1. Kleed je modieus

Grijp je kans om je modieus te kleden wanneer je gaat reizen. Serieus, ze bieden echt geen eersteklas kaartje aan wanneer je eruitziet als een sloeber, of zelfs niet wanneer je normaal oogt. Ze willen iemand die waarde toevoegt aan de eerste klas sectie van het vliegtuig.

2. Kleed je comfortabel

vliegveld reizen

Je wilt wat extra ruimte in je broek, een shirt dat goed blijft zitten of wat je boven je broek kan dragen, en niets dat irriteert of knijpt wanneer je zit. Zorg ervoor dat je comfortabel bent.

3. Neem contact op met je creditcardmaatschappij voor vertrek

Zorg ervoor dat je maatschappij op de hoogte is van het feit dat je gaat reizen, zodat je kaart goed functioneert en niet geblokkeerd wordt. Veel creditcardmaatschappijen stellen zich agressiever op tegen ongewoon gebruik van je kaart.

4. Schoeisel

Of je nu leren schoenen draagt of sneakers, zorg ervoor dat je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen bij de metaaldetector.

5. Draag zo min mogelijk metaal tijdens het vliegen

Een gesp die je los kunt klikken, in plaats van een riem die je helemaal uit moet doen, bespaart je tijd.

6. Hang je jasje op wanneer je zit

mensen in een vliegtuig

Als je gaat rijden, zorg er dan voor dat je een aantal kleerhangers het waar je jouw jasje(s) aan op kunt hangen, zodat er geen kreukel in komen. In een vliegtuig kun je jouw jasje aan de stoel voor je hangen, of opvouwen en opbergen voordat je gaat zitten.

7. Gebruik kwaliteitsbagage

Een aantal redenen waarom dit belangrijk is:

1) Je bagage beschermt je kleding

2) Je wilt dat je bagage een klapje aankan wanneer je van A naar B reist.

3) Jouw bagage moet georganiseerd blijven, en alles bij zich dragen wat je nodig hebt voor onderweg. Still Nordic tassen van Bagageonline.nl zijn aan te raden. De tassen bieden ruimte voor A4 documentatie en er zijn meerdere insteekvakken waardoor je spullen goed georganiseerd opgeborgen zijn. Gemaakt van duurzaam leer met een tijdloze uitstraling, beschermt deze tas je spullen goed.

8. Paklijst

Neem even de tijd om een eenvoudige paklijst samen te stellen. Lamineer vervolgens meerdere versies en houdt deze in je tas. Het scheelt je veel tijd en geld wanneer je niet steeds dingen thuis vergeet.

9. Handbagage

Je zal je bagage niet kwijtraken als je het de hele reis bij je draagt! Dit scheelt ook tijd en extra kosten wanneer je land, en je zo door de douane kan lopen zonder op je koffer te hoeven wachten.

10. Vul lege schoenen

Rol je sokken op en stop ze in je schoenen, het bespaart je ruimte en de schoenen blijven beter in model tijdens het reizen.

Laat een reactie achter