Ben je niet tevreden met je normale inkomen en ben je op zoek naar ideeën, inspiratie of tips om extra geld te verdienen in 2019? Dan ben je hier op het juist adres! Check de 75 handige tips hieronder om net even wat meer te kunnen verdienen.

1. Verdien snel extra geld door vragenlijsten in te vullen! 🥇

Het is misschien niet zo bekend en je hoort er weinig over, maar tegenwoordig verdienen veel mensen hun geld door simpelweg vragenlijsten in te vullen. Vandaar dat dit onze nummer 1 is om snel online geld te verdienen. We raden jullie aan om bij de 3 volgende websites aan te melden, om de bestbetaalde enquetes te ontvangen:

đź’° SAMSAM – Via SAMSAM is het mogelijk snel vragenlijsten in te vullen en uitbetaald te krijgen. Het is zelfs mogelijk om producten te ontvangen. Binnen een paar minuten kan je met je telefoon of computer registreren, dus dat is zeker het proberen waard! Ze geven ook cadeaubonnen weg van minimaal €75 tot €200! – Leeftijd 18+

beloningen samsam enquetes

đź’° Opinieland – Meld je in slechts 30 seconden aan en kies om uitbetaald te krijgen of ontvang cadeaubonnen. Opinieland heeft afgelopen jaar maar liefst €650.000 uitbetaald aan leden! – Leeftijd (16+)

opinieland uitbetalingen

đź’° GlobalTestMarket – Hier kan je tot maar liefst tot €30 uitbetaald krijgen voor een ingevulde vragenlijst – Leeftijd 16+

global test market enquetes

Tip: Registreer je bij alle 3 de enquĂŞte-sites, zodat je de hoogste kans hebt om een match the vinden met het best betaalde onderzoek. Vul geen foute persoonsgegevens in en zorg ervoor dat je account bevestigd is, anders zal er niet uitbetaald worden.

2. Doe mee aan een tijdelijke en onbekende winactie (geldig tot 1 april)

winactie

Vul je correcte gegevens in bij deze winactie en maak kans op hele grote prijzen! De winactie is uniek en er zijn vrij weinig mensen die hiervan op de hoogte zijn. Vandaar dat deze tip op nummer 2 staat.

3. Consulteer

Als je genoeg ervaring hebt in je vakgebied om anderen te consulteren met hun carrière, maak dan een website – of, als je er een hebt, voeg dan een sectie toe waarin beschreven wordt wat je als consultant kan aanbieden. Adverteer je diensten in de industrie zoals bijvoorbeeld op forums en geef nieuwe klanten een korting.

4. Tijdelijk werk

Vele kantoren hebben uitzendkrachten nodig. Op indeed.nl staan er vele vacatures open die je kan filteren op locatie. Voer een zoekopdracht uit en binnen no-time vind je vele mogelijkheden voor tijdelijk werk.

5. Meld je blog/website aan bij een affiliate netwerk

daisycon

Jouw websitebezoekers en leden kunnen veel geld waard zijn. Bij Daisycon kun je geld verdienen per klik, lead of per sale, maar nog belangrijker, door innovatieve tools, unieke technologie en persoonlijke ondersteuning helpt Daisycon je bij het maximaliseren van je inkomsten. Meld je website dus snel aan!

6. Makkelijk geld verdienen als oppas

Vraag familie, vrienden en buren of ze een babysitter kunnen gebruiken of andere families kunnen kennen die er een zoeken om wat extra geld te verdienen in de avonden bijvoorbeeld. Je kunt je als oppas gratis aanmelden op Care.com

7. Geef rondleidingen door je stad

Woon je in een stad? Dan heb je vast wel kennis over deze stad en zijn er heel wat toeristen op de loop die graag wat van jouw kennis willen horen. Start een social media kanaal en/of website waar je rondleidingen door een staat aanbiedt.

8. Verander van baan

Dit is de beste en snelste manier om inkomsten te verhogen, aangezien je hier uiteindelijk het meeste tijd aan zult besteden. Bij ieder bedrijf is het salaris toch net even anders.

