We hebben allemaal een zwakte of twee en de mijne is toevallig een sterke kop koffie, een glas droge witte wijn en mooie tassen. Ik geef toe dat ik een obsessie heb voor echt high-end tassen van Louis Vuitton bijvoorbeeld. En hoewel de meeste van deze handtassen aan de dure kant zijn, kun je zeker ook andere opties vinden in allerlei prijsklassen. En ongeacht je budget, heb ik tips opgesteld om de beste tas te kopen. Dus lees die even eerst voordat je losgaat op Tassenwinkel.nl.

1. Vermijd drukke details

zwarten-leren-werktas

Er zijn nu veel handtassen die verkocht worden die uitgebreide hardware en ingewikkelde details hebben. Hoewel deze stukken oogstrelend en verbluffend mogen zijn, zijn ze niet echt gemaakt voor het normale leven. Als het op de details aankomt is minder meer. Puur uit het oogpunt van onderhoud en duurzaamheid kun je de tassen met veel poespas beter laten liggen.

2. Vermijd tassen met grote logo’s

Als je in een tas investeert, wil je proberen op lange termijn te denken. Ga nog steeds voor een statement tas of ga voor een gerenommeerd label, maar probeer een groot logo te vermijden dat de plaats van aankoop schreeuwt. Subtiliteit is altijd chiquer.

3. Kies leer

leren tas man fashion

Leer is een geweldige stof omdat het zo goed veroudert. Het is een van de zeldzame dingen in het leven die er beter uitzien naarmate ze ouder worden. Daarom is het een geweldige keuze voor een tas. Je kunt dit stuk jarenlang meedragen en het zal alleen maar mooier worden.

4. Kies een neutrale kleur waar je van houdt

Ik ben altijd geneigd te kiezen voor wit, grijs, of zwart als ik in tassen investeer. Het is een klassieke en veelzijdige kleur die je met bijna alles kunt combineren. Van jeans en een tanktop tot een winterjas, een neutrale handtas kan zo veel verschillende stijlen, stukken en persoonlijkheden aanvullen.

5. Houd het gestructureerd

mickey-handtas

Het maakt niet uit naar welke stijl je neigt, geometrisch, lineair, organisch, een gestructureerde handtas is altijd het beste idee. Hij zal beter bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage en hij zal gemakkelijk zijn vorm behouden. Het laatste wat je wilt is een uitgezakte handtas, kies in plaats daarvan voor een slanke en structurele stijl die langer meegaat.

6. Kies een tas van hoge kwaliteit

Bij het zoeken naar die perfecte investeringstas is het van cruciaal belang naar kwaliteit te zoeken. Koop de beste kwaliteit die je kunt. Dit is een stuk dat je naar een heleboel evenementen zult dragen en je wilt geen genoegen nemen met minder dan verbluffende kwaliteit. In tegenstelling tot een statement jas die misschien moeilijk opnieuw te dragen is, is een handtas iets dat opnieuw gedragen kan worden en zo gemakkelijk een nieuwe bestemming in je garderobe krijgt.

En vergeet natuurlijk niet je tas schoon te houden, hem in de stofzak te bewaren en nooit op de grond te laten liggen.

Laat een reactie achter