Om de paar jaar zie je bepaalde interieurstijlen de overhand nemen. Dan zie je bij veel mensen thuis ineens dezelfde elementen terugkomen – van kleuren en trends in behang tot aan typische populaire meubelstukken. Het ‘nadeel’ van trends is dat je – als je graag met de tijd meegaat – veel werk hebt aan je interieur. Zoek je een interieur-onderdeel dat de tand des tijds doorstaat? Een houten vloer kopen geeft je een leven lang plezier. Hier komen drie redenen.

1. Hout vloeren zijn maatwerk – en dus zijn ze precies wat jij zoekt

houten-pvc-vloer

Hout heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Alleen daarom al is een houten vloer kopen voor veel mensen een gewenste stap om hun interieur naar een hoger niveau te tillen. Zeker als het om op maat gemaakte vloeren gaat. Het Friese Dutzfloors specialiseert zich in vloeren van Europees eikenhout, een houtsoort die bekend staat om haar veelzijdigheid. Het maakt niet uit welke specifieke interieurstijl je nastreeft, je zit altijd goed. Waarom? Omdat jij bepaalt hoe de vloer eruit gaat zien. Licht of donker, rustiek of modern – door het maatwerk van Dutzfloors vind jij de perfecte vloer voor jouw interieur.

2. Geschikt voor vloerverwarming

In tegenstelling tot wat sommige Nederlanders nog denken, kan een houten vloer geweldig samen met vloerverwarming. Veel mensen twijfelen omdat het hout door de onderliggende warmte uit zou zetten. Voor vloeren van Dutzfloors geldt dat in ieder geval niet. Door de opbouw van de planken werkt het hout amper. Met andere woorden: het blijft strak liggen, ook bij temperatuurverschillen. Zo kun jij jarenlang genieten van warme voeten én lagere stookkosten – hoe fijn is dat? Daarnaast zijn de houten vloeren ook geschikt om te leggen op vloerververkoeling. Wil je dus een houten vloer en vloerverwarming of een houten vloer die ook nog geschikt is voor op vloerverkoeling? Dan ben je bij Dutzfloors zeker aan het juiste adres.

3. Europees eikenhout is duurzaam

houten-vloer-keuken

Wist je dat een houten vloer kopen heel duurzaam kan zijn? Tenminste, wel als je Europees eikenhout in huis haalt. Dit wordt namelijk duurzaam geproduceerd. Dutzfloors haalt het hout it duurzaam beheerde bossen, waar rekening wordt gehouden met de lokale flora en fauna. Ten tweede, en dat is voor veel mensen misschien nog wel belangrijker, gaat een eikenhouten vloer ontzettend lang mee. Gemiddeld wel zo’n 40 jaar. Hoeveel en welke trends er ook komen of gaan, een degelijke houten vloer overleeft ze allemaal.

Laat een reactie achter