9. Profiteer van je eigen kookspecialiteiten

Als je kookvaardigheden regelmatig indruk maken op familie en vrienden, biedt dan online een services aan om voor betaalde klanten te koken.

10. Krijgen betaald om boodschappen te doen

Als je handig en flexibel bent om boodschappen te doen, meld je dan aan op websites en biedt algemene handige taken aan voor mensen die dit graag uit handen geven.

11. Was auto’s

Vele hebben hier geen tijd voor of vinden een wasserette net even te duur. Biedt simpelweg een autowas service aan op een website of social media en je zult verbaast zijn hoeveel mensen hier interesse in hebben!

12. Laat de hond uit

Als je een flexibele planning en passie voor huisdieren hebt, vraag dan vrienden, familie of buren of ze iemand nodig hebben om af en toe de hond uit te laten. Er zijn verschillende websites waar je een service kunt aanbieden voor het uitlaten van de hond en hier wat extra geld mee kunt verdienen.

13. Werk achter de bar

Hou je van stappen en weet je hoe je drankjes moet mixen? Dan is een plekje achter bar wellicht veel leuker dan voor de bar aangezien je ook nog eens geld verdient.

14. Verdien bij als catering bezorger

Vind een lokaal bedrijf dat caterings aanbiedt en meld je aan voor mogelijkheden.

15. Bied een schoonmaak service aan

Er zijn vele websites te vinden waar je een service kunt bieden zoals het schoonmaken van een huis. Dit is wellicht hard werken, maar het betaald behoorlijk goed!

16. Leer een passief inkomen te creëren met affiliate marketing

Affiliate marketing geeft je 100% vrijheid. Geen eigen product nodig en geld verdienen wanneer je slaapt. Een 24 jarige MBO’er vertelt je zijn geheim naar minimaal 7500 euro per maand.Hij leert je d.m.v. een uitgebreide cursus hoe jij ook online je geld kan verdienen.

17. Tuinier voor mensen met weinig tijd

Vraag opnieuw aan vrienden, familie en buren of zij iemand nodig hebben voor in de tuin. Ook is het een goed idee om tuinier diensten online aan te bieden om wat extra geld te verdienen. Tuinieren betaald in het algemeen behoorlijk goed.

18. Vraag een salaris verhoging aan

Een verhoging krijgen is een uitstekende zet, omdat je eigenlijk niet meer tijd inlevert en alleen meer terug zult krijgen. Je steekt dus dezelfde hoeveelheid tijd in in het werk, maar uiteindelijk ziet de loonstrook er wel wat beter uit! Maar het is altijd een beetje lastig om een verhoging te vragen als je al een afgesproken salaris hebt. Je hebt sterke argumenten nodig wil je loonsverhoging krijgen.

19. Fotografeer of speel muziek op bruiloften

Als je een muzikant, dj of fotograaf bent, adverteer dan voor bruiloften of andere commerciële evenementen op je eigen website of social media. Dit is meestal zeer gewild op bruiloften en is vrij makkelijk geld verdienen.

20. Entertain in het openbaar

Als je een instrument speelt en/of zingt, neem dan je muziek mee naar de openbare pleinen of populaire transit stops. Hou wel rekening met de lokale wetten.

21. Verkoop je eigen handgemaakte producten

Koop bijvoorbeeld standaard kleding in en geef er je eigen twist aan om het net even specialer te maken. Verkoop dit vervolgens op online platformen als Etsy of Ebay.

22. Meld je aan als bezorger

Er zijn tegenwoordig vele restaurant en online bezorg services waar je als bezorger meteen aan de bak kunt gaan en tijdens flexibele tijden wat extra geld kunt verdienen.

23. Ga aan de slag als mystery shopper

Meld je aan als mystery shopper en krijg betaald om te shoppen of uit eten te gaan. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen!

24. Promoot producten en evenementen op straat

Zoek op het internet naar bedrijven voor promotiewerk op evenementen of op straat. Dit betaald in het algemeen zeer goed en kan meestal ook in de weekenden.

25. Verhuur je auto

Er zijn verschillende websites waar je je eigen auto kunt verhuren om wat extra geld te verdienen.

