Je bent de trotse eigenaar van een PlayStation 4 or PS4 Pro of gaat er binnenkort een kopen. In beide gevallen zal je de komende maanden genoeg hebben aan onze lijst van verleidelijke gametraktaties.

Er zijn veel PS4 games die binnenkort gaan uitkomen, in 2019 of iets later, dus we hebben de beste games – exclusieve games, maar ook cross-platformgames – voor je uitgekozen om op je verlanglijstje te zetten. Wellicht is het nu vooral een leuk idee om voor de kerst een gamecard te kopen als kerstcadeau. Van PSN Cards, Xbox Live Cards tot FIFA points, alles kan er direct gekocht worden. De game vergoedingen worden bij gamecardsdirect meteen geleverd! Dus als je dit jaar genoeg geld hebt verdient, kan je jezelf ook even goed verwennen!

We hebben de release date waar mogelijk toegevoegd, samen met een trailer. En aangezien er verschillende lanceringsaankondigingen zijn gemaakt tijdens de jaarlijkse Playstation Experience Conference (PSX) in Anaheim, hebben we daar de hoogtepunten van benoemd en hebben ervoor gezorgd dat de rest van de informatie up-to-date is.

   Verdien Geld Terug met Online Shoppen   

10. Far Cry 5

Release date: 27 februari, 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One
Uitgever: Ubisoft

Na de oeroude game Far Cry: Primal ziet Far Cry 5, de volgende game in de serie, eruit als een klapper uit de tijd waarin we nu leven. De game speelt zich af in een fictioneel VS, waar het verhaal gaat over een prediker wiens opkomst tot bekendheid er meer uitziet als de stijl van een bende dan de stijl van iets religieus. Samen met het de gebruikelijke elementen van jagen, schieten, vliegen en wanorde lijkt deze game veelbelovend voor de serie.

9. Shadow of the Colossus

Release date: 6 februari, 2018
PS4-exclusief: Ja
Uitgever: Sony Interactive Entertainment

   Verdien Geld Terug met Online Shoppen   

Shadow of the Colossus was vroeger een culthit in de tijd van de Playstation 2, en kreeg toen een grafische geremasterde versie voor een versie op de PS3. Alhoewel, de versie voor de PS4 is bijna compleet vernieuwd. Dezelfde colossi zijn er om tegen te vechten met dezelfde gameplay, maar het ziet eruit als een compleet nieuwe game in 60fps – verbazingwekkend. De besturing is ook aangepast, net zoals de wat hoekige camerahoeken als voorheen.

8. Ghost of Tsushima

Release date: Wordt nog bekend gemaakt
PS4-exclusief: Ja
Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Ghost of Tsushima trapte de Playstation Paris Games Week 2017 af in november, een geheel nieuwe game die ontwikkeld is door het team achter de beruchte serie ‘Sucker Punch’. We zijn nog niet helemaal zeker van de gamplay omdat de trailer meer scènes laat zien, maar we houden dit samuraiverhaal nu goed in de gaten.

7. Concrete Genie

Release date: Wordt nog bekend gemaakt
PS4-exclusief: Ja
Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Concrete Genie is nog een PS4-exclusieve game die aangekondigd is tijdens de Paris Games Week 2017. Dit is een interessante game die ons een beetje doet denken aan Scribblenauts. Dat komt doordat je graffiti op muren kunt spuiten dat tot leven komt en helpt met de gameplay. We gaan deze game de komende maanden volgen.

6. World War Z

Release date: 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One en PC
Uitgever: Saber Interactve/Paramount Pictures

World War Z is meer gebaseerd op de film dan op de boeken. Deze game zal een van de beste zombiegames zijn die in 2018 wordt uitgebracht en belooft een co-op met vier spelers in de stijl van een third-person shooter. We weten niet veel af van de gameplay, maar kan er zeker van zijn dat er duizenden halfdode bewoners zijn die je gezicht proberen weg te vreten.

5. Beyond Good And Evil 2

Release date: 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One en PC
Uitgever: Ubisoft

   Verdien Geld Terug met Online Shoppen   

Beyond Good and Evil 2, aangekondigd tijdens E3 in juni, is er dan eindelijk sinds de vorige release 15 jaar geleden. De andere-wereld-setting van de game – waar meerdere soorten en rassen met elkaar communiceren en omgaan – is eigenzinnig, onbeschaamd en geweldig. Denk aan The Fifth Element in gamevorm en je komt al aardig in de buurt.

4. Metro: Exodus

Release date: Herfst 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One en PC
Uitgever: Deep Silver

Het vervolg van Metro: Last Light bewijst dat we onze gamehanden niet van de post-apocalyptische toekomst kunnen houden. Niet dat we aan het klagen zijn, Metro: Exodus ziet er fantastisch uit – met ook genoeg schrikmomenten! Monsters tegen de mens, met een beperkte hoeveelheid ammunitie – dit zou wellicht de beste first person shooter van 2018 kunnen worden!

   Verdien Geld Terug met Online Shoppen   

3. Monster Hunter: World

Release date: 26 januari, 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One en PC
Uitgever: Capcom

De Monster Hunter serie gaat nu eindelijk beschikbaar zijn op de huidige generatie consoles en computer, en wat zal dat fijn zijn! De open-world role-player is enorm in omvang met reuzachtige monsters om op te jagen en te verslaan. Er zit ook een aardige dosis humor in, vooral in de enorme wapens waaruit je kunt kiezen. De demo’s van de gameplay zijn een van de betere demo’s sinds jaren.

2. Anthem

Release date: 2018
PS4-exclusief: Nee, ook voor Xbox One en PC
Uitgever: EA

Deze nieuwe game van Bioware combineert robots en monsters in een third-person, op missies gebaseerd avontuur dat eruit ziet als een mix tussen Fallout 4, Titanfall 2, Horizon: Zero Dawn en hun eigen Mass Effect. En dat bedoelen we positief. De grote open wereld en de manier waarop je er doorheen kunt vliegen is spectaculair. Het is te hopen dat het niet in een van dezelfde vallen loopt als bij Mass Effect: Andromeda, want het lijkt erop dat dit een van de beste games van 2018 gaat worden.

1. The Last of Us Part II

Release date: 2018
PS4-exclusief: Ja
Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Sony komt met iets dat veel duisterder en gestoorder is dan hun eerdere teaser, dat het vervolg laat zien van Naughty Dog’s voortreffelijke horrorgame. Deze game is zeker niet voor bangeriken. Wees voorbereid als je bovenstaande trailer gaat bekijken, aangezien er veel extreem geweld in voor komt. Maar hierdoor wil je The Last of US 2 wel extra graag gaan spelen – als dat al mogelijk is.

   Verdien Geld Terug met Online Shoppen   

Laat een reactie achter