Je bent de trotse eigenaar van een PlayStation 4 or PS4 Pro of gaat er binnenkort een kopen. In beide gevallen zal je de komende maanden genoeg hebben aan onze lijst van verleidelijke gametraktaties.

Er zijn veel PS4 games die binnenkort gaan uitkomen, in 2019 of iets later, dus we hebben de beste games – exclusieve games, maar ook cross-platformgames – voor je uitgekozen om op je verlanglijstje te zetten. .


1. Sekiro: Shadows Die Twice

In Sekiro: Shadows Die Twice ben je de “one-armed wolf”, een onteerde en misvormde krijger die gered is van de rand van de dood. Gebonden om een jonge heer te beschermen, die afstamt van een oude bloedlijn, word je het doelwit van vele gemene vijanden, waaronder de gevaarlijke Ashina-clan. Wanneer de jonge heer gevangen wordt genomen, zal niets je tegenhouden bij een gevaarlijke zoektocht om je eer te herwinnen, zelfs de dood zelf niet. Meer dan in eerdere games heeft FromSoftware de inherente spanning, die wordt gevonden in de uitdagende aard van de spellen, aangescherpt en gebruikt het om een ongelooflijk effect te bereiken. Sekiro wordt gekoppeld met het unieke merk gameplay van de ontwikkelaar met stealth-actie om een ervaring te bieden die net zo uitdagend als bevredigend is.

   NU KOPEN   

2. Devil May Cry 5

DMC5 gedijt op het stilistische en mechanische vermogen van zijn voorgangers. Het houdt bovenal vast aan traditie, terwijl het onderweg een paar ambitieuze nieuwe ideeën nastreeft, maar vooral de aandacht van de serie richt op ingewikkelde vechtsystemen en campy bravoure. Zelden hapert het spel en maakt het consequent gebruik van zijn spektakel en mechanische diepte om kleine frustraties opzij te zetten. Al die tijd straalt het verhaal een charismatische charme uit die je constant geïntrigeerd houdt terwijl je je vaardigheden verfijnt. DMC5 bewijst dat de serie nog steeds briljant en fantasierijk kan zijn zonder de langst bestaande tradities in gevaar te brengen.

   NU KOPEN   

3. Metro Exodus

Verken de Russische wildernis door de immense, non-lineaire omgevingen en laat je onderdompelen in een spannend verhaal dat zich afspeelt gedurende een volledig jaar, van de lente, over de zomer en herfst tot in de diepte van de nucleaire winter. Metro Exodus is een episch, verhaal gedreven first person shooter, waarin dodelijke gevechten, stealth, exploratie en survival horror worden samengevoegd tot één van meest meeslepende spelwerelden ooit gecreëerd. Misschien mis je het mysterie en de intriges van de vorige games, maar Exodus stelt een charismatische crew samen van vrienden en familie die je tot het einde van de wereld wilt volgen.

   NU KOPEN   

4. Kingdom Hearts III

De game is een voortzetting van Dream Drop Distance, Sora, Donald en Goofy zullen proberen om te zoeken naar de zeven bewakers van het licht en de “Key to Return Hearts”, terwijl Koning Mickey en Riku zoeken naar eerdere Keyblade dragers, in een poging om Master Xehanort’s plan om het licht en de duisternis te balanceren te stoppen. Wat me bijblijft is de opwindende strijd tegen elementaire titanen zoals Hercules en wanneer Rapunzel voor het eerst de onbekende wereld betreedt, selfies maakt met Winnie de Poeh en Davy Jones op de voet volgt. In 2002 verliet ik, als Sora, Destiny Islands om door het universum te gaan reizen en nieuwe vrienden te maken. In 2019 nam ik de oude weer mee naar huis en ik vond het zo leuk om het te doen.

   NU KOPEN   

5. Ace Combat 7

Door spelers in de cockpit van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt te stoppen, levert ACE COMBAT 7: Skies Unknown een heftige luchtgevechtenervaring op met fotorealistische graphics, intense dogfights, een veelvoud aan authentieke en futuristische vliegtuigen om het luchtruim mee te doorkruisen, een meeslepend verhaal en zelfs virtual reality! Maar het belangrijkste is dat het een hernieuwde toewijding aan de geschiedenis en verhalen van zijn fictieve universum met zich meebrengt en daarmee het menselijke, emotionele centrum terugbrengt dat het opmerkelijk maakt. Ace Combat 7 is een fantastisch rendement voor een serie die op zijn best is wanneer hij zijn hart op zijn vleugels draagt.