26. Verhuur je appartement/huis

Als je een extra kamer hebt of nog een andere plek, zou je natuurlijk je huis kunnen verhuren aan toeristen. Hier is veel geld te verdienen en je kan je gemakkelijk aanmelden bij Airbnb.

27. Krijg betaald voor online zoekopdrachten

Voeg Qmee toe aan je internetbrowser en krijg betaald voor het zoeken naar je favoriete websites!

28. Meld je aan als chauffeur

Als je een eigen auto hebt, kan je extra geld verdienen door bijvoorbeeld je aan te melden bij Lyft en Uber.

29. Review producten

Ontvang gratis producten en geef er je mening over. Er zijn verschillende bedrijven die betalen voor het beoordelen van producten.

30. Verkoop online foto’s

Als je wat indrukwekkende snaps op je camera hebt staan, plaats ze dan eens op Shutterstock! Daar kan je met gemak online foto’s verkopen.

31. Geef online bijles

Een andere manier om geld te verdienen is online bijles geven. Of het nu gaat om middelbare scholieren of volwassenen, je kunt me je expertise snel geld verdienen door mensen met minder ervaring of kennis in dat vakgebied te onderwijzen. Meld je aan op Udemy en verdien makkelijk geld bij.

32. Wees een proefpersoon

Wanneer onderzoekers klinische proeven uitvoeren, hebben zij gezonde proefpersonen nodig om als controlegroep tegen patiënten met ziekten te gebruiken. Uiteraard zal dit geen gevaar moeten hebben voor je eigen gezondheid.

33. Neem deel aan een online jury

Er zijn vele websites die een kleine vergoeding aanbieden om jouw persoonlijke mening te geven over van alles en nog wat. Dit kan wel wat tijd gaan kosten, maar als je er eenmal bekend mee bent, kan je er prima extra geld mee verdienen.

34. Software reviews schrijven

Er zijn verschillende websites waar je software kan reviewen. Sommige bedrijven betalen tussen de 1 en 40 euro per review. Klinkt als een goed betaalde extra baan.

35. Verkoop spullen die je niet meer gebruikt op Marktplaats

Zorg ervoor dat het een waardevol item is en niet alleen je oude rommel. Maak goede foto’ s, schrijf een overtuigende beschrijving en prijs dienovereenkomstig.

36. Verkoop tweedehands spullen

Er is altijd wel een tweedehands winkel in de buurt waar je wat spullen kunt verkopen. Kijk in de garage of schuur en je zult verbaast zijn hoeveel spullen je zult vinden die je niet meer gebruikt, maar toch wat geld mee te verdienen is!

37. Verkoop oude elektronica

In plaats van oude elektronica weg te gooien, kijk eens op internet of er nog wat aan te verdienen is! Wanneer je oude elektronica hebt liggen dat het nog prima doet, zal je er zeker nog wat extra geld mee kunnen verdienen.

38. Verkoop oude spullen op de vlooienmarkt

Voor items die niet op Marktplaats zullen verkopen, of gewoon niet de moeite waard zijn om te posten, regel je simpelweg een plekje op de lokale vlooienmarkt. Verkoop de spullen voor een lage prijs. Je zult verbaast zijn waar mensen nog interesse in hebben en het is ook nog eens makkelijk geld verdienen.

39. Verkoop je haar

Tegenwoordig is het ook mogelijk je eigen haar te verkopen. Het duurt misschien even, maar haar is dan ook veel waard. Er zijn verschillende websites waar mensen haar kunnen verkopen en hiermee extra geld verdienen.

40. Verdien geld terug met bonuskaarten

Als je dan toch van plan was te gaan shoppen en veel geld uit te geven, vergeet de bonuskaarten dan niet! Sommige winkels bieden 5% tot 10% korting op een volgende aankoop.

41. Verkoop goud of zilver

Check het gewicht van elk gouden of zilveren sieraad dat je wilt verkopen met een keukenweegschaal of bij een juwelier. Zoek zelf eerst uit wat de potentiële waarde is en verkoop het aan een juwelier of via een website.

