De meeste nieuwe landeigenaren weten hoe groot hun land is en dat ze grotere werktuigen nodig zullen hebben. Wat ze niet weten is hoe groot die tractor moet zijn en wat hij aan werktuigen nodig heeft om verschillende klussen te klaren. De dealer is de beste hulpbron voor de klant om zeker te zijn dat hij de juiste machine krijgt en de juiste ondersteuning voor die machine. Check de tractoren bij Truck1 Nederland marktplaats om een tractor van goede kwaliteit te vinden.

De sprong wagen voor een nieuwe tractor kan ontmoedigend zijn, maar als je een vertrouwde dealer vindt, ben je meer dan halverwege. Voor de beste koopervaring doe je eerst een beetje huiswerk. Een lijst hebben van de toepassingen waarin de tractor gebruikt zal worden is een kritieke eerste stap. Met deze informatie kan de dealer de klant dan begeleiden bij zowel de grootte van de tractor als van het werktuig.

Landbouw tractor John Deere 3130 Hfwd

  1. Hoeveel areaal zul je bewerken, en bij welke soorten werkzaamheden heb je een tractor nodig? Dat kan het maaien van tuinen en/of akkers zijn, het bewerken van tuinen, het verplaatsen van materiaal, hooien, sneeuwruimen, nivelleren, enz.
  2. Wat is de prioriteit van de werkzaamheden waarmee je je wilt bezighouden? Is bijvoorbeeld het egaliseren van wegen belangrijker dan het maaien van akkers? Het bepalen van prioriteiten zal je helpen je eerste lijst van werktuigaankopen in te korten. Het zal je dealer ook helpen aanbevelingen te doen over het aantal pk’s, de hydraulische capaciteit en het hefvermogen dat aan je behoeften voldoet.
  3. Wat is je financiële comfortzone? Of, misschien, een andere manier om deze vraag te bekijken is te bedenken wat je bereid bent als maandelijkse nota te betalen. Verwacht in het algemeen meer dan €15.000 uit te geven.
  4. Verwacht je dat je de veelzijdige functionaliteit nodig hebt van een lader die voor op je tractor gemonteerd is? Dit zal helpen bepalen of je vierwielaandrijving nodig hebt en welke hydraulische capaciteit je nodig hebt.
  5. Wat is het kleinste gebied waar je met je tractor doorheen zult moeten navigeren? Je wilt misschien geen hekken verbouwen of gebouwen verplaatsen om een grotere machine te krijgen waar hij heen moet.
  6. Heb je een automaat-achtige versnellingsbak nodig, of vind je het prima om te koppelen en te schakelen? De dealer zal dit in overweging nemen bij het maken van een aanbeveling.
  7. Hoe belangrijk zijn verwarming en airconditioning? Cabines brengen extra kosten met zich mee, maar stellen je ook in staat om in elk seizoen harder en langer te werken, in meer comfort.
  8. Wat is de algemene reputatie van het merk of de merken die je dealer aanbiedt? Bedenk ook dat garantietermijnen niet altijd een aanwijzing zijn voor kwaliteit. Met andere woorden, merken met een langere garantie bieden misschien niet de meest betrouwbare apparatuur.
  9. Wie van je plaatselijke dealers staat bekend om de beste service? Onderschat nooit de waarde van een goede dealer in de buurt die een vertrouwd uitrustingsmerk aanbiedt en een probleem snel kan helpen oplossen … of je in het veld kan bereiken om je weer aan de gang te krijgen.
  10. Heb je de tractoren die je overweegt al uitgetest? Rijd en beslis. Zorg dat je op de stoel zit of, beter nog, maak er een ritje mee om er zeker van te zijn dat de tractor bij jou en je behoeften past.

Door deze vragen met jezelf door te nemen, wordt het veel duidelijker over welke tractor je nou precies nodig hebt. Check een het groot assortiment John Deere-tractoren om de juiste tractor te kopen.

Laat een reactie achter