Speeddaten is een evenement, dat alleenstaanden helpt om in een ongedwongen, relaxte sfeer andere alleenstaanden te ontmoeten en te ontdekken je of het tussen jullie klikt en of een vervolgdate een succes kan worden. Wanneer jullie beiden graag meer van de ander willen leren kennen, spreken jullie af voor een vervolgdate.

Of je nu een lange tijd in een relatie hebt gezeten of wacht op een ontmoeting met die ene speciale persoon, heb je ooit overwogen om speeddaten via Search4Love te proberen? Het is de new-age manier van daten en je kunt van ons aannemen dat het veel leuker en effectiever is. Dit is een formeel dating-systeem om je aan te moedigen nieuwe mensen te ontmoeten, die dezelfde ideeën over een relatie hebben. Het principe van speeddating is, dat je binnen een korte tijd in contact komt met verschillende vrijgezellen. Op basis van een korte ontmoeting ontdek je dan of het klikt tussen jullie en of een vervolgdate een succes kan worden. Wanneer jullie beiden elkaar beter willen leren kennen, spreken jullie af voor een diepgaandere date. Deze evenementen worden ook wel singles-evenementen genoemd en worden steeds populairder.

Onderzoek leert ons dat speeddaten werkt, in de zin dat de meeste deelnemers ten minste twee of drie nieuwe connecties bij een singles-evenement tegenkomen, terwijl in het geval van online dating ze hun match maar op elke 100 profielen tegenkomen. Het wordt dus tijd dat je het gedoe van het chatten met onbekende mensen via datingapps achter je laat en speeddating-evenementen bijwoont om jouw sociale kring te verbreden. Dus, ben jij klaar om deel te nemen aan zulke leuke en succesvolle singles-evenementen?

De voordelen van speeddaten

speeddate-drankje

Daten is stressvol omdat het ons uit onze comfortzone haalt en ons in een compleet nieuwe en ongemakkelijke situatie met een onbekende persoon werpt. Speeddaten in Amsterdam, aan de andere kant, brengt deze gevoelens supersnel, aangezien we op 15-20 dates op één enkele avond gaan, die elk ongeveer 4 minuten duurt. Maar het is het zeker de moeite waard. Als je het zat bent om je avond te verspillen aan iemand waaraan je gekoppeld bent of het beu bent om onpersoonlijke gesprekjes te voeren, die nergens toe leiden, dan moet je snel met datingbureaus contact opnemen. Zij zullen je gepersonaliseerde diensten bieden en ervoor zorgen dat je evenementen kunt bijwonen, waar jij jouw Mr. Right/Miss Right kunt vinden.

  • Leuke sfeer: je kunt genieten van een avondje uit in een club of van een geweldig diner aan het meer, maar met een veel betere kans om liefde te vinden dan op welke andere avond dan ook. Je kunt gewoon een drankje drinken en minstens 15 dates met potentiële matches ontmoeten. Zo heb je bij elk singles-evenement een grote kans om je match te vinden en zelfs als je dat niet doet, ontmoet je altijd weer leuke, nieuwe mensen.
  • Snelheid is belangrijk: het is zeer waarschijnlijk, gezien het drukke, hectische, professionele leven dat je leidt, dat je geen tijd meer hebt om te daten. We weten dat het vaak best moeilijk is om tijd te vinden om actief te gaan daten. Met behulp van speeddaten krijg je de kans om te genieten van meerdere gesprekken met potentiële matches, die je anders nooit zou hebben ontmoet. Als het een goede match is, dan is dat geweldig, zo niet dan ben je in een oogwenk weer bij de volgende persoon.
  • Kom snel ter zake: met zulke korte gesprekken, heb je geen last van lastige pauzes en moeilijke openingszinnen. Omdat je snel ter zake moet komen, helpt dit om bij veel singles het beste naar boven te halen. Je weet in een mum van tijd of iemand geschikt voor je is of niet. Het hoge tempo houdt ook in dat niemand het verdriet van afgewezen of de afwijzer hoeft te ervaren aangezien jullie allebei in een handomdraai bij de volgende persoon zijn aanbeland.
  • Betaalbaar: het bijwonen van deze evenementen zal er niet toe leiden dat jouw rekening leegloopt (zoals het geval kan zijn als je je registreert op een online datingsite of contact opneemt met een professional). Voor deze evenementen kun je je tegen een kleine vergoeding aanmelden en kun je genieten van het ontmoeten van honderden enthousiaste leden van het andere geslacht.
  • Goede reputatie: deze evenementen staan erom bekend om behoorlijk succesvol te zijn (gezien hun staat van dienst). Uit bewijsmateriaal blijkt dat minstens 75% van de bezoekers hun match op dergelijke evenementen vindt. Dus ja, er zijn talloze liefdesmatches, relaties en huwelijken, die met een speeddating-evenement zijn begonnen.

Dit waren dus de voordelen, die speeddaten ten opzichte van andere vormen van daten heeft en hoe raar het ook mag klinken, deze vorm van daten begon ooit als een manier voor Joodse vrijgezellen om elkaar te ontmoeten. Eén van de grootste voordelen van dit soort daten is, dat je weet dat zelfs de meest verschrikkelijke dates niet langer dan 4 minuten hoeven te duren. Dus in plaats van het hele driegangenmenu uit te moeten zitten, kun je altijd voor een snelle beëindiging kiezen.

Laat een reactie achter