De zomer is helaas alweer bijna afgelopen. Dat betekent dat er weer koudere dagen aankomen. Een goede reden dus om je kledingkast eens bij langs te gaan en de zomerkleding weer aan de kant te leggen en ruimte te maken voor winterkleding. Heb je zoveel kleding in je kast liggen dat je door de bomen het bos bent kwijtgeraakt? Of kun je juist wel allemaal nieuwe items gebruiken? In deze blog lees je welke items nu echt handig zijn om in je kast te hebben wat echt niet kan ontbreken in je collectie. Zo ben jij hopelijk helemaal klaar voor een nieuw seizoen. Geniet van de winter!

Lingerie

sexy-lingerie

Allereerst beginnen we met lingerie. Mooie setjes ondergoed mogen namelijk zeker niet ontbreken in je kledingkast! Of het nu om de zomer of winter gaat, lingerie kan heel bepalend zijn voor je outfit. Als je namelijk mooi ondergoed aantrekt, straal je de hele dag uit dat je je mooi voelt. Je kent vast dat gevoel wel, dat je sexy lingerie aantrekt, en je je gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. De outfit die je er vervolgens overheen aantrekt, staat ineens een stuk beter! Een goede reden om te gaan shoppen dus!

Zwart

Zwarte items doen het ook goed in je wintergarderobe. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte blouse of een mooie, zwarte blazer. Dat doet het namelijk voor elke situatie goed. Je kunt een zwarte blouse namelijk overal mee combineren: met een nette rok voor een zakelijke meeting, of juist met een spijkerbroek met sneakers voor een sportieve look. Een blazer kan dus voor een chique uitstraling zorgen, maar ook voor meer een casual look. Ook zwarte basis t-shirts aan te raden voor in je kledingkast. De kleur zwart staat namelijk bij elke andere kleur, dus wanneer je een broek hebt met bijvoorbeeld een printje, staat een zwart t-shirt er altijd goed bij. Ook onder een jasje of vest is een zwart t-shirt ideaal om te hebben!

Spijkerbroek

three assorted-color denim bottoms

Een goede spijkerbroek is echt essentieel voor in je kledingkast. Soms kan het lastig zijn om een spijkerbroek te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet en die echt lekker zit, maar als je er dan eenmaal één hebt, is het de investering meer dan waard. Een spijkerbroek die jou goed staat en waar je je goed in voelt, is heel fijn om te hebben. Dat komt ook omdat je een spijkerbroek heel goed kunt combineren en voor allerlei gelegenheden kunt aantrekken. Als je een nette look wil, kun je de spijkerbroek bijvoorbeeld combineren met een nette jas of blazer en mooie schoenen. Maar wanneer je een sportieve look wil, kun je een t-shirt of trui heel goed aantrekken boven de spijkerbroek. Ideaal!

Laat een reactie achter