Helaas word je geconfronteerd met een situatie waarin de aanschaf van een traplift noodzakelijk is. Verdrietig, want dat betekent dat jij, of misschien één van je ouders, niet meer zelfstandig kan traplopen. De compacte trapliften van nu passen op vrijwel elke trap en bij ieder interieur.

Stel: één van je ouders kampt door bijvoorbeeld een beroerte van de ene op de andere dag met flinke mobiliteitsproblemen. Heftig, verdrietig. Het plaatst jullie als familie ook direct voor diverse praktische uitdagingen. Want hoe zorgen jullie ervoor dat vader en moeder in hun geliefde huis kunnen blijven wonen nu traplopen niet meer gaat? Er zijn tal van hulpmiddelen waarmee het mogelijk blijft om thuis te wonen. Beugels in de badkamer zorgen ervoor dat douchen tot de mogelijkheden blijft behoren, met een rollator is de gehele benedenverdieping toegankelijk en met een traplift wordt de gang naar boven gemaakt en weer terug. Veilig en comfortabel, ondanks de nieuwe realiteit.

Wenteltrap

Op zoek naar een goedkope traplift? De Otolift Line is een van de meest voordelige trapliften op de markt.

De traplift van tegenwoordig is compact. Voor vrijwel iedere trap is een oplossing op maat mogelijk, ook op die prachtige wenteltrap. Door te kiezen voor kleuren die passen bij het met zorg en liefde samengestelde interieur, matcht de traplift perfect. Het geheel is afgestemd op de situatie in de woning. Is er voldoende ruimte voor een grotere huislift? Een huislift is zeer comfortabel, in de bredere exemplaren is voldoende ruimte voor een rolstoel. Maar voor installatie van een huislift zijn veel meer verbouwingswerkzaamheden nodig. De prijs van een huislift ligt ook aanzienlijk hoger dan de prijs van een traplift.

Toekomstbestendig

Nederland huisvest inmiddels tal van bedrijven die zich volledig hebben toegelegd op het toekomstbestendig maken van woningen. Wie rekening wil houden met het milieu kan kiezen voor duurzame producten. Ook veel maatwerkproducten zijn tegenwoordig vervaardigd van hergebruikte materialen, zonder dat wordt ingeboet op de kwaliteit.

Laat een reactie achter