42. Verkoop water op evenementen

Koop water in bulk en verkoop het vervolgens met goede winst op bijvoorbeeld straatevenementen. Uiteraard eerst even onderzoeken of het wel toegestaan is.

43. Verzamel flessen en blikjes voor statiegeld

Je kunt behoorlijk wat extra geld verdienen door blikjes en flessen te verzamelen bij mensen thuis bijvoorbeeld.

44. Laat advertenties op je auto zetten

Het ziet er misschien niet geweldig uit, maar je kunt hiermee wel makkelijk snel geld verdienen! Iedere maand kan het zo €50 schelen.

45. Verdien extra als freelancer

Freelancing is uiteindelijk beter betaald, wanneer je dit full time doet. Om mogelijkheden te vinden, laat je voormalige collega’s of andere persoonlijke connecties die je beschikbaar hebt voor freelance mogelijkheden. Biedt je eigen service aan op Skillshare, of Fiverr.

46. Ga aan de slag als freelance vertaler

Wanneer je Engelse taal prima is, kan je in principe direct aan de slag als Nederlandse vertaler. Er zijn heel wat websites die op zoek zijn naar mensen die de Nederlandse taal beheren. Je kunt dus van waar dan ook aan de slag met je laptop en wat extra geld verdienen wanneer het jou uitkomt!

47. Verdien bij als spelling checker

Altijd al een pro geweest in Nederlands? Dan kan je wellicht heel wat betekenen voor blogs en websites. Bied bijvoorbeeld een spelling check service aan op Fiverr om wat extra geld te verdienen naast je standaard inkomen.

48. Begin je eigen youtube kanaal

Net als bloggen kan je ook een eigen youtube kanaal beginnen en behoorlijk snel geld verdienen door advertenties. Op youtube kan je namelijk per x aantal views betaald krijgen. Je moet natuurlijk wel wat unieks bieden aan de kijkers.

49. Verkoop smoothies op een markt

Een plekje op de markt hoeft helemaal niet duur te zijn en smoothies is een product dat altijd al zeer populair geweest is.

50. Ontwerp flyers en folders voor bedrijven

Voornamelijk restaurants hebben altijd weer nieuwe menukaarten nodig, naast flyers en folders. De vraag hiernaar blijft altijd wel bestaan. Dus wanneer je creatief en handig met photoshop bent, verkoop je eigen service dan aan via je eigen website of social media!

51. Onderhoud fietsen en maak ze schoon

Niet alleen auto’s hebben een opknapbeurt nodig, maar ook de fietsen! Biedt een service aan bij mensen thuis. Er zal vast vraag naar zijn, aangezien de meeste mensen hier niet zo snel naar omkijken of geen tijd voor hebben.

52. Gesproken teksten uitschrijven

Er zijn verschillende websites, die je betalen om naar audio te luisteren en op te schrijven wat er wordt gezegd. Het is niet echt het leukste werk dat je kunt bedenken, maar als je wat extra geld wilt verdienen, is dit een haalbare optie.

53. Word coach of mentor

Als je ervaring in een bepaald gebied hebt, kun je misschien aan anderen begeleiding geven of opgedane kennis delen. De aandachtsgebieden zijn vrijwel onbeperkt en je kunt hierbij denken aan voeding, zaken, geluk, relaties en alles daartussenin!

54. Glazenwasservice

Het is geen glamoureus werk, maar vrijwel alle bedrijven kunnen niet zonder. En jij kunt die service bieden en vrij veel geld verdienen per uur.

55. Elektronica reparatie

Mensen moeten altijd de schermpjes of andere beschadigingen aan hun telefoons/tablets/etc. laten repareren. Met een beetje oefening en de juiste apparatuur kun jij eenvoudig jouw eigen reparatiehub voor mobiele elektronica beginnen.

56. Gehandicaptenzorg

Je hebt hiervoor wel een maximum aan geduld en mededogen nodig, maar de beloningen gaan veel verder dan alleen het extra geld.

