Thijs Boermans ken je waarschijnlijk als influencer met meer dan 135.000 volgers op Instagram. Je hebt hem zeker ook vaak in de media gezien, omdat hij de vriend is van een bekende vrouwelijke influencer, die we hier gaan onthullen. Hij is opgegroeid in Amsterdam. Zoals zijn naam al verklapt heeft Thijs gewoon Nederlandse roots, maar zijn vader is wel geboren in Willemstad, Curaçao. Verder is hij de zoon van ouders die beide heel actief zijn in de televisiewereld. Zijn vader is namelijk een regisseur die Theu Boermans heet en zijn moeder is een regisseuse genaamd, Paula van der Oest. Wij vertellen je hier alles wat je moet weten over de enige echte Thijs Boermans!

Thijs Boermans leeftijd

Op dit moment is Thijs Boermans 27 jaar oud.

Wat doet Thijs Boermans?

Het is bijna vanzelfsprekend dat Thijs zelf ook in filmwereld belande. Op 17-jarige leeftijd debuteerde hij in een korte film die ‘Gameboy’ heet. Na zijn debuut heeft hij ook andere rollen gehad. Zo was hij in 2016 te zien in een speelfilm die ‘De held’ heet. Ook heeft hij gespeeld in de welbekende serie ‘SpanGas’. Hij speelde de rol van Lamar in 2017 tot 2018. Daarnaast kun je hem ook kennen van Gtst als Jonathan. Andere films en series waarin Thijs tevoorschijn kwam waren onder andere: Keizersvrouwen en Oogappels.

Zijn doorbraak was wel echt nadat hij meedeed aan Expeditie Robinson in 2022. Hij was best ver gekomen, maar de finale had hij helaas niet bereikt. Naast het zijn van een acteur heeft Thijs een podcast met Niels Oosthoek die ‘Borrelpraat’ heet.

Wie is de vriendin van Thijs Boermans?

De vriendin van Thijs Boermans is niemand minder dan Anna Nooshin, die zeker weten tot één van de meest bekende influencers in Nederland hoort. Anna Nooshin is ruim tien jaar ouder dan haar vriend, want ze is nu 37. Toen hun relatie ook werd bekend gemaakt was er enorm veel ophef en stonden ze echt onder een vergrootglas. Er gingen al geruchten rond in november 2022, maar in augustus 2023 maakte Anna Nooshin maakte ze bekend dat ze in een gelukkige relatie zit met Thijs Boermans. Kort daarna maakte de tortelduifjes bekend dat ze samen hun eerste kindje krijgen.

Thijs vertelde dat hij snel samen een gezin met haar wilde stichten, maar voordat hij haar leerde kennen was hij niet van plan om nu al vader te worden: ‘Ik had me voorgenomen ook, omdat wij als mannen het voorrecht hebben daar later over na te hoeven denken, om dat later te doen. Als ik genoeg gekloot had. En mijn vogels had uitgespreid’. Maar nadat hij Anna leerde kennen kreeg hij een hele andere kijk op het vaderschap: ‘Ik had tot dan toe nooit iemand zoveel lief gehad als An. En toen wist ik gelijk al na twee maanden, dat als er een kind moest komen, zij de moeder moest zijn. Nu ben ik 27. Ik vind het wel leuk om te bedenken dat als ik straks 45 ben, mijn kind 18 is. Ik hoop echt dan alles te kunnen doen samen’. In 2024 is Anna Nooshin bevallen van hun dochter, Nala.

Laat een reactie achter