Dirk Zeelenberg heeft een veelzijdige carrière. Zo is hij acteur, inzetbaar voor voice overs en hij is een trouwambtenaar. Hij is het meest bekend als acteur, want hij heeft maar liefst in ruim 50 series en tv-programma’s gespeeld. Zo kun je hem kennen van All Stars of Divorce. Naast de benoemde beroepen staat Dirk ook nog eens klaar als spreker. Hij kan een presentator zijn, maar je kunt hem ook inhuren om een moeilijke boodschap over te laten brengen. Maar vandaag gaan we dieper duiken in zijn privéleven, want die is zeker net zo interessant als zijn carrière. En de persoon die zijn privéleven zo interessant heeft gemaakt is natuurlijk zijn ex, Suus Schenk. De leeftijd van Suus Schenk is 51 jaar oud en ze heeft jarenlang aan zijn zijde gestaan, totdat het misging.

De relatie van Dirk Zeelenberg en Suus Schenk

suus schenk

Dirk Zeelenberg en Suus Schenk hebben twaalf jaar lang een relatie met elkaar gehad. Ze stapten in het huwelijksbootje in 2010, maar in 2020 zonk hun huwelijk in het schip. Ze hebben samen drie kinderen op de wereld gezet. Maar de scheiding is niet zonder drama gegaan, want in 2023 werd bekend gemaakt dat Dirk onder andere niet de verantwoordelijkheid maakt voor de financiële afspraken die hij met Suus had gemaakt. Maar gelukkig is alles goed gekomen en gaan ze gewoon weer normaal met elkaar om.

Suus Schenk deelt de reden van de scheiding

suus-schenk-scaled.jpg

Toen in 2020 bekend werd gemaakt dat ze gingen scheiden werd de reden van de scheiding niet vertelt, maar in 2023 heeft Suus onthuld waarom ze uit elkaar zijn gegaan: ‘Ik denk dat we een andere toekomstvisie hadden, we zijn uit elkaar gegroeid’. ‘Maar als er kinderen bij betrokken zijn, is er altijd groot verdriet’. Maar toch vond ze het verstandig om met hem te gaan scheiden. Inmiddels heeft Suus ook al iemand anders aan de haak geslagen. Ze heeft nu een relatie met Jan Henk. Ze kennen elkaar al dertig jaar lang en hij was haar economieleraar toen ze op de middelbare school zat.

Laat een reactie achter