1. Rolls-Royce Phantom

De meeste auto’s krijgen gewoon niet zo’n klassieke look en luxe uitstraling als de Rolls-Royce Phantom. Van binnen en van buiten is de auto op en top een hele luxe auto. De auto Rolls-Royce lanceerde zijn nieuwe achtste generatie Phantom een paar maanden geleden, en het is precies zo luxueus als je zou hopen.

2. Rolls-Royce Ghost

Vergeleken met de meeste sedans is de Rolls-Royce Ghost enorm. Maar op deze lijst is de lengte niets bijzonders. Tijdens de ontwikkeling stond de Ghost bekend als de “RR04”. De Ghost is ontworpen als een kleinere en een wat meer “realistische” auto dan de Phantom, gericht op een lagere prijscategorie voor Rolls-Royce modellen.

3. Bentley Bentayga

Bij de Bentley Bentayga kan je een klok van maar liefst €150.000 erbij nemen als optie. Het gaat om een Breitling tourbillon, de enige klok die op een auto gemonteerd kan worden.

4. Mercedes-AMG S65

De meest luxueuze versie die je kunt krijgen van Mercedes is de V12-aangedreven AMG S65. We gingen voor de Cabriolet, want het is zo’ n leuke cruiser.

5. Aston Martin Rapide S

Luxeauto’s zijn niet altijd de mooiste, maar de Aston Martin Rapide S ziet er niet normaal goed uit. En hoewel het misschien niet de meest geavanceerde systeem bevat, blijft het model speciaal door zijn ouderwetse look waarbij veel met hout en leer afgewerkt is.

6. Rolls-Royce Wraith

Als je de Rolls-Royce Ghost leuk vindt maar het liever wat sportiever zou willen hebben, dan is de Wraith de perfecte match! De tweedeurs Wrait is namelijk ontworpen om met hoge snelheden te rijden.

7. Bentley Continental Flying Spur

Alleen in de wereld van ultra-luxe auto’s kan een €165.000 sedan betaalbaar zijn. De auto zit een en al vol met luxe. Met de W12 S-versie kan je een snelheid van 320 kilometer per uur bereiken terwijl je nog super comfortabel zit.

8. Bentley Mulsanne

Deze Bentley is vernoemd naar de Mulsanne Corner op het Circuit de la Sarthe, maar het is eigenlijk geen racewagen. De 250.000 euro Mulsanne is het meest luxueuze voertuig dat Bentley gebouwd heeft. De stoelen achterin zijn geïnspireerd op de eersteklas cabines van vliegtuigen.

9. Mercedes-Maybach S600 Pullman

Zelfs in de basisvorm is de Mercedes S-Klasse al een van de meest luxueuze auto’s die je kunt kopen. De ultieme versie is echter de S600 Pullman. De auto is meer dan 21 meter lang, wat betekent dat er genoeg ruimte is voor een middelste set stoelen met de achterste stoelen kan verbinden, zodat je lekker languit kan liggen. Oh, en hij kost trouwens meer dan €400.000. Een auto importeren als deze? Zorg er dan eerst voor om de BPM te berekenen via een BPM calculator.

10. Rolls-Royce Dawn

Sommige mensen willen graag gezien worden terwijl ze hun ultra-luxe auto besturen. Voor hen is er geen betere optie dan de Rolls-Royce Dawn. Dit nieuwe model van Rolls-Royce staat garant voor open rijcomfort zoals geen andere Cabriolet ooit heeft gedaan. De kleurstelling Melanite met een Seashell interieur, maakt deze Rolls Royce tot een zeer elegante verschijning. Ook met het dak gesloten blijft de elegantie behouden en is de Dawn net zo comfortabel en stil als de andere modellen van Rolls. Het dak kan volautomatisch al rijdend (tot 50 km/h) en haast geruisloos worden dichtgeklapt in 22 seconden middels een compleet nieuw ontwikkelde dakconstructie.

Laat een reactie achter