Iedereen heeft wel een favoriete voetbalclub. Als fan bezoek je het stadion en kijk je de uitwedstrijden voor de televisie op ESPN. Om breder op de hoogte te blijven – zeker als je in het stadion zit- doen steeds meer mensen een beroep op Livescore. Dan weet je precies wat de concurrentie doet en wat de tussenstanden van de duels in heel de wereld zijn. Een echte voetbalfan kan eigenlijk niet meer zonder Livescore.

Als voetballiefhebber wil je graag alles weten!

voetbal-live-kijken-tv

Als voetballiefhebber wil je graag alles weten. Kies je voor de app van Livescore, dan krijg je ongeveer een uur voor de wedstrijd al te zien welke spelers in het veld staan. Ook is er een voorbeschouwing, je ziet hoe de wedstrijden in de voorafgaande jaren zijn geëindigd, wie de topscorers van de teams zijn en hoe procentueel de kansenverhouding ligt. Met Livescore ben je dus goed voorbereid op het duel.

Volg Livescore en je weet echt alles!

Ook als je in het stadion zit bij de wedstrijd, heb je vele aan Livescore. Zo kun je zien welke ploeg het meeste balbezit heeft tijdens het duel. Op Livescore wordt echt alles bijgehouden. Je ziet de wissels, de formaties en je ziet het aantal schoten op doel, zoals je ook ziet hoeveel corners een team al heeft gehad. Wordt er gewisseld, dan is dat meteen zichtbaar. Heb je een aantal wedstrijden waarin je extra geïnteresseerd bent, dan kun je die aanvinken. Gebeurt er iets bij die wedstrijden, dan krijg je meteen een melding op de smartphone. Ook de standen zijn steeds actueel. Al tijdens het duel is de eventueel nieuwe stand aangepast. En zo zie je, je kunt niet zonder Livescore als je een echte voetballiefhebber bent. 

Actueler kan niet en er is meer dan alleen voetbal

voetbal-schieten

Kies je voor Livescore, dan kun je steeds op de hoogte blijven van alle wedstrijden in ons eigen land, maar ook van de wedstrijden in de rest van de wereld. Niets ontgaat Livescore, echt de actueelste app als het gaat om zeker voetbalwedstrijden. Overigens laat Livescore het niet alleen bij voetbal. Er zijn nog veel meer sporten die op de voet gevolgd worden. En live is bij Livescore ook echt live. Dat merk je wel als je in het stadion zit. Wordt er gescoord, dan zie je luttele seconden dit al in beeld van de app verschijnen. Sneller en actueler kan gewoon niet. 

Juichen zonder dat er gescoord wordt

Het is niet voor niets dat je zowel in de stadions als wanneer je naar de mensen voor de televisie kijkt, de smartphone altijd in de buurt is. Dit omdat elke voetballiefhebber gewoon steeds op de hoogte wil zijn. Je hoort in stadions wel eens gejuich zonder dat er in het stadion iets aan de hand is Dat is te danken aan het feit dat mensen meteen ingelicht worden als de concurrent een tegendoelpunt heeft gekregen. En voor veel fans is dat gegeven alleen al reden voor juichen. 

Laat een reactie achter