De dagen beginnen inmiddels korter te worden, evenals dat de temperatuur buiten daalt. Tijd om de garderobe in je kast te vervangen! De zomerse kleding gaat naar zolder, terwijl je de warme winterjassen naar beneden haalt. Zijn de maanden oktober en november voor jou ook hét moment om je garderobe aan te vullen met een aantal extra’s? Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe high waist leren broek. Het leuke aan deze leren broeken is het gegeven dat je deze met vrijwel iedere top kunt combineren. Denk aan een hip shirt, of bijvoorbeeld een stoere blouse. Daarbij is een leren broek tijdloos; over vijf jaar is deze nog steeds in de mode! Hoeveel leren items heb jij in je kledingkast liggen? Dankzij het high waist model hoef je niet bang te zijn dat je broek afzakt gedurende de dag.

Andere hippe broeken voor de herfstperiode

man-lacht-koffie-groene-sweater-zonnebril-outfit

Niet alleen een leren high waist broek behoort tot de trends van dit jaar. Er zijn meer opties om je kledingkast aan te vullen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een leren broek flared model. Het is een hele comfortabele, vaak iets wijdere broek. Je hebt hiermee weinig last van een afgeknelde buik. Niets is vervelender dan een broek welke iets te strak zit gedurende dag. Net als voor de high waist leren broek, geldt ook voor een flared model van leer dat je deze met tal van verschillende andere kledingstukken kunt combineren. Zo heb je altijd een verrassende, stijlvolle outfit als je op pad gaat!

Combineer je outfit met leuke accessoires

gouden-sieraden-ketting-armband

Een outfit kun je verder aan te kleden; een broek en top is vaak onvoldoende. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van een leren broek, een hippe blouse en bijvoorbeeld een mooie gouden armband. De armband kun je mixen met een ketting in dezelfde kleur, evenals een paar oorbellen. Voor mannen is het makkelijker om een outfit compleet te maken: zij hebben voldoende aan een stoer horloge om hun pols. Mogelijk combineer je het horloge met een ketting.

Zoek de juiste schoenen bij je outfit

witte-sneakers-reflectie-raam

Tot slot maak je de outfit compleet met het juiste paar schoenen. Een broek van leer kun je combineren met hakken, bijvoorbeeld wanneer je een blouse boven de broek draagt. Een alternatief is een paar hippe, sportieve sneakers. Populair zijn witte sneakers, zeker in het voorjaar en de zomermaanden. In de winter, wanneer het buiten guur en vaak ook nat is zal wit snel vuil worden. Kies nu voor een donkere kleur sneaker.

Laat een reactie achter