Of je nu een nieuwe liefde hebt of gelukkig getrouwd bent, het doet het altijd goed voor een relatie om romantische reisplannen te maken en om wat extra romantiek in de relatie te brengen. De beste manier om samen tijd door te brengen is om weg te gaan van je eigen woonomgeving de meest romantische reisbestemmingen te bezoeken. We hebben een lijst samengesteld van de top vijf romantische bestemmingen om in februari tijdens de valentijn met je geliefde de ultieme romantische trip te beleven. We hebben de 5 meest romantische bestemmingen hieronder opgesteld.

       1. Venetië

Zoek tijdens de winter de warmte op tijdens een romantisch uitje in Venetië. Venetië wordt beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld en is de perfecte plek voor de ultieme romantische ervaring. Venetië, straalt vanuit elk plein, brug en kanaal romantiek uit, met zijn verbluffende architectuur en mysterieuze gangen. Er is niets romantischer dan ontspannen langs prachtige barokke en renaissance gebouwen gondeltochten te maken. Meer romantiek is er gegarandeerd met een kaarslicht diner gevolgd door een maanverlichte wandeling door deze romantische stad. Ook een romantisch ballet- of operavoorstelling zal meer liefde opwekken vanuit de gouden balkons van de operahuizen.

       2. Parijs

Deze stad vol met lichten is ook aangeprezen als de stad van de liefde. De iconische Eiffeltoren is het romantische symbool van Parijs. Hang ook een slotje met jouw liefde op de beroemde Ponts des Arts loopbrug. Hier hangen geliefden slotjes aan de brug waarop de voornamen worden geschreven en de sleutel vervolgens als romantisch gebaar in de Seine rivier gegooid. De stad straalt veel liefde uit met zijn pittoreske bruggen, terrasjes, de muur van “I Love You’s”, cruise op de Seine rivier, shows in de Moulin Rouge, picknick bij de met bloemen gevulde Luxembourg Garden en diner in de Tour d’ Argent.

3. Hawaii

Het is moeilijk om in Hawaii geen romantische trip te ervaren. Hier is namelijk liefde niet het enige dat je ademloos achterlaat. Romantiek gegarandeerd bij mistige watervallen, zonovergoten stranden, spannende avonturen en exotische uitjes. Het broeinest van romantiek wordt door de Amerikanen op grote schaal geprefereerd als de meest romantische huwelijksreis bestemming. Hoewel een eenvoudige wandeling over het strand het meest oprechte romantische moment van je leven kan zijn, heeft Hawaii nog meer te bieden. Stap uit op het witte zand van Papohaku Beachon Molokai of geniet van de zonsondergang in Oahu op een Waikiki catamaran cruise. Waterliefhebbers kunnen kiezen voor snorkelen met kleurrijke vissen op het eiland Lanai.

       4. Australië

Hartgevormden chocolaatjes en kussens zijn passé. Hoe zit het met ontsnappen naar een hartvormig eiland om de liefde voor je partner te versterken? Ga dan naar Richard Branson’s 25 hectare groot Makepeace eiland aan de Noosa rivier. Het eiland resort in de vorm van een hartje beschikt over een vijfhonderdduizend liter lagunebad, een 15-persoons verwarmde spa en een groot landingsbaan met vele landingslichten voor sfeervolle verlichting. Deze exclusieve retraite in Baline stijl met alle voorzieningen, waaronder een tennisbaan, uitgestrekte overdekte bar, theater en twee verdiepingen open-laagse Balinese balinese balustrade, is ideaal om te genieten van de rust en tijd door te brengen in totale privacy. Wist je dat Angelina Jolie vorig jaar een hartvormig privé-eiland Petra, gelegen 50 mijl van New York City aan Brad Pitt gaf op zijn 50e verjaardag? Dat is pas romantiek!

       5. Griekenland

De Griekse eilanden zijn een uniek fenomeen in Europa en maken ideale reisbestemming voor een romantische vakantie en andere romantische uitjes zoals een huwelijksreis of een jubileum. Niets is te rijmen met een romantische tijd op een verlaten strand op een Grieks eiland. Santorini blijkt het meest romantische Griekse eilandje te zijn en is vooral gewild om zijn indrukwekkende zonsondergangen. Het sikkelvormige eiland is de grootste caldeira ter wereld en herbergt de aanblik van een gouden medaillon die elke avond door de kalme wateren stroomt.

Bekijk de zonsondergangen onder de windmolens op Mykonos, of geniet van een intiem diner bij een goed restaurant in de achterste straten. Iconisch voor de eilanden zijn de wit geverfde huizen en helder turkoois water! Deep-in-love koppels kunnen ook kiezen voor de rust van Patmos en de elegante luxe van Kreta om even uit het dagelijks leven te ontsnappen. Pak je tassen maar in voor het romantisch uitje in Griekenland voor de valentijn.

Laat een reactie achter