Raambekleding heeft zowel op de stijl als op de uitstraling van een kamer een aanzienlijke invloed en is ook essentieel voor een goede nachtrust. Omdat duo rolgordijnen veel goede eigenschappen hebben, waaronder een aantrekkelijk ontwerp, flexibiliteit en duurzaamheid, worden ze over het algemeen gezien één van de beste keuzes voor elk raam. Enkele voordelen van duo rolgordijnen zijn onder meer:

Duo rolgordijn is de nieuwe trend

duo-rolgordijn-patroon

Een duo rolgordijn is op dit moment een nieuwe trend in de raamdecoratie. Deze rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof die over elkaar heen schuiven. Je kan het dus zien als een vitrage en overgordijn in één. Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof. Hierdoor creëer je meer  sfeer in huis, aangezien je de lichtinval heel makkelijk kan aanpassen.

Aantrekkelijk ontwerp

duo-rolgordijn-woonkamer

Duo rolgordijnen bieden strakke, eenvoudige lijnen die vlak tegen de muur of het raam zitten waarop ze zijn geïnstalleerd. Van blokkleuren tot bloemmotieven, er is om een ​​vleugje stijl aan de kamer toe te voegen een breed scala aan verschillende ontwerpen beschikbaar. Door de hulp van een specialist in te roepen, ben jij verzekerd van een service op maat die is afgestemd op jouw exacte vereisten. Kies daarom voor de meest verkochte duo rolgordijnen op maat.

Overal te installeren

duo-rolgordijn-groen

Als zodanig kunnen duo rolgordijnen in elke kamer worden gebruikt – inclusief badkamers, woonkamers en keukens, evenals de slaapkamers van jonge kinderen.

Kosteneffectief

Als een kosteneffectieve oplossing voor privacybehoeften, lichtregeling en duurzaamheid, zijn duo rolgordijnen vooral als je een beperkt budget heeft een aantrekkelijke optie voor veel verschillende kamers en vereisten. Bovendien, als jouw kamer qua ontwerp een opfrisbeurt nodig heeft, kun je elke bestaande kamer bijna onmiddellijk verbeteren door eenvoudig oude, versleten gordijnen of jaloezieën te vervangen.

Gemakkelijk te bedienen en weinig onderhoud

duo-rolgordijnen-slaapkamer

Sommige rolgordijnen zijn zwaar, moeilijk te bedienen en reparatie kan duur zijn als ze tijdens het proces kapot gaan. Gelukkig zijn de duo rolgordijnen die HEWO aanbiedt gemaakt van hoge kwaliteit.

Duo rolgordijnen zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Veeg ze gewoon met een vochtige doek af – perfect voor elke drukke thuisomgeving, vooral die met huisdieren of jonge kinderen.

Verduisterend

Als je ‘s nachts werkt, jonge kinderen hebt of gewoon moeite hebt om met de schittering van de straatlantaarns te slapen, zijn duo rolgordijnen ook verduisterend. Het rolgordijn is dan voorzien van een hoogwaardige verduisterende voering, wat betekent dat al het licht wordt geblokkeerd en jij een goede nachtrust krijgt. Niet alleen dit, maar verduisteringsgordijnen zijn ook bijzonder geschikt voor badkamers, omdat zelfs silhouetten of schaduwen aan de andere kant niet zichtbaar zijn.

Een dikkere bekleding voor jouw ramen kan ook de energierekening en het lawaai van de buitenwereld verminderen – vooral handig als je in de buurt van snelwegen of blaffende honden woont of als jouw buren bedenken dat ze op zondagochtend om 08.00 uur hun gras moeten gaan maaien!

Laat een reactie achter