Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je dagelijks leven. Je scrolt door je social media, appt met vrienden, luistert muziek en betaalt tussendoor nog even een tikkie. Niet alleen in je privéleven gebruik je een smartphone, maar vaak ook voor je werk. Kortom, je kunt eigenlijk niet meer zonder. Om nog meer uit je smartphone te halen, zijn er ook een aantal telefoon accessoires die je eigenlijk niet mag missen. Ze maken je leven makkelijker en zorgen ervoor dat je je telefoon optimaal benut. Klinkt goed toch?

1. Telefoonhoesje

telefoonhoesje-met-bumper

Dit spreekt eigenlijk voor zich, maar moet toch even benoemd worden. Het nut van een telefoonhoesje wordt vaak onderschat. Een smartphone is geen goedkope aankoop, dus goede bescherming is belangrijk. Zelfs voor de allernieuwste toestellen met aparte vormen zijn er hoesje, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Fold hoesje. Met een hoesje houdt je je smartphone intact, maar er is meer! Sommige hoesjes bieden ook praktische voordelen zoals opbergruimte voor pasjes en briefgeld of een standaardfunctie om handsfree een leuke serie of film te kijken. Zoals je ziet is een hoesje zeker niet overbodig!

2. Powerbank

white electronic device on green textile

Ben je vaak een hele dag op pad of ga je graag naar festivals? Dan is een powerbank een onmisbare accessoire. Je laadt de powerbank thuis op en neemt dan de powerbank en een kabel zelf mee. Nu kun je altijd en overal waar je maar wilt je telefoon opladen. Of je nu midden in een drukke stad bent, in een tentje ligt of staat te dansen op een festival. Je telefoon in binnen een mum van tijd weer volledig opgeladen.

3. PopSocket

Het lijkt misschien een accessoire dat alleen geschikt is voor jonge meiden, maar niks is minder waar! Met een PopSocket kun je je telefoon beter vasthouden, ideaal voor de onhandige mensen onder ons! Naast dat dit accessoire zorgt voor meer grip kun je ook je oortjes om de PopSocket heen wikkelen zodat je ze niet meer kwijtraakt en de oortje zelf niet meer in de knoop raken. Ben je Netflix verslaafd? Ook dan is een PopSocket superhandig! Je kunt de accessoire namelijk ook gebruiken als standaard. Kortom, een accessoire die van veel verschillende markten thuis is!

4. Telefoonhouder voor in de auto

auto-rijden

Ben je vaak op de weg te vinden en rijd je dan het hele land door? Dan maak je vast vaak gebruik van de navigatiefunctie van je telefoon. Om die op een veilige manier te gebruiken, is een telefoonhouder voor in de auto een absolute must. Je klikt de houder in je ventilatierooster of plaats de zuignap op je raam of je dashboard. Vervolgens plaats je jouw telefoon in de houder en zorg je dat de houder goed om je telefoon klemt. Bepaal de perfecte kijkhoek en rijden maar! Je kunt beide handen aan het stuur houden en je ogen op de weg richten. Zo kom je tenminste veilig aan op je eindbestemming.

Laat een reactie achter