De dagen dat je met takjes en een vuursteen aan de gang moest om een vuurtje te stoken, zijn nu echt voorbij. In plaats daarvan is het veel gemakkelijker om even bij de supermarkt langs te gaan en gewoon een aansteker te scoren. We zijn eigenlijk met zijn allen zo gewend aan een aansteker, dat de vraag ‘Heb je een aansteker?’ heel gewoon is geworden. Hoewel aanstekers bedrukken voor het maken van reclame in eerste instantie misschien een vreemde keuze lijken, kan het nut dat ze bieden echt bijdragen aan jouw marketingstrategie en aan jouw assortiment merkartikelen.

Bij het bepalen van de verdeling van je budget, zal elke doorgewinterde zakenman je vertellen dat weggevertjes of gratis proefmonsters essentieel zijn voor het werven van klanten voor je bedrijf. Dit komt omdat ze helpen bij het genereren van een positieve indruk en dat zal bekendheid opleveren. Omdat aanstekers met daarop logo klein genoeg zijn om door iemand overal mee naar toe te worden genomen en ook overal door mensen worden gepakt, gebruikt en worden gedeeld, is dit een geweldige manier om jouw naam onder de aandacht van nieuwe mogelijke klanten te brengen.

Hun herbruikbaarheid en hun lange levensduur zorgt ervoor dat ze kunnen worden geassocieerd met de positieve herinneringen van de ontvangers. Dit belooft veel goeds omdat ze elke keer dat ze jouw logo zien aan je zullen denken en dat kan nieuwe leads genereren. Aanstekers van IgoPromo kunnen zelfs in een verscheidenheid aan campagnes of een productlancering worden opgenomen, om je zo te helpen een ander kanaal te creëren waarmee bedrijven hun doelgroep kunnen aanspreken. Zo’n geschenk kan gemakkelijk worden opgenomen in een stand, die op een beurs wordt gezet, om zo nieuwe en toegewijde klanten aan te kunnen moedigen.

Hoe kan ik bedrukte aanstekers gebruiken om mijn naamsbekendheid te vergroten?

bedrukte-aansteker

Gepersonaliseerde aanstekers, die worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zie je niet elke dag. Dit komt grotendeels omdat niet alle bedrijven hun merkidentiteit en waarden willen relateren aan het roken van sigaretten. Maar iedereen heeft op een gegeven moment een betrouwbare aansteker nodig. Bijvoorbeeld voor het aansteken van het gasfornuis, het aanmaken van barbecues, het aansteken van kaarsen of voor op feestjes – ze hoeven niet persé te worden gebruikt voor het aansteken van een sigaret.

Niet veel bedrijven denken eraan om hun naam te promoten met gepersonaliseerde aanstekers, wat betekent dat degenen die dat wel doen een nieuwe strategie hebben om een ​​reputatie op te bouwen terwijl ze modern, dynamisch en exclusief bezig zijn. Of het nu gaat om een ​​klein bedrijf of een middelgroot tot groot bedrijf, gepersonaliseerde aanstekers kunnen, vooral voor degenen op de entertainmentmarkt, van pas komen. Aanstekers met daarop reclame zijn bijvoorbeeld een betaalbaar hulpmiddel om een ​​club, een pub of een festival evenement te promoten. Andere evenementen en activiteiten met betrekking tot bijvoorbeeld bruiloftscatering of kampeertrips, kunnen ook van een speciale aansteker gebruikmaken.

Dit is belangrijk bij het zoeken naar promotiemateriaal, dat op de korte en de lange termijn effectief zal zijn. Gelukkig zijn gepersonaliseerde aanstekers veilig, betrouwbaar en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Met hun vermogen om te worden doorgegeven en te worden gedeeld, werkt een aansteker die die je bedrukt met een mini-advertentie zijn weg naar verschillende mensen, terwijl de mond-tot-mondreclame van jouw bedrijf ook nog eens toeneemt.

Met online printdiensten kunnen gepersonaliseerde bestellingen worden aangepast om zo de boodschap van jouw merk en jouw logo tegen een prijs, die zo concurrerend is, op te nemen dat ze moeilijk te negeren zijn. Alles wat ervoor nodig is, is een pdf-vectorbestand van een logo of een afbeelding en voila je hebt een aantrekkelijk promotie-item, dat je gemakkelijk bij kleine bedrijven of zakelijke gelegenheden kunt verspreiden.

Er zijn zoveel promotie aanstekers beschikbaar – hoe moet ik kiezen?

clipper

Bij het kiezen van gepersonaliseerde aanstekers is het belangrijk om te overwegen of je een klassieke aansteker in ‘Bic’ stijl of een keukenaansteker wilt bestellen. Het kiezen van de stijl kan sterk afhangen van de klanten, die je wilt aantrekken. Zo is het formaat van keukenaanstekers met daarop een merk groter en kan het worden geleverd met een griphouder, wat betekent dat ze ideaal zijn voor bedrijven in de horeca. Hun kleinere tegenhangers zijn enorm geschikt voor promoties van clubs of een bar omdat ze gemakkelijk in een zak of in een tas kunnen worden gedragen.

Laat een reactie achter