terwijl ze elke ochtend naar hun kantoorhokjes lopen.

4. Library of Dreams – Betover uw vrienden en familie wanneer ze in de logeerkamer overnachten met dit fotobehang dat een grote oude bibliotheek nabootst. Compleet met brandende open haard, sierlijke marmeren pilaren en rijen boeken. Een grillige keuze die u zeker zal bekoren.

5. Night Expedition – Stuur je slaapkamer naar het mysterieuze rijk hoog in de lucht. Voorstellend een nachtelijke scène met een heteluchtballon die langs boven witte wolken van het kussen drijft, de maan en de sterren zwak verlicht op de achtergrond. Een dromerig visioen dat zelfs de lichtste slaper zal helpen wegglijden onder het gewicht van een goede nachtrust.

6. Colourful Geometric Boxes – Maaltijden zullen nooit saai zijn met deze kleurrijke achtergrond voor uw eetkamer. Identieke driedimensionale dozen die op elkaar zijn gestapeld, elk in een levendig rood, geel, groen of paars. Speels en interessant, zorg ervoor dat de sfeer licht en vriendelijk blijft terwijl het gezin samenkomt om te eten.

7. Black and White 3D Tunnel – Creëer de psychedelische sfeer van het Engeland uit de jaren 60 met deze wervelende samenvatting van nostalgische magie. Austin Powers zou trots zijn om deze muurschildering in zijn vrijgezellenblok te hangen. Maak het thema compleet met een witte leren bank en rode accenten in de kamer.

8. Into the Light – Houd het simpel met dit minimale kunstwerk aan de muur. Het is minder opdringerig dan sommige gedurfdere keuzes, maar straalt nog steeds een groter gevoel van ruimte en openheid uit. Kleine kamers zullen profiteren van deze 3D-tunnel op weg naar een helder licht.

9. Modern Lounge: Beach – Verander je herenhuis in een buitenwijk in een strandresidentie met deze leuke muurschildering van Bimago. Voorstellend een raam dat uitkijkt over een zandpad dat bij zonsopgang naar een verlaten strand leidt. Geef uw verbeelding elke ochtend vijf minuten terwijl u aan uw koffie nipt, om te geloven dat uw tenen echt in het zand zijn ondergedompeld voordat de realiteit bijt en u naar kantoor gaat.

Laat een reactie achter