Noa Vahle is inmiddels een bekend gezicht op televisie. Deze blonde presentatrice, ook wel bekend als de dochter van Linda de Mol, werd geboren op 30 december 1999. Al op jonge leeftijd wist Noa dat zij net als haar moeder een bekend gezicht op televisie wilde worden. Dit betekent overigens niet dat ze precies hetzelfde wil als haar moeder. Linda kennen we tegenwoordig vooral van de spelprogramma’s en hier en daar een talkshow. Noa wil zich meer richten op het voeren van interviews in de sportwereld, dus meer de kant van Hélène Hendriks op, lekker langs de spreekwoordelijke lijn. We weten inmiddels allemaal wel wie de moeder van Noa Vahle is, maar wie is haar vader eigenlijk? Wij doken eens dieper in het leven van deze jonge presentatrice.

De snelle carrière van Noa Vahle

Noa Vahle heeft aan heel Nederland laten zien hoe snel een carrière op televisie van de grond kan komen. Zo kennen we haar niet en zo zien we haar ineens overal opduiken. De carrière van Noa begon bij BNN Vara als junior producer, waarna ze aan de slag ging op 3FM, als sidekick bij het bekende radioprogramma Morning Glory. Het bleek al snel dat Noa de stap naar de televisiewereld echt wilde gaan maken, en dan wel aan de kant van de sport. Ze kreeg een eigen sportrubriek in het programma HLF8 van haar neef, Johnny de Mol, terwijl ze achter de schermen aan de productie van Vandaag Inside werkte. Een soortgelijke functie vervulde zij voor Veronica Inside. Noa was als sportverslaggever te zien bij de Conference League en de Europa League, seizoen 2021/2022, op Veronica.

De echte doorbraak van Noa Vahle

We kunnen wel zeggen dat de echte doorbraak van Noa Vahle plaatsvond tijdens het WK in Qatar, in 2022. Normaal gesproken is het Hélène Hendriks die ter plaatse verslag doet, maar tijdens dit WK was deze rol weggelegd voor Noa. Zo heeft heel Nederland haar in één klap goed leren kennen. Noa mocht ook met regelmaat bij het programma Oranjezomer aanschuiven om verslag te doen. Hélène Hendriks is volgens Noa echt haar voorbeeld in de televisiewereld en zij ziet haar als mentor. In 2023 won Hélène de prijs van ‘beste presentator’ tijdens het Televizier-ring gala. Hier won Noa Vahle de Televizier-ring Talent Award. Je kunt Noa ook volgen bij Viaplay, waar zij sinds 2022 de hoogste hockey divisie van Nederland presenteert. Deze uitzendingen zijn live en Noa verzorgt, samen met Anne-Greet Haars, de presentatie.

De relatie van Noa Vahle

De blonde presentatrice heeft veel enthousiaste volgers op social media, voornamelijk op Instagram, en dat is geen verrassing. Noa Vahle is niet alleen een goede presentatrice en sportverslaggeefster, maar ze heeft ook een mooie uitstraling waar velen voor vallen. De foto’s op Instagram worden dan ook enthousiast ontvangen en velen vragen zich af of zij nog kans maken bij Noa. Helaas is dit niet het geval, want Noa heeft al een relatie. Zij is samen met Tim de Wild, een producer, waarmee zij een relatie heeft sinds mei 2022.

Wie is de vader van Noa Vahle?

Linda de Mol is haar moeder, maar wie is eigenlijk de vader van Noa Vahle? De vader van Noa heet Sander Vahle en hij is een bekende regisseur. Voordat Linda de Mol een relatie kreeg met Sander, was zij getrouwd met Fred Reuter. Dit is het enige huwelijk van Linda de Mol, maar het hield geen stand. Na de echtscheiding leerde Linda Sander kennen door het werk. Sander regisseerde diverse televisieprogramma’s, waaronder ook programma’s die door Linda werden gepresenteerd, zoals Ik Hou Van Holland. De twee kregen een langdurige relatie en kregen samen twee kinderen. Eerst werd zoon Julian geboren en drie jaar later volgde dochter Noa Vahle.

Relatiebreuk tussen de vader en moeder van Noah Vahle

De relatie tussen Sander Vahle en Linda de Mol heeft lang geduurd, maar bleek ook niet voor altijd te zijn. In 2007 maakte het stel bekend uit elkaar te gaan, toen Noa 7 jaar oud was. De relatiebreuk zou zijn veroorzaakt door een affaire tussen Sander en Heleen Hofstee. Overigens was dit geen kortstondige affaire, maar bleek het echte liefde te zijn. Sander en Heleen zijn namelijk nog altijd heel gelukkig met elkaar. Later heeft Linda in haar eigen magazine toegegeven ook wel eens te zijn vreemdgegaan tijdens haar relatie met Sander.

De vader van Noa Vahle kreeg vroeger de voorkeur

Natuurlijk is Noa Vahle ook wel eens door het magazine Linda, van haar moeder, geïnterviewd. Hierin heeft ze eerder ook open gesproken over de breuk tussen haar ouders. Noa liet hierin weten geen last te hebben gehad van deze relatiebreuk. Ze kan zich vooral herinneren dat er veel leuke dingen gedaan werden en dat ze dubbel zo veel cadeautjes kreeg met haar verjaardag. Noa geeft ook toe dat haar vader in haar jeugd de voorkeur had, omdat ze bij haar vader veel meer mocht dan bij haar moeder. Haar moeder maakte elke dag een gezonde maaltijd klaar, terwijl ze bij haar vader pizza kreeg. Noa gaf in het interview aan dat zij pas veel later besefte hoe goed haar moeder voor beide kinderen was, en dat ze ook toen pas besefte dat ze haar moeder wel eens pijn heeft gedaan door te zeggen dat het bij haar vader beter was.

Noa Vahle en de band met haar vader en moeder

Het mag duidelijk zijn dat er in het verleden best wat worstelingen zijn geweest binnen het gezin, maar Noa heeft hier naar eigen zeggen zeker niet onder geleden. Ze heeft een leuke jeugd gehad en de band met haar vader en moeder is nog altijd goed.

Laat een reactie achter