Wie in deze tijd indruk wilt maken op tieners zal met veel uit de kast moeten komen. de doorsnee tiener is kritisch en laat zich niet eenvoudig afschepen. Voor de e-sigaret vormt dit echter geen probleem omdat de voordelen al bij een ieder bekend zijn , ook de tieners. Die groep voelt zich steeds minder geneigd om een sigaretje op te steken en sluit het gebruik van een e-sigaret goed aan op hun gedachtegang.

Met een e-sigaret zit het wel anders

Bij een e-sigaret is er sprake van een heel andere ervaring en is dat nu juist het sterk punt van zo een sigaret. Naast de vele trendy uitvoeringen, zijn het ook de snufjes die vele jongeren zo aantrekken. Geen saaie sigaret dus, maar een dynamische apparaatje die precies afgesteld kan worden op de eisen van de gebruiker. De mate waarop de vloeistof wordt verdampt en de lengte van een trekje zorgen voor een apart gevoel. Deze mate van vrijheid spreekt ook tieners aan en komt er bij de aanschaf ook nog erbij kijken dat de prijzen wel reuze meevallen. Ook de marketing van e-sigaretten richt zich daarom ook op deze doelgroep. Er zijn dus genoeg redenen voor tieners om voor een e-sigaret te kiezen.

vrouw-e-sigaret

Roken van een e-sigaret is ook niet schadelijk voor de gezondheid

Een andere belangrijke reden dat tieners overstappen op de e-sigaret, is dat de gevolgen voor de gezondheid niet schadelijk zijn. De kritische en zeker bewuste tieners letten daar wel zeker op en is de overstap ook eentje om de gezondheid niet in gevaar te brengen. Een e-sigaret past dus helemaal bij personen die een gezonde levensstijl erop na houden en zijn het nu juist de tieners de steeds meer in die richting denken. Lekker trendy én gezond is zo een e-sigaret en e-coil waarbij de rokers zich ook geen zorgen hoeven te maken om schuine blikken te krijgen van personen die niet zo gecharmeerd zijn van de rook van sigaretten. Integendeel is men er verbaast over dat zo een klein apparaatje voor zoveel genot kan zorgen zonder daarbij de gezondheid in gevaar te brengen.

De overstap naar een e-sigaret is dus al door veel tieners genomen en komt dat door de wijze waarop de sigaret hun aanspreekt. Geen rookgeur die blijft rondhangen, flexibiliteit in de keuze van smaken en bovendien ook geen gevaar voor de gezondheid, allemaal zijn het sterke argumenten waar tieners zich op richten bij het maken van de overstap.

Laat een reactie achter