57. Sportscheidsrechter

Of het nu om softbal, voetbal of volleybal gaat, mensen hebben een scheidsrechter nodig om de wedstrijd te leiden. Elk weekend Ă©Ă©n of twee wedstrijdjes fluiten, is een geweldige en leuke manier om wat extra geld te verdienen.

58. Evenementen DJ

Er zijn veel evenementen die DJ’s nodig hebben: bruiloften, bedrijfsuitjes, universiteitsfeesten, etc. Als je een grote selectie muziek hebt en het op een leuke manier aan jouw publiek kunt presenteren, dan kan het draaien misschien een leuke manier zijn om een centje bij te verdienden.

59. Antiek opknappen en doorverkopen

Moeders en oma’s, deze is voor jullie. Als je de hele dag wilt rondsnuffelen in antiekwinkels, waarom probeer je dan niet een paar dingen te kopen, op te knappen en ze weer door te verkopen op eBay? Dat zou een heel leuk project kunnen zijn als je van dat soort dingen houdt.

60. Begin je eigen podcast

Misschien zijn jouw schrijfvaardigheden niet zo geweldig, maar ben je wel een kei in het praten. Als je een onderwerp hebt waarover je gepassioneerd bent, waarom begin je dan niet je eigen podcast? Naarmate je publiek groeit, kun je een aantal interessante contracten afsluiten.

61. Maak gebruik van de “rommelmarkt-pagina’s” op Facebook

De meeste steden hebben ten minste Ă©Ă©n Facebook-groep, die zich toelegt op het kopen en het verkopen van overbodige spullen (vergelijkbaar met Marktplaats). Zo nu en dan ga ik graag door die pagina’s en kan ik bijna altijd wel iets vinden dat erg ondergewaardeerd is. Koop goedkoop in en verkoop het duur!

62. Bewerk toelatingsessays voor toelating tot de universiteit

Als je gevoel voor marketing hebt en je richt je specifiek op de ouders, kun je veel geld verdienen in deze niche. De meeste ouders zijn erg blij om voor een paar extra ogen te betalen om hun kinderen te helpen bij het meedogenloos vechten voor een plekje op de universiteit.

63. Interieuradvies

Heb je de gave om een kamer eruit te laten knallen? Je kunt een lokaal ontwerpbureautje beginnen, een Instagram account aanmaken en je publiek en je klantenkring online laten groeien.

64. Word een weddingplanner

Er is maar Ă©Ă©n bruiloft voor nodig om aan de slag te kunnen gaan. Gaat een vriend binnenkort trouwen? Help ze met het plannen, foto’s te krijgen, een leuke portfolio te maken en jezelf op de markt te zetten voor een andere bruiloft, die snel gaat plaatsvinden!

65. Word belasting voorbereider

Er zijn altijd veel individuen en bedrijven, die bereid zijn om een paar honderd euro per jaar te besteden aan iemand anders om hun belastingen voor te bereiden. Die persoon zou jij kunnen zijn. Er zijn veel bronnen om de belastingvoorbereiding en al zijn complexiteiten te leren kennen.

66. Ga aan de slag als personal trainer

Als je een passie voor fitness hebt en het leuk vindt om anderen te helpen om hun gezondheid te verbeteren, kun je overwegen om een personal trainer te worden. Met social media zijn er nu meerde manieren dan alleen 1-op-1 training om extra geld te verdienen in de fitnessbranche.

67. Bied jouw hulp aan bij het opstellen van een cv

Het cv is iets waarover mensen heel onzeker kunnen zijn, wat betekent dat er altijd een vraag is naar diensten, die cv’s kunnen verbeteren.

68. Bezorg eten met de maaltijdbezorgservice Uber Eats

Veel mensen brengen tegenwoordig maaltijden met Uber Eats rond, omdat het een flexibele, gemakkelijke manier is om volgens jouw eigen planning geld te verdienen. Je kunt dag en nacht bezorgen, hoe lang je maar wilt. Je logt eenvoudig in op de app en je kunt aflever verzoeken in jouw regio gaan ontvangen.

