Vind je het een opgaven om naar de sportschool te gaan en daar aan je gezondheid en shape te werken? Dat is volkomen begrijpelijk. Gelukkig zijn er ook andere manieren om in shape te komen. Eén van die manieren is het gebruiken van een Vibroshaper. Een Vibroshaper is een trillend apparaat waar je op moet staan. Zo zal het verschillende spieren in werking stellen. Dit zorgt ervoor dat je calorieën kunt verbranden.

Hoe werkt een Vibroshaper

Een Vibroshaper is een hulpmiddel om in shape te komen. Je kunt het gewoon thuis gebruiken waardoor afvallen een stuk makkelijker is. Wanneer je binnen handbereik kunt bewegen zal je vaak sneller in actie komen. Dit is natuurlijk ontzettend positief. Wat doet dit apparaat nu precies? Hieronder vind je de precieze werking:

  • De Vibroshaper helpt de spieren ontspannen en tegelijkertijd de bloedcirculatie te verhogen.
  • Voor resultaat moet je minimaal 10 minuten per dag op de Vibroshaper staan
  • Door de trillingen van het apparaat stimuleert deze de spiergroei en zo bouw je spiermassa.
  • Heeft de kracht verschillende spiergroepen tegelijkertijd aan te pakken
  • Veilig voor gewrichten, botten en gewrichtsbanden
  • Bestaat uit 3 volledige trainingsprogramma’s welke automatisch staan ingesteld
  • Stimuleert spieren op 50 verschillende manieren
  • Heeft wel 99 verschillende snelheden

Blessures of spierpijn

schoenen aantrekken fit man

De Vibroshaper is een goede manier om je spieren te stimuleren en een blessure sneller te laten genezen. Doordat het apparaat de bloedcirculatie verbetert en versnelt zal een blessure sneller genezen. Wanneer je een blessure hebt opgelopen of spierpijn van een vorige training hebt, ga je in de meeste gevallen langs een fysiotherapeut.

Een fysiotherapeut zal door middel van bepaalde massages helpen de bloedcirculatie te stimuleren, wat een Vibroshaper ook kan. Dit apparaat kan je dus werkelijk helpen sneller te herstellen. Om een compleet plaatje te maken van de Vibroshaper in combinatie met in shape komen. Met daarnaast blessures of spierpijn te verhelpen, kun je ook een Backlounge aanschaffen.

Wat is een backlounge?

Een Backlounge is een apparaat waarmee je de rugspieren kunt trainen en versterken. Het lijkt op een soort bankje en je kunt er verschillende spieren mee trainen. Je kunt er namelijk ook je buik en je benen mee trainen. Daarnaast heeft het een functie om rugklachten te verhelpen of te verminderen. In het bankje zitten ingebouwde massagerollen die de spieren helpt te ontspannen. Uiteindelijk zal je met een van deze apparaten een geweldige shape krijgen.

Laat een reactie achter