Elk jaar zijn er nieuwe modetrends en dit geldt ook natuurlijk voor de wereld van de tassen. Wil je dit jaar een nieuwe tas kopen en wil je dat dit item echt trendy is? Dan is het goed om te weten wat de nieuwe trends voor tassen in 2019 zijn. We beschrijven de vijf belangrijkste trends in dit artikel.

1. Hoogwaardige materialen

Kwaliteit wordt steeds belangrijker in de modewereld. Een tas moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Een tas gemaakt van hoogwaardige materialen gaat niet alleen langer mee dan een tas gemaakt van materialen van lage kwaliteit, maar het ziet er ook luxueuzer en stijlvoller uit. Zelfs voor laptoptassen zijn je kunnen kiezen voor een leren tas van Chesterfieldbags.nl, die zijn namelijk gemaakt van hoge kwaliteit en zullen dus lang meegaan.

man met leren laptoptas

2. Duurzame tassen

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om duurzame aankopen te doen. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker in de wereld van tassen. Koop een tas gemaakt van een duurzaam soort materiaal als je een tas wilt zonder het milieu te beschadigen. Er zijn zelfs tassen die gemaakt zijn van appels! Natuurlijk hoef je niet met een appeltas door het leven te gaan als je rekening wilt houden met het milieu, maar het is verstandig en trendy om een tas te kopen die gemaakt is van duurzaam leer.

3. Natuurlijke kleuren

We dragen vooral in de winter graag tassen in natuurlijke kleuren. Kleuren zoals bruin, beige (zand) en grijs. Pastelkleuren doen het ook erg goed. Bij The Chesterfield Brand vind je voornamelijk deze kleuren. Als je niet alleen bruine, beige en grijze tassen wilt dragen, kun je een tas kopen in een lichte pasteltint. Deze tas valt net iets meer op dan de tassen in natuurlijke kleuren, maar het is nog steeds subtiel.

4. Praktische tassen met stijl

leren tas man fashion

Veel mensen denken dat praktische tassen niet ook mooi kunnen zijn. Het is bewezen dat zelfs de meest praktische tassen stijl kunnen hebben. Tassen kunnen niet alleen een praktisch indeling hebben, maar ze kunnen ook prachtig zijn ontworpen, gemaakt van de mooiste materialen en verkrijgbaar zijn in prachtige kleuren.

5. Leder en metaal

De nieuwste tassen trend voor 2019 heeft alles te maken met de materialen van tassen. De meeste trendy tassen zijn gemaakt van leer, maar hebben wel een metalen detail. Dit kan een metalen gesp zijn, maar ook een metalen ketting om de tas over je schouder te dragen. Door leer en metaal te combineren, ziet de tas er iets cooler uit. Op deze manier krijgt een tas met een natuurlijk uiterlijk net iets meer ‘pit’.

Je kiest natuurlijk zelf hoe cool je nieuwe tas moet zijn. Door een tas met een klein metalen detail te kopen, ziet het accessoire er voornamelijk natuurlijk, subtiel en niet te opvallend uit. Als je een tas koopt met een groot metalen element, zoals bijvoorbeeld een schouderketting, ziet de tas er iets cooler uit. De tas zal dan ook meer opvallen.

Laat een reactie achter