Waar de ene werkgever kiest voor een kerstpakket vol eten en drinken, kiest de andere werkgever voor een uniek kerstpakket met allerlei luxe items voor zijn of haar werknemers. Wat vooral belangrijk is, is dat je laat zien dat je het personeel waardeert en dus ook je best doet en moeite steekt in het samenstellen en geven van een leuk kerstpakket. Omdat de meesten natuurlijk erg benieuwd zijn wat nu een uniek en vooral ook luxe kerstpakket voor het personeel inhoudt, hebben wij een aantal te gekke ideeën, waarmee jij als werkgever zeker aan de slag kunt. Omdat we natuurlijk niet weten wat je budget is, kan het zijn dat bepaalde ideeën voor jou wat te hoog gegrepen zijn, maar kun je er wel je inspiratie uithalen om het misschien in een ander, wat meer persoonlijk jasje te steken.

Wellness verwenpakket

Wanneer we het hebben over een uniek kerstpakket voor je personeel, dan is een volledig verzorgde wellness behandeling natuurlijk wel iets wat ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Nu is het wel de vraag of dit ook geschikt is voor de mannen, maar de vrouwen zullen dit in ieder geval enorm waarderen. Wat je ook kunt doen, is de keuze laten tussen één of meerdere soorten pakketten, zoals een verwenpakket voor de vrouwen en een volledig verzorgde reis naar een voetbalwedstrijd naar keuze voor de mannen. Zo sluit je niemand buiten en kunnen zowel de mannen als vrouwen helemaal zelf bepalen waar hun voorkeur naar uitgaat.

Culinaire hoogstandjes

Verras je personeel met een culinaire verwennerij in de vorm van een luxe kerstpakket vol met verrukkelijke delicatessen. Denk aan smaakvolle olijfolie, exquise chocolade, fijne wijnen en heerlijke kazen. Voeg ook een kookboek toe voor wat culinaire inspiratie. Wil je het helemaal compleet maken en laat ook je budget dit toe, dan is het ook leuk om een mooie pan, messenset of slowcooker toe te voegen aan het pakket. Omdat het geven van kerstpakketten iets speciaals is en laat zien hoeveel je het personeel waardeert, mag je er als werkgever dus best even wat extra moeite en ook geld insteken om te laten zien wat de mensen voor je betekenen.

Persoonlijk cadeau

Heb je een wat kleinere onderneming, dan is een persoonlijk cadeau ook altijd iets wat ontzettend goed in de smaak valt. Hierbij kun je ook weer helemaal zelf bepalen hoe ver of je gaat, afhankelijk van wat je budget is. Zo kun je kiezen voor een mok met persoonlijke quote die slaat op de persoon die deze mok krijgt, maar is ook een sieraad zoals een horloge met de initialen van de ontvanger iets wat het net even wat persoonlijker maakt. Door te kiezen voor een persoonlijke touch, laat je zien dat je moeite hebt gedaan voor het vinden van een geschikt geschenk. Wil je het nu helemaal afmaken, zorg er dan voor dat je het niet alleen persoonlijk overhandigd, maar er ook een persoonlijke boodschap bij doet. Dit kan in de vorm van een kaart, brief of speech.

Laat een reactie achter