Ben je dringend toe aan ontspanning en luxe, maar heb je geen tijd voor vakanties en weekendjes weg? Zorg dan voor meer luxe in je eigen badkamer en creëer een echt wellness gevoel. Zo is ontspanning altijd binnen handbereik en hoef je de deur niet meer uit om tot rust te komen! Weet je niet hoe je voor extra luxe in je badkamer zorgt? Lees dan gauw verder voor de drie beste tips.

1. Extra ontspanning met een sunshower

Merk je dat je schouders vast zitten en dat je toe bent aan ontspanning? Een sunshower draagt bij aan een heus wellness gevoel en zorgt daarmee voor net dat beetje extra luxe. Naast een luxe gevoel, heeft een sunshower ook nog eens veel gezondheidsvoordelen. Zo helpen de Uv-lampen bij de aanmaak van vitamine D, meer energie en een gezonde teint. De infraroodlampen dragen bij aan soepele gewrichten en spieren en een gezonde doorbloeding.

Sunshowers zijn beschikbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan een inbouw sunshower of opbouw sunshower. Een inbouw sunshower wordt in de muur van de douche verwerkt. Een opbouw sunshower wordt tegen de muur in de douche geplaatst.

2. Heerlijk opwarmen in een sauna

Ken je die kille winterdagen, waarop je maar niet warm wordt? Een sauna kan dat probleem helemaal wegnemen! Stap na een koude dag in een warme sauna om heerlijk op te warmen.

Een sauna zorgt niet alleen voor een warm gevoel. Net als een sunshower, heeft ook een sauna veel gezondheidsvoordelen. Door het zweten worden alle gifstoffen afgevoerd en ben je beter bestand tegen ziektekiemen. Daarnaast zorgt de warmte van de sauna ervoor dat je huid zich goed kan herstellen. Dit draagt weer bij aan een stralende huid.

Wil je wel een sauna kopen, maar heb je geen ruimte voor een sauna waar meer personen in kunnen? Er zijn ook eenpersoons sauna’s verkrijgbaar. Hiermee heb je alle voordelen van een sauna, terwijl deze weinig ruimte in beslag neemt.

3. Meer luxe met een whirlpool

infrarood-sunshower-metaal

Ook een whirlpool bad mag niet ontbreken, wanneer je op zoek bent naar extra luxe voor in je badkamer. De bubbels zorgen voor een heuse massage en totale ontspanning. Daarnaast helpt het je spieren te herstellen na inspanning en draagt een whirlpool bad bij aan een goede bloedsomloop.

Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar voor whirlpoolbaden. Een enkel systeem is uitgerust met zij-, voeten- en rugjets. Een dubbel systeem beschikt daarnaast ook nog over bodemjets.

Laat een reactie achter