Had jij nou net grootst je 18e verjaardag gepland, of zou jij jouw 50ste verjaardag met de hele familie gaan vieren? Helaas moesten alle grote feesten gecanceld worden, dus waarschijnlijk ook jouw feest. Maar niet getreurd, wij hebben vier tips hoe jij jouw verjaardag nog steeds door kan laten gaan.

1.   Vier thuis de ideale Corona proof party

verjaardag-thuis

Nu er geen grote feesten meer georganiseerd mogen worden, kan je het juist klein houden met familie of huisgenoten. Denk hierbij aan een leuk thema feest zoals the great Gatsby of Roaring 20’s Party. Bij partywinkel kan je veel items kopen voor thema feestjes. Mocht een thema feest niet helemaal jouw ding zijn kan je ook thuis een gangen diner organiseren. Dit kan je zelf verzorgen, maar je kan er ook voor kiezen dat iedereen een gang moet koken. Mocht koken jou niet liggen is het tegenwoordig ook mogelijk een 3 gangen diner thuis te laten bezorgen door een restaurant.

2.   Ga de natuur in

Als het zonnetje schijnt is buiten een goede optie voor een feest, want buiten kan er vaker 1,5 meter gehouden worden. Het feest kan plaatsvinden in een tuin. Maar mocht je geen tuin hebben is het park of aan het water ook een goede optie en hier is vaak meer ruimte, wat betekent dat er ook meer mensen kunnen komen. De omgeving kan versierd worden met slingers tussen de bomen, ballonnen of wellicht kan je er een leuk thema aan koppelen. Bij Partywinkel kan je goedkope versiering halen en wat de volgende dag al in huis is.

3.   Online feest

macbook pro displaying group of people

In plaats van naar de jarige toe te gaan met een groep zijn er steeds meer online mogelijkheden waarbij je elkaar kunt zien. Er zijn verschillende online tools beschikbaar waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Haar tegenwoordig hoef je niet alleen achter een camera te hoeven zitten en te kletsen. Er kan ook een activiteit georganiseerd worden. Er zijn veel bedrijven die de activiteiten of bezienswaardigheden hebben omgezet naar online. Denk hierbij aan een escape room, rondleiding in een museum of pubquiz. Maar je kan natuurlijk ook zelf een quiz maken, er zijn verschillende tools die je hiervoor kan gebruiken, zoals Kahoot!

4.   Autoparade

Je kan tegenwoordig niet meer met de hele familie op bezoek komen tijdens je verjaardag. Maar er is hier een ander leuk alternatief op, wat ook een surprise kan zijn, het organiseren van een autoparade. Alle familieleden en vrienden kunnen vanuit de auto langs rijden, waardoor iedereen op anderhalve meter kan blijven. Hier kunnen ze de jarige een fijne verjaardag wensen, kan er gezongen worden en natuurlijk veel getoeterd. Nu voelt de jarige zich vast echt jarig!

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren hoe jij je verjaardag toch door kan laten gaan. Door leuke en goedkope versiering geef je zo de extra touch aan jouw verjaardag, zelfs als dit van achter een laptop moet!

Laat een reactie achter