De zomer is een goede tijd om je lekker langs de kust te ontspannen. Maar je in de zomer op de juiste manier kleden, kan best lastig zijn omdat we bij warm weer natuurlijk minder kleding dragen. In de zomer moet men een outfit dragen, die comfortabel zit en luchtig is. Maar wat kunnen mannen nu het beste dragen als ze tijdens de zomer een dagje heerlijk naar het strand gaan? De eenvoudige ideeën in dit artikel helpen je bij het kiezen van de beste strandoutfit en bereiden je voor op de zomer. Met deze ideeën kun je een stijlvolle en comfortabele uitstraling behouden.

De zwemkleding

zwemkleding-mannen

De zwemleding is de belangrijkste en de meest essentiële outfit voor een uitstapje naar het strand. Omdat je dit het overgrote deel van de dag zult dragen, moet je zwemkleding comfortabel en stijlvol zijn. De zwemkleding moet ook snel drogen, zodat je gemakkelijk van het strand weer terug naar huis kunt gaan. Hiervoor is het ideaal om een badstof polo te dragen die snel opdroogt en comfortabel zit. Volgens de huidige modetips moet de zwemkleding boven de knieën komen. Men kan ook kiezen voor zwemkleding tot onder de knieën, maar het mag de beweging niet beperken.

Een chino korte broek met een gebloemd overhemd

Een chino korte broek in combinatie met een gebloemd overhemd is een opvallende look voor op het strand. Het gebloemde shirt is een item, dat ook op vakantie niet mag missen. Een goed passend overhemd is de beste optie.

Korte broeken met een print in combinatie met een effen T-shirt

mannen-zomer-outfit

T-shirts en korte broeken in neutrale kleuren, die strak vallen, vormen een ideale zomeroutfit. Een geweldige print kan in combinatie met een goed getraind lichaam wonderen verrichten.

Een spijkerjack met een korte broek

Een spijkerjack is een geweldige aanvulling op je strandoutfit. Het geeft je een aantrekkelijk uiterlijk. Een spijkerjasje, dat wordt gecombineerd met een spijkerbroek, is een coole outfit voor een dagje weg. Men moet wel oppassen dat de jas tijdens het warme weer niet te dik is.

Een korte witte broek met een open overhemd

mannen-fashion-casual

Voor de mannen, die graag hun blote bast laten zien, maar ook in het openbaar netjes voor de dag willen komen, is dit een ideale outfit. Dikke denimstof kan in de zomer behoorlijk ongemakkelijk zitten maar dankzij merken die lichtgewicht modellen hebben uitgebracht, kun je ook tijdens de zomer spijkerstof dragen. Een korte spijkerbroek en een open overhemd geven je een aantrekkelijke casual look. Combineer daarnaast je zomerse outfit met bijpassende loafers.

Een mouwloos T-shirt en een korte broek

Mouwloze T-shirts en korte broeken die wijd vallen, zorgen voor een stijlvolle uitstraling en zitten lekker koel. Mouwloze T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen, prints en je hebt ze zelfs met teksten. Je moet wel shirts kiezen, die passen bij jouw stijl.

Een korte spijkerbroek met een T-shirt

Een korte spijkerbroek met een T-shirt is een perfecte optie, die comfort biedt en je er toch stijlvol laat uitzien. Men moet kiezen voor een T-shirt van linnen of katoen en dit combineren met een korte broek van een dunne spijkerstof.

Laat een reactie achter