   NU KOPEN   

6. Resident Evil 2

Resident Evil 2 is niet alleen een fantastische remake van het origineel, maar het is ook gewoon een sterk horrorspel dat angstaanjagende en groteske situaties oplevert en een aantal van de beste inzendingen van de serie overtreft. Maar bovenal is de remake een indrukwekkend spel omdat het all-in gaat op de pure survival-horrorervaring, vol zelfvertrouwen de gruwelijke toon omhelst en zelden ophoudt tot de conclusie van het verhaal. Hoewel Resident Evil 2 zijn wortels heeft in het verleden, herwerkt het de bekende gruwelen in iets dat nieuw en geheel eigen aanvoelt.

   NU KOPEN   

7. Red Dead Redemption 2

Terwijl Red Dead Redemption vooral gericht was op het verhaal van John Marston, gaat Red Dead 2 over de hele Van der Linde-gang – als een gemeenschap, als een idee en als de gang van het Wilde Westen. Het gaat ook over Arthur, maar als de lens waardoor je de bende bekijkt, ondersteunt zijn zeer persoonlijke, erg rommelige verhaal een groter verhaal. Sommige frustrerende systemen en een voorspelbare missiestructuur leveren uiteindelijk een goed eind aan dat verhaal, hoewel het wel even geduldig is om ze te doorgronden en te begrijpen waarom. Red Dead Redemption 2 is een uitstekende prequel, maar het is ook een emotioneel, tot nadenken stemmend verhaal op zich en het is een wereld die moeilijk is om te verlaten als het klaar is.

   NU KOPEN   

8. Marvel’s Spider-Man

Kleine tekortkomingen doen niets af aan de prestatie van Insomniac bij het creëren van een spel dat aanvoelt als een authentieke interpretatie van een geliefde creatie. Het gevoel van het belichamen van Spidey en het gebruiken van zijn capaciteiten is verbazingwekkend en de tijd die het besteedt aan het verkennen van de hoofdpersonen helpt het verhaal oprecht te maken, ondanks superheld bombast. Er zijn al eerder Open-world Spider-Man games geweest, maar niet zo boeiend en vol van persoonlijkheid, geen die de vele facetten van het universum onderzoekt en recht doet. Insomniac heeft een superieure Spider-Man-ervaring gecreëerd die een blijvende indruk achterlaat. Zo kun je free-runnend de stad verkennen, de omgeving gebruiken, nieuwe gevechtstechnieken testen en ongelooflijke actiescènes overleven.

   NU KOPEN   

9. God Of War

In veel opzichten is God of War wat de serie altijd is geweest. Het is een spectaculaire actiegame met epische set-stukken, productie-waarden van een hoog budget en een harde strijd die koortsachtiger en indrukwekkender wordt naarmate je verder komt. Wat je misschien zal verbazen, is hoe volwassen de verhalen zijn geworden. Net als Kratos herinnert God of War zich het verleden terwijl hij erkent dat het nodig is om te verbeteren. Alles wat nieuw is, is ten goede en alles wat het in zich opneemt als resultaat. Kratos is niet langer een voorspelbare bruut. God of War is niet langer een ouderwetse actiereeks. Met deze reboot loopt hij vol vertrouwen een nieuw pad dat hopelijk zal leiden tot nog spannender avonturen.

   NU KOPEN   

10. Monster Hunter: World

Sinds de titel vorig jaar werd aangekondigd, was het duidelijk dat Capcom op zoek was naar iets groters dan Monster Hunter Generations. Het is gelukt en dit is waarschijnlijk de grootste en beste die de franchise ooit is geweest. Het is niet alleen de vergelijkende diepte van het verhaal; het biedt ook een bijna naadloze integratie tussen vechtsystemen die voorheen onbegrijpelijk waren voor amateurs. De Monster Hunter-formule heeft zijn klauwen zeker verzoet en alle bovengenoemde factoren spelen een rol bij het maken van Monster Hunter World tot een zinvolle evolutie voor de serie in het algemeen.

   NU KOPEN   

Laat een reactie achter