Tegenwoordig kan iedereen zomaar een profiel aanmaken op bijvoorbeeld Facebook en Linkedin en zelfs foto’s van andere mensen gebruiken. Je kunt je heel gemakkelijk voordoen als iemand anders en anderen via het internet manipuleren. Niet alleen voor het privé leven kan dit storen zijn, maar ook op zakelijk gebied. Je wilt natuurlijk geholpen worden door of samenwerken met iemand die je 100% kan vertrouwen en niet alleen puur op jouw geld uit is. Nu blijkt Trustier de grote oplossing te zijn!

Wat is Trustier?

Trustier is een nieuw online benchmark-platform voor het meten van vertrouwen. Het platform maakt gebruik van zogeheten Trustcoins, die fungeren als een valuta van vertrouwen en mensen kan helpen om het vertrouwen in mensen en organisaties te meten.

Op basis van het aantal ontvangen en opgenomen Trustcoins wordt aan elk individu en elk bedrijf een Trust Tier toegekend. Deze niveaus dienen als een niveau van betrouwbaarheid en kunnen worden gebruikt bij alle online of offline bekendheid, inclusief als een marketing- en brandhulpmiddel. Alle transacties op het Trustier-platform zullen door het gebruik van verifieerbare logs transparant en controleerbaar zijn. Op deze manier vertegenwoordigt Trustier de ultieme stap in de trend van gedistribueerd vertrouwen.

Hoe werkt trustier?

Bij Trustier werken ze bewust niet met een sterbeoordelingen. Sterbeoordelingen worden meestal op een bepaald moment gegeven, zijn vaak anoniem en moeilijk te verifiëren. Sterbeoordelingen blijven meestal voor altijd op internet en kunnen niet door de persoon die de beoordeling geeft worden gewijzigd.

Gebruikers van Trustier beginnen als gevolg van het feit dat ze nieuw zijn op het platform met 0, wat betreft hun betrouwbaarheid een neutrale score is. Afhankelijk van het aantal Trustcoins dat zij ontvangen, het bedrag dat is opgenomen (en door) hen en het aantal gebruikers van wie zij munten ontvangen, zal hun score stijgen tot zo hoog als 10+ of dalen tot minder dan nul (in geval van veel opnames).

trustier

In feite kunnen gebruikers bij Trustier geen personen of bedrijven ‘beoordelen’. In plaats daarvan kunnen gebruikers vertrouwen geven en dit weerspiegelt zich in de Trust Tiers van de ontvangers. Deze niveaus hebben invloed op hoe individuen en bedrijven op het platform samenwerken: als een betrouwbaar persoon (met een hoog vertrouwensniveau) Trustcoins aan een ontvanger zou geven, zou dat de positie van de ontvanger namelijk meer beïnvloeden dan wanneer die ontvanger hetzelfde aantal munten zou ontvangen van minder betrouwbare personen.

Op deze manier zou het, als het de bedoeling van een gebruiker is om een ​​hoog niveau te bereiken, verstandig zijn voor die gebruiker om Trustcoins aan veel gebruikers en dan vooral aan gebruikers met een hoge Trust Tier te geven in de hoop dat hij/zij er wat voor terugkrijgt.

Je netwerk op Trustier beoordeeld de betrouwbaarheid

De Trust Tier van een gebruiker wordt ook beïnvloed door het niveau van andere gebruikers. Als de gemeenschap meer Trustcoins ontvangt dan een bepaalde gebruiker en er geen munten worden opgenomen, kan dit soms leiden tot een wijziging van de Trust Tier van die gebruiker. En als laatste, maar niet onbelangrijk, is tijd ook een factor in de berekening van de Tier. Als een gebruiker op het platform inactief wordt en daardoor onregelmatig Trustcoins ontvangt, kan de Trust Tier van die gebruiker negatief worden beïnvloed.

Daarom introduceren ze periodieke automatische uitbetalingen van Trustcoins aan de Trust Tribe, een lijst met gebruikers aan wie je de meeste Trustcoins hebt gegeven of van hebt ontvangen.

Bitcoin winnen

Degenen met de hoogste score (aantal leden x Tribe Tier) op 15 juli 2018, 20:00 CET zal een bitcoin winnen! De leider van het netwerk ontvangt een halve bitcoin en alle leden van zijn/haar stam krijgen een gelijk aandeel van een halve bitcoin.

Om lid te worden hoef je alleen maar een gratis account aan te maken bij Trustier, de uitdaging te activeren op de instellingen pagina en anderen te vertrouwen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door anderen uit te nodigen om deel te nemen aan het platform.

Laat een reactie achter