Schoenen vertellen veel over een man. De persoonlijkheid van een stijlvolle man kan je doorgaans aflezen aan de meest belangrijke onderdelen van zijn outfit, de nette schoenen. Een man zou zijn levensstijl en identiteit door middel van zijn nette schoenen moeten uiten, die ervoor gemaakt zijn om indruk te maken. Of je nou ook indruk wilt maken met schoenen van een miljoen euro of gewoon met mooie frisse Vans, voor de schoenen hieronder moet je in ieder geval veel geld verdienen.

Symbolisch gezien kunnen schoenen aantonen waar we vandaan komen en waar we staan in het leven. Nette schoenen zijn onmisbaar bij het afmaken van een outfit, zoals bij historische, koninklijke families tot beroemdheden.

Als je ervan houdt om de mooiste pakken te dragen samen met dure accessoires, zoals hoge kwaliteit zonnebrillen en horloges, dan zijn de schoenen die je daarbij draagt vast net zo chique. Wees niet bang om de wereld je goede smaak te laten zien met een aantal van de grootste en beste merken op de markt.

En als je niet snel op het prijskaartje let dan heb je veel keuze tussen dure schoenen in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Moet je eerder wel een oogje op het prijskaartje houden maar zoek je toch goeie kwaliteit? Dan zijn Giorgio schoenen of Magnanni schoenen de juiste keuze.


 1. Jason Of Beverly Hills

jason-of-beverly-hills-duurste-schoenen-mannen

De unieke schoenen van Jason of Beverly Hills, van €1,6 miljoen, worden geleverd met meer dan 14.000 ronde witte diamanten. Elke diamant is met de hand ingezet in witgoud waar ongeveer tweeduizend uur voor nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Samen met de 340 karaat is er ook een zool die gemaakt is door de iconische Tom Ford. Momenteel hebben zij de duurste mannenschoenen ter wereld. Als dat nog niet genoeg voor je luxe smaak is, dan weet ik het niet meer.

 1. A. Testoni

a testoni schoenen

Schoenen van A. Testoni combineren oude en eigentijdse Italiaanse ontwerptechnieken om schoenen te maken die het Italiaanse vakmanschap van meesterniveau laten zien. Elke schoen is volledig handgemaakt waarbij er niet alleen gelet wordt op het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan oog voor detail.

 1. Berluti

berluti schoenen

Berluti maakt als sinds 1895 elegante schoenen, van Oxfords, Loafer en Derbies. Zijn selectie van prachtige en comfortabele leren schoenen is samengesteld om de beste indruk achter te laten bij formele bijeenkomsten of voor het dagelijks dragen van de schoenen.

 1. A Diciannoveventitre

a diciannoveventitre schoene

Een Diciannoveventitre bekijkt het maken traditioneel maken van schoenen vanuit een moderne hoek met een focus op duurzaam en hoge kwaliteit leer met een versleten afwerking. De unieke gedragen en eigentijdse stijl straalt het imago van het ontwerpproces uit.

 1. Bally

bally schoenen

Het bedrijf Bally uit Zwitserland werkt op een mooie manier met kleuren en atletische stijlen bij hun schoenen. Dat alles terwijl ze het verfijnde uiterlijk behouden, met gebruik van materialen van hoge kwaliteit, een strak en gepolijst ontwerp en verschillende vormen voor een prachtige levensstijl.

 1. Brunello Cucinelli

brunello cucinelli schoenen

Brunello Cucinelli, ook wel bekend als de “koning van de luxe” maakte zijn merk geliefd door het gebruik van luxe materialen en simpele en elegante kleurenpalet. Zijn merk, geïnspireerd door het prachtige landschap van Solomeo in Italië, zorgt ervoor dat velen de filosofische aanpak van ontwerp bewonderen.

 1. Church’s

churchs schoenen

Voor de stijlvolle gentleman die ervan houdt om tijdloze schoenen te dragen is Church’s collectie wat je zoekt, met klassieke en hoge kwaliteit schoenen die de Engelse elegantie uitstralen met gepolijste details. Church’s staat bekend om het maken van de ultieme handgemaakte schoenen voor elke moderne outfit.

 1. Bolvaint

bolvaint schoenen

Voor degene die graag klassieke schoenen en penny loafers draagt is het vakmanschap van Bolvaint wat je zoekt, met de zorgvuldige selectie aan leren materialen en een oog voor detail. De stijl van Parijs wordt geëvenaard door middel van verfijnde ontwerpen en een elegant imago.

