Hoe kun je profiteren van elektronische sigaretten?

Verdampers en elektronische sigaretten zijn uitgevonden als alternatief voor het roken. De kans is groot dat ook jij op zoek bent naar een alternatief, maar eerst meer informatie wilt over de voordelen van het overstappen op elektronische sigaretten.

Bespaar geld

vrouw met geld

Een e sigaret is een stuk goedkoper dan het roken van sigaretten. Het traditionele pakje sigaretten kost, afhankelijk van waar je woont en welk merk je rookt, ongeveer € 4 – € 8. Eén cartridge voor elektronische sigaretten staat gelijk aan bijna één volledig pakje en kost slechts € 2. Je bespaart zo ongeveer € 2 – € 6 op elk pakje! Bespaar nog meer geld door e-Liquid te gebruiken en de cartridges zelf te vullen.

Je rookt misschien minder

Wanneer je een normale sigaret rookt, voel je je vaak verplicht om de hele sigaret op te roken. Met de e-sigaret kun je een paar trekjes nemen en de rest voor later bewaren. Hierdoor zul je van nature ook minder roken. Ook leg je een elektronische sigaret niet in een asbak waardoor je je geld verbrand, als je hem niet helemaal hebt opgerookt.

Geen rookgeur

person in black hoodie smoking

Je hebt geen rook meer waardoor je haar, je kleding, je adem en je vingers naar rook ruiken. Gebruik de elektronische sigaret in de auto en in huis zonder dat je last hebt van die nare geur. Wanneer je een elektronische sigaret gebruikt, verdamp je.

Elektronische sigaretten hebben ook geen extreem heet uiteinde waardoor de mogelijkheid op verbranding minimaal is. Nooit meer brandplekken in je tapijt, je kleding, je meubels en de bekleding van je auto! Aangezien elektronische sigaretten niet worden aangestoken en niet opwarmen, is het bijna onmogelijk om ergens een gat in te branden. Steek gewoon, wanneer je klaar bent met roken, je elektronische sigaret in je zak.

Geen asbakken, geen aanstekers

Met elektronische sigaretten heb je geen asbakken meer nodig, omdat ze geen as of peuken produceren. Ook is er geen aansteker meer nodig! E-sigaretten worden niet aangestoken. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar een aansteker. Je hoeft als je de deur uitgaat dus maar één ding mee te nemen.

Sommige plaatsen, die traditioneel onder het rookverbod vallen, staan het roken van e-sigaretten wel toe

Elektronische sigaretten worden niet aangestoken en produceren ook geen rook. Gebruik e-sigaretten om je nicotine binnen te krijgen op plaatsen waar roken niet is toegestaan. Vraag wel altijd even netjes of het op de plaats waar je zit ook echt is toegestaan.

Met het gebruik van een e-sigaret kun je op het werk, in een restaurant, aan de bar of op de luchthaven even lekker genieten van een sigaret, zonder naar buiten te hoeven gaan. Kijk voordat je gaat roken even om je heen of je bordjes ziet of vraag het aan het personeel want op sommige plaatsen is zelfs het roken van een elektronische sigaret verboden.

Laat een reactie achter