We houden er allemaal van om spullen te kopen om ons huis te versieren en al helemaal tijdens de feestdagen. Je hebt een heleboel opties en het allerbeste dat je misschien wel kunt kopen, zijn muurstickers. Maar net als bij alle andere opties, moet je ook bij het kopen van muurstickers met een aantal zaken rekening houden. Het is erg belangrijk om, voordat je iets koopt dat je tegen je muur plakt, over een aantal factoren na te denken.

In dit artikel bespreken we enkele tips die je, voordat je muurstickers koopt, moet bekijken:

De manier van plakken

TenStickers. Muursticker Boom takken. Deze muursticker van een boom met een explosief aantal takken en uitzakkingen is prachtig om uw woning mee te decoreren.

Er moet zorgvuldig worden gekeken naar de manier waarop muurstickers op de muur kunnen worden aangebracht en waar, omdat ze namelijk afmetingen hebben (hoewel het er slechts twee zijn). Er zijn zowel voor de lengte als voor de breedte afmetingen en de sticker beslaat een bepaald stuk muur. Zorg er allereerst voor dat je muursticker precies goed op de muur past. Het mag niet te klein maar ook niet te groot zijn. Je zou ze ook op de deur kunnen plakken, maar daarvoor kan je beter deurstickers kiezen.

Compatibel met de soort verf

Dit is de belangrijkste factor, die je voordat je een muursticker koopt, moet bekijken. Je moet ervoor zorgen dat de verf op de muur compatibel is met de muursticker, die je wilt kopen. Er zijn enkele verven die de lijm van de sticker afstoten, waardoor ze zullen gaan afbladderen. Om ervoor te zorgen dat je muurstickers goed op de muur plakken, moet je eerst een kleine verwijderbare sticker kopen en het uitproberen.

De juiste tijd om het aan te brengen

TenStickers. Wandsticker tropische bladeren. Breng de jungle in huis met deze muursticker van tropische bladeren. De sticker is een rustige en leuke manier van decoreren. Voordelig personaliseren.

Dit geldt niet voor iedereen, maar is een tip die specifiek is bedoeld voor de mensen die hun muren onlangs hebben laten schilderen. Een pas geverfde muur kan nog nat zijn en als de muur zelfs maar een beetje nat is, kan je muursticker loslaten. De beste tijd dat je een sticker op de pas geverfde muur kunt aanbrengen is 2 tot 3 weken na het schilderen.

De levertijd

Houd in het geval dat je je stickers online bestelt rekening met een levertijd. De levering duurt ongeveer 2-3 werkdagen en je moet ervoor zorgen dat binnen die tijd je muren niet stoffig worden. Vroeg bestellen is echter een beter idee, maar laat de stickers niet te lang ongebruikt liggen.

Laat een reactie achter