 1. Christian Louboutin

christian-louboutin schoenen

Dit populaire schoenenmerk onderscheidt zich vooral door de rode zolen, samen met de deftige ontwerpen die patentleer en bandjes met juwelen bevatten. Christian Louboutin is een van de meest elegante merken uit het tijdperk van de trendy schoenenmerken.

 1. Corthay

corthay duurste schoenen

Corthay, beworderd als modern schoenenmerk, heeft de kennis van de Compagnons, een Franse middeleeuwse gilde, gebruikt om de kunst van het schoenmaken te perfectioneren, met gebruik van verschillende materialen, technieken en vormen voor een exclusieve selectie aan deftige schoenen.

 1. Crockett & Jones

crockett-and-jones duurste schoenen

Crockett & Jones zijn de makers van een aantal van de beste handgemaakte Engelse schoenen, met gebruik van het beste kalfsleer van de top leerlooierijen van Europa. Kwaliteit en een tijdloze stijl zijn onderdeel van het maken van hun schoenen, rechtstreeks vanuit Northampton.

 1. Dolce & Gabbana

dolce-gabbana duurste schoenen

Met de Mediterrane oorsprong in het achterhoofd heeft Dolce & Gabbana keer op keer een nieuwe kijk op elegantie laten zien, terwijl ze hun eigen stijl en creativiteit vasthouden. Hun schoenencollectie presenteert gewaagde patronen om veel indruk te maken.

 1. Dami

dami schoenen

Een belangrijk kenmerk van Dami is het krokodillenpatroon, en elke schoen bevat innovatie, vakmanschap, creativiteit en een evolutie van stijl. Dami, gemaakt door de meest talentvolle ambachtslieden, kleurt het krokodillenmateriaal en schenkt ook veen aandacht aan de moderne trends en mode.

 1. Fendi

fendi schoenen

Fendi, opgericht in Rome in 1925, neemt elementen van de geschiedenis, kunst en schoonheid van de oude stad mee in hun ontwerp. Fendi weerspiegelt hun achtergrond met hun schoenen door middel van vakmanschap en innovatieve ontwerpen die charme en creativiteit uitstralen.

 1. Edward Green

edward-green schoenen

De traditie van Engelse elegantie is goed bewaard gebleven met de tijdloze stijlen van Edward Green, opgericht in Northampton in 1890. Hun oog voor klassieke ontwerpen is nog steeds te zien in hun vakkundig gemaakte schoenen die verfijning met moderne trends combineert.

 1. Gucci

gucci schoenen

Gucci, bekend om de ongelooflijk populaire patronen en creatief gebruik van materialen van hoge kwaliteit, is de definitie van divers, eigentijds en hoge kwaliteit. Hun producten en schoenen herdefiniëren luxe zoals we het kennen en staat vooral voor Italiaans vakmanschap.

 1. Giacometti

giacometti schoenen

Giacometti, opgericht in Italië in 1890, heeft zich ontwikkeld door het maken van schoenen met een unieke constructie en ontwerp, waaronder verschillende variaties van het gebruik van leer en details die de naam Giacometti onderscheiden van de rest.

 1. Hermes

hermes schoenen

Het merk Hermes is doordrenkt van geschiedenis en traditie uit Frankrijk en heeft zijn sporen nagelaten in de mode-industrie als een symbool van klasse. Hun superieure leren producten en andere artikelen staan voor de verfijning en elegantie van de hippische levensstijl.

 1. Haider Ackermann

haider-ackermann duurste schoenen

De schoenen van Haider Ackermann wordt meestal gekenmerkt door de urban avant-garde levensstijl en artistieke, gebeeldhouwde stijl. Veel beroemdheden voelen zich aangetrokken tot deze schoenen, samen met de elite van de mode-industrie. Haider Ackermann maakt schoenen met 100% leer in Cubaanse hielstijlen rechtstreeks uit Italië.

 1. Isaia

isaia duurste schoenen

Isaia, een groot icoon voor Italiaanse elegantie, wordt bewonderd vanwege het meesterlijke vakmanschap, luxe materialen en de gemakkelijk te herkennen koraaltakken. Het door Neopolitan geïnspireerde merk doet veel moeite om de traditionele stijl en moderne ontwerpen te accentueren in hun schoenen.

Laat een reactie achter