69. Kopen en verkopen van domeinnamen

Als het gaat om domeinnamen, lijken websites heel veel op onroerend goed. Net als bij huizen en appartementsgebouwen, komt online vastgoed neer op ‘locatie, locatie, locatie’.

Het is aan te raden om .com-websitenamen te kopen in plaats van .org of .net. Zodra je een goede domeinnaam in gedachten hebt, is het kopen ervan eenvoudig. Ga naar een website-hostingbedrijf zoals Namecheap or GoDaddy om te zien of jouw gewenste domeinnaam beschikbaar is.

Zodra je deze hebt aangeschaft, kun je rechtstreeks contact opnemen met potentiële bedrijven of met Flippa, een zakelijke marktplaats, om een koper te vinden.

70. Verkoop je muziek

muziek verkopen

Als je muziek maakt (misschien heb je wel een studio thuis) maken bedrijven als TuneCore en Bandcamp het gemakkelijker dan ooit om dit te verkopen.

Met Bandcamp is het voor artiesten gratis om hun muziek direct op de site te uploaden en het bedrag te vermelen dat ze in rekening willen brengen (meestal niets). Het betaal-wat-je-het-waard-vindt model is ook populair onder muzikanten omdat het fans het gevoel geeft dat hun geld meer een gift is dan dat het bestemd is voor een echte aankoop.

71. Schattenjacht thuis

Mensen hebben schatten op hun zolders, kostbaarheden onder hun vloer en geld in hun muren gevonden. Het is verbazingwekkend hoeveel dingen mensen in en rondom hun huis verbergen. Misschien is het tijd om te gaan zoeken naar items, die de vorige eigenaars van jouw huis achterlieten.

72. Recycleer je oude telefoon(s)

Ik wed dat je nog wel een paar oude Nokia’s of oude telefoons ergens in huis hebt liggen. Je zult verbaasd staan als je erachter komt hoe veel geld je ervoor kunt krijgen als je besluit om ze te verkopen.

Veel bedrijven bieden compensatie voor het recycleren van oude telefoons, die naar Azië worden verzonden en daar worden ontmanteld. Als je wat meer geld wilt verdienen, vraag je familie en vrienden of ze hun oude telefoons willen weggeven.

73. Word een part-time verhuizer

Deze optie is eigenlijk geschikter voor jongens, maar meisjes worden ook vaak geaccepteerd om fragiele spullen te verplaatsen en wat kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Verhuisopdrachten zijn meestal per aanvraag en je kunt altijd wel een geschikte tijd kiezen om dit te doen.

74. Peer-to-peer leningen

Heb je weleens gehoord van peer-to-peer leningen? Met peer-to-peer lenen, ook wel een p2p-lening genoemd, investeer je jouw geld rechtstreeks in de lening van particulieren, zonder tussenkomst van de bank. Als een investeerder, handel jij in wezen als de bank, wat natuurlijk best wel cool is.

75. Verhuur je huis als filmset

Tv-regisseurs en producten zijn altijd op zoek naar huizen om in te filmen. Je kunt niet alleen goed geld verdienen, maar het is ook te gek als je je eigen plek op tv ziet. Begin met het bekijken van deze site.

Bonustip Verkoop al je oude cd’s, games en films

Als je snel geld wilt verdienen, dan is het een goed idee om van alles en nog wat te verkopen. Wat je het beste kunt doen, is voordat je ze verkoopt, alle nummers en films op je laptop of op een externe harde schijf te zetten. Dit betekent eigenlijk dat je alleen het plastic en de afbeelding verkoopt!

Conclusie

We weten dat niet ieder hierboven genoemde methode geschikt voor jou zal zijn, maar als je krap bij kas zit en wat extra geld nodig hebt, profiteer dan van enkele van deze ongewone en unieke mogelijkheden om wat geld te verdienen. Elke extra euro die je verdient, brengt je een stap dichter bij een beter en stabieler financieel leven. Geld verdienen met enquĂŞtes blijft naar onze mening de beste methode. Thuis geld verdienen is overigens nog nooit zo makkelijk geweest door het internet!

Laatste update: 6 maart, 2019

2 Reacties

Laat een reactie achter