Smartphones lijken elk jaar duurder te worden. Een smartphone voor 1000 euro is al lang geen uitzondering meer. Toch zijn er genoeg telefoons beschikbaar die niet zoveel geld kosten maar wel erg goed zijn. Zo bespaar je veel geld en tegenwoordig lever je bijna niet meer in. Vergelijkingssite Telefoon.nl legt uit welke vijf mobiele telefoon abonnementen het voordeligste zijn.

Terwijl Samsung, Apple en Huawei het uitvechten in het dure segment komen er steeds meer merken met aantrekkelijke budget telefoons. De concurrentie in het midden en budget segment is moordend. Dat levert een gigantisch voordeel op voor ons als consument. Want steeds meer luxe features vinden hun weg naar de goedkope telefoons. Dat zorgt er ook voor dat dure telefoons sneller in prijs zaken. Tijd om de beste mobiele telefoon abonnementen van nu te bespreken. Waarom het duurste abonnement nemen als je met deze vijf veel voordeliger uit bent zonder compromis.

Wist je overigens ook dat je een powerbank voor extra batterij kunt kopen?

1. Samsung Galaxy S9

Een van de beste mobiele telefoon abonnementen van dit moment sluit je af met een Samsung Galaxy S9. Nu zijn opvolger is uitgebracht, sluit je dit abonnement extra voordelig af. Deze telefoon is krachtig en heeft een moderne look. Het is de eerste telefoon met de nieuwe 12 megapixel camera voorzien van dubbele diafragma. Je schiet hiermee prachtige foto’s ook bij weinig licht. Dit vlaggenschip voldoet aan alle eisen die je kunt stellen in 2019 en extra voordelig.

2. Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro verraste vorig jaar vriend en vijand. Het premium vlaggenschip van de nummer drie smartphone fabrikant in de wereld is goed, erg goed. Het is de beste camera telefoon van 2018 en ook nu nog behoort het toestel tot de top 10. Binnen de luxe waterdichte behuizing schuilt een krachtige processor en je krijgt lekker veel geheugen. De Huawei heeft drie krachtige Leica camera’s waarmee je bijna professionele foto’s gaat maken. Een indrukwekkende 40 megapixel camera verzorgt haarscherpe beelden. De Huawei P20 Pro behoort tot de aantrekkelijkste mobiele telefoon abonnementen van dit moment.

3. iPhone 8

iphone-gebruiker

Met de lancering van de nieuwe iPhones is het oudere model natuurlijk veel goedkoper geworden. De voordelige Apple iPhone 8 behoort dan ook tot de beste mobiele telefoon abonnementen. Het vlaggenschip is lekker compact en heeft een mooi 4,7 inch Retina beeldscherm. De luxe behuizing is bestand tegen stof en water. Bellen tijdens een regenbui is dan ook geen enkel probleem. Aan de achterkant vind je een krachtige 12 megapixel camera waarmee je haarscherpe foto’s maakt. De iPhone 8 is nu extra voordelig en een zeer aantrekkelijke telefoon.

4. Honor View 20

Een van de hipste smartphones van dit moment is de Honor View 20. Het toestel behoort tot de beste mobiele telefoon abonnementen van dit moment om de volgende redenen. Je krijgt een volwaardige vlaggenschip uit 2019, maar betaalt veel minder. De Honor View 20 heeft een werkelijk schitterende behuizing. Het snelle toestel is uitgerust met een premium processor en hyper modern 6,4 inch beeldscherm. Je schiet de mooiste selfies met de 25 megapixel camera dat letterlijk in het beeldscherm ligt. Aan de achterkant vind je één van de grootste smartphone camera’s van dit moment. De 48 megapixel camera in combinatie met Time of Flight lens maken professionele foto’s mogelijk. Het krachtige budget vlaggenschip heeft een flinke accu en ondersteunt razend snel opladen.

5. OnePlus 6T

Een voordelige mobiele telefoon abonnement brengt je natuurlijk automatisch bij OnePlus. De krachtpatser uit 2018 is nog altijd up-to-date. In snelheid kan de OnePlus 6T zich nog altijd meten met alle telefoons van nu. Het vlaggenschip heeft extra veel geheugen en een luxe vingerafdrukscanner in het beeldscherm. De dual hoofdcamera’s van deze telefoon behoren tot de beste in de markt. De smartphone is voorzien van een prachtig 6,41 inch OLED beeldscherm met moderne notch. Met de OnePlus 6T sluit je een van de aantrekkelijkste mobiele telefoon abonnementen van dit moment af.

Laat